Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολούθησε το δράμα του Γιώργου Κουρή μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή. Ο μεγαλομέτοχος του Alter συνελήφθη για μη απόδοση Φ.Π.Α ύψους 300.000 ευρώ και οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου για να απολογηθεί.
Προσερχόμενος στο κτήριο 7 της εισαγγελίας, ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου, με απίστευτο θράσος δήλωνε: ''Τους ανθρώπους που δουλεύουν και δημιουργούνε τους βάζουν χειροπέδες, τόσο μαλάκες είναι! Το ελληνικό δημόσιο μου χρωστάει, δε του χρωστάω.''
Κατευθείαν άλλαξα κανάλι και έβαλα Kontra, ήμουν σίγουρος ότι θα παίζει κάρτα με τον Γ. Κουρή να κατηγορεί το ελληνικό δημόσιο υπό το άσμα του Φίλιππου Νικολάου ''Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω.''

Κατά την έξοδό του απο τα δικαστήρια ο Γιώργος Κουρής έκανε άλλη μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση: ''Σήμερα τελειώνει το Alter, εξαιτίας ορισμένων ανόητων εργαζομένων.'' Τελειώνοντας το πρωινό παραλήρημα (υπήρξε και βραδινό), χλεύασε και αποκάλεσε κορόϊδα τους απλήρωτους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκεί για να του συμπαρασταθούν. Υπήρξε μάλιστα και πρόταση μεταξύ των εργαζομένων για διεξαγωγή εράνου προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να μην μπει φυλακή αυτός ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το βράδυ στο άλλο του μαγαζί, στο Κontra και στην εκπομπή ''επί του πιεστηρίου'' το παραλήρημα συνεχίστηκε. Αφού ζήτησε απο το Ε.Σ.Ρ. να βάλει πρόστιμο στον Γ. Παπανδρέου επειδή έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν (!!!), στη συνέχεια συγκλόνιζε το πανελλήνιο με την εξαιρετική του ερμηνεία:
'' Και να σου πω κάτι?
Για μένα τελείωσε το Alter , το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.
Και να σου πω κάτι?
Οι εργαζόμενοι έπαιρναν 120.000 ευρώ το μήνα ο καθένας (!) και πρέπει να ντρέπονται που λέγονται εργαζόμενοι.
Και να σου πω κάτι?
5-6 άτομα απειλούν τους υπόλοιπους και δεν τους αφήνουν να δουλέψουν. Να... ρωτήστε και τον Πατρίκιο! (Πατρίκιε σε ενόχλησε κανείς όσο ερχόσουν στο Alter? Υπήρξαν εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας οι οποίοι σε απείλησαν? Σε ενοχλεί ποτέ κανείς όταν παρευρίσκεσαι σε συνελεύσεις εργαζομένων με το τηλέφωνο ανοιχτό ωστέ να δίνεις αναφορά στον Κουρή? Τώρα που σε εξέθεσε το αφεντικό σου μίλα με ονόματα, αλλιώς θα αποδειχθείς και επίσημα ψεύτης.)
Και να σου πω κάτι?
Πούλησα 2 κτήματα και 12 βίλες, -Λάμπρο δείξε τις βίλες- και οι εργαζόμενοι τα φάγανε!
Και να σου πω κάτι?
Θα κάνω μήνυση στο Γιαννίκο, εγώ τι φταίω? (Είπαμε ρε Γιώργο, μηνύσεις κάνουν οι κοπέλες).
Και να σου πω κάτι? Ο Χατζηνικολάου όσα λεφτά και να έπαιρνε τα άξιζε, οι άλλοι δεν τα αξίζανε (Ναι βρε τα άξιζε, καμία αντίρρηση, θα μας πείτε όμως τελικά πόσα έπαιρνε? Να εγώ δε ντρέπομαι το λέω, έπαιρνα 850 ευρώ, ζήλεια!). ''

Είπε και άλλα πολλά ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά το βράδυ που πήγα να κοιμηθώ η σκέψη που με προβλημάτιζε ήταν ότι ''Και να σου πω κάτι? Για μένα τελείωσε το Alter, το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.'' Θυμήθηκα τα παραμύθια που μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός, για να με πάρει ο ύπνος και μου ήρθε στο μυαλό ο Γιάννης ο βοσκός. Κάθε μέρα έλεγε ότι έρχονται οι λύκοι, αλλά ποτέ δεν ερχόντουσαν. Αυτό στα παραμύθια γιατί στην πραγματική ζωή έχουμε τον Γιώργο τον αγρότη.

Πόσες φορές θα το κλείσεις το μαγαζί ρε άνθρωπε? Το είπες πριν 4-5 μήνες, το ξαναείπες άλλες δύο τρεις φορές στο μεσοδιάστημα, το καταλάβαμε! Το Alter τελείωσε! ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?
Έχεις την αίσθηση τώρα ότι εμείς θα τα μαζέψουμε και θα φύγουμε απο το κανάλι? Ότι θα απογοητευτούμε και μιας και έρχεται καλοκαιράκι θα πάμε σπίτια μας ή σε κάποια παραλία?
Έλα θα σου πω την αλήθεια. Πραγματικά είχαμε απογοητευτεί και είχαμε αποφασίσει να φύγουμε παραδεχόμενοι την ήττα μας. Ήμασταν μάλιστα σε συνεννόηση με τα σωματεία μας, για να σου διαμηνύσουν ότι το κανάλι μπορείς να το ανοίξεις απο την ερχόμενη βδομάδα.
Άλλα με τις χθεσινές σου δηλώσεις μας άλλαξες γνώμη! Αφού θα φύγεις εσύ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ! Αφού για σένα το Alter τελείωσε, στο καλό να πας και να μη μας γράφεις. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΡΟΥΠΙ! Θα περιμένουμε τους επόμενους ενδιαφερόμενους για να συζητήσουμε μαζί τους τον τρόπο ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ μας. Όπως λένε και τα Ξύλινα Σπαθιά, θα είμαστε εδώ και αυτό το καλοκαίρι! Ακόμα και τα επόμενα Χριστούγεννα αν χρειαστεί!
Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αναθεωρήσουμε, αλλά σε αυτό βοήθησε ο φίλος και συνάδελφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος πριν λίγους μήνες (30/8/11), όταν και δεν εμφανιζόταν στο δελτίο του Alter δήλωνε μέσα απο το ραδιόφωνο του Real Fm:

“Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα. Έχω να πληρωθώ 8 μήνες! Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Μόνο τότε θα επιστρέψω, γιατί είμαι επαγγελματίας.”

Και κάποια στιγμή ο Νίκος γύρισε. Αν γύρισε επειδή εξοφλήθηκε ή επειδή μια χαρά νούμερα έκανε και ο Άκης αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Εμείς πάντως ακολουθώντας τον δρόμο, που χάραξε ο απλήρωτος εργαζόμενος του Alter Νίκος Χατζηνικολάου, θα περιμένουμε στο κανάλι μέχρι να εξοφληθούμε, γιατί είμαστε επαγγελματίες και όχι χομπίστες! Ευχαριστούμε Νίκο για την στήριξη!

Αν και μας στεναχώρησες πάλι, εμείς δε σου κρατάμε κακία. Εξέφρασες τη δυσαρέσκεια σου, μέσα απο τη συχνότητα του Real Fm, για το γεγονός ότι έβαλαν χειροπέδες στον Κουρή, γιατί 300.000 είναι λίγα σε σχέση με αυτά που έφαγε ο Τσοχατζόπουλος.
H οικογένεια Κουρή έχει ξεχάσει να πληρώσει εδώ και μήνες τους εργαζόμενους σε Alter Channel (χρωστάει πάνω απο 10.000.000 σε υπαλλήλους των 1000 ευρώ το μήνα) - Kontra Channel - εφημερίδα Φίλαθλος - εφημερίδα Αυριανή - Happy Radio - Love Radio (σίγουρα ξεχνάω και άλλες εταιρίες του, συμπαθάτε με!), αλλά εσένα σε ενόχλησε ότι φορούσε χειροπέδες ο Κουρής. Θα έπρεπε να σε ενοχλεί φίλε ότι του τις έβγαλαν. Αλλά δε πειράζει, εμείς σε αγαπάμε.


Γιώργο Κουρή όσο συμπεριφέρεσαι κατά αυτόν τον τρόπο, τόσο μεγαλύτερη δύναμη παίρνουμε για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου φανερώνει πως βρίσκεσαι σε πανικό. Οι δηλώσεις σου μόνο ως πράξεις απελπισίας εκλαμβάνονται. Έχεις καταλάβει ότι θα πληρώσεις και προσπαθείς να τρομοκρατήσεις και να πανικοβάλεις τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Σε ευχαριστούμε που μας συσπειρώνεις και με μια φωνή σου λέμε:

ΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ "ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ALTER"!!!

Για 4η ή 5η φορά ο Γιώργος Κουρής δηλώνει πως το Alter τελείωσε! Που όλο τελειώνει και τελειωμό δεν έχει!
Αφού σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων και του δόθηκε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου για να ρυθμίσει χρέη προς το Δημόσιο και την Εφορία, ο Γιώργος Κουρής αφέθηκε ελεύθερος!!! Έξω απο το Κτίριο 7 προέβη σε νέα δήλωση - παραλήρημα περί Alter. Κατηγόρησε τους εργαζόμενους ότι αυτοί έκλεισαν το κανάλι, τους αποκάλεσε "κορόιδα" και να  ψάξουν να βρουν δουλειά, τους χρέωσε μισθούς 120.000€ (!) και άλλα πολλά ωραία!
Το μόνο που του απάντησαν οι εργαζόμενοι, εκτός του ότι "θα έπρεπε να ντρέπεται που τους έχει απλήρωτους από 12 εως 15 μήνες (!)", είναι ότι "η εποχή του Ανδρέα πέρασε και πως πρέπει να ετοιμαστεί για Κορυδαλλό, παρέα με τον φίλο του τον Γιαννίκο που έχει ΚΑΙ αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση αυτή!".
Ο κύριος (;) Κουρής εκτός από προκλητικός έδειχνε πως έχει χάσει πια κάθε αίσθηση της πραγματικότητας. Απόδειξη αυτού αποτελεί η εικόνα του κ. Γκότση  - Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του Alter - να τον σπρώχνει μέσα στο αυτοκίνητο της ασφάλειας για να σταματήσει να μιλάει. Εκφράσεις όπως "δούλευα εγώ για να τα τρώτε εσείς" προκαλούν, εκτός από γέλιο, μεγάλο εκνευρισμό στον κόσμο που γνωρίζει και ξέρει τι εννοεί ο Κουρής λέγοντας "δούλευα". Η δε χειρονομία του στο τέλος να χαιρετάει ειρωνικά τους αγανακτισμένους απλήρωτους εργαζόμενούς του, εξαγριώνει τον κάθε τηλεθεατή!
Εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να δώσει τη λύση και τη λύτρωση για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter.

Όσο γι' αυτούς που θα κατηγορήσουν όσους βρέθηκαν στα Δικαστήρια Ευελπίδων για να αποδοκιμάσουν τον Κουρή, έχουμε να πούμε τα εξής:
Σας περιμένουμε να εκφράσετε τις αντιθέσεις σας καθημερινά ερχόμενοι στο σταθμό!!