Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΠΡΟΣ: κ. Λουκά Παπαδήμο
             Πρωθυπουργό
ΚΟΙΝ: ΠΑΣΟΚ
             Νέα Δημοκρατία
            ΚΚΕ
            ΛΑΟΣ
            ΣΥΡΙΖΑ
            Δημοκρατική Αριστερά
             Δημοκρατική Συμμαχία
    κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
             Υπουργό Οικονομικών
    κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου
             Υπουργό Δικαιοσύνης
    κα Ελένη Ράικου
             Προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών
    κ. Ιωάννη Διώτη
             Ε.Γ. ΣΔΟΕ
    κ. Λεωνίδα Κανέλλο
             Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών- Ταχυδρομείων
    κ. Γρηγόριο Πεπόνη
             Οικονομικό Εισαγγελέα
 
 
ΑΠΟ:     Εργαζόμενοι Τ/Σ ALTER
ΘΕΜΑ:  «Τα κενά της υπόθεσης του ALTER»   
 
Κύριε Πρωθυπουργέ,
           Οι 650 εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και οι οικογένειές μας, είμαστε για περισσότερο από 14 μήνες όμηροι στα σκοτεινά οικονομικά παιχνίδια των εργοδοτών μας. Απευθυνόμαστε σε σας ως τελευταία ελπίδα μας για να σας ζητήσουμε να τηρηθούν οι νόμοι, κάτι που ως αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει.
      Ο μεγαλομέτοχος του σταθμού Γ. Κουρής έχει κινήσει τις διαδικασίες ένταξης της εταιρείας στο προπτωχευτικό άρθρο 99. Ρωτάμε:
 • Είναι ή όχι υποχρέωση της εταιρείας που επιδιώκει την ένταξη, να έχει εξοφλήσει τους εργαζομένους της;
 • Αν ναι, γιατί δεν διακόπτεται η διαδικασία εφ’ όσον ο κ Κουρής αρνείται να καταβάλλει τα δεδουλευμένα 12 μηνών, παρά την έγγραφη δέσμευσή του στο δικαστήριο;
 • Ποιοι νόμοι επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη εταιρείας ΜΜΕ να οφείλει δεκάδες μισθούς μεταξύ των οποίων το Δώρο Χριστουγέννων και, παρά τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν, να μην έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία σε βάρος του;
 • Πώς είναι δυνατό η Πολιτεία να προστατεύει έναν επιχειρηματία- ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού που δεν εκπέμπει; Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία έχει διακόψει την παροχή σήματος μέσω των πομπών του Υμηττού και της Πάρνηθας, της DIGEA και –λόγω χρεών- της NOVA.
 • Πώς οι αρμόδιοι φορείς του επιτρέπουν να διατηρεί την άδεια πανελλήνιας εμβέλειας για ένα κανάλι το οποίο Ο ΙΔΙΟΣ έχει θέσει εκτός συχνοτήτων;
 
  Κύριε Πρωθυπουργέ,
      Ζητούμε από σας την παρέμβασή σας, ώστε να κινηθεί ουσιαστικά και αποφασιστικά η Πολιτεία για να διερευνήσει:
 • τις ποινικές και αστικές ευθύνες του Γ. Κουρή και των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.»
 • την κίνηση των προσωπικών και εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών του Γ. Κουρή και των μελών της οικογένειάς του
 • το ενδεχόμενο εκροής κεφαλαίων της οικογένειας Κουρή στο εξωτερικό
Κύριε Πρωθυπουργέ,
       Η υπόθεση του Γ. Κουρή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Η δεύτερη πλευρά αφορά τον έως τις αρχές του 2012 Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και μέτοχο της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.» Κ. Γιαννίκο που παραιτήθηκε «ετσιθελικά» αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους του ALTER. Ρωτάμε:
 • έχει ή όχι νομικές ευθύνες για την πολύμηνη μη καταβολή δεδουλευμένων;
 • Αν ναι, γιατί δεν κινήθηκε ποινική διαδικασία σε βάρος τους, παρ’ ότι οι εργαζόμενοι κάναμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις;
 • Γιατί δεν αναζητήθηκε για τη μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων, παρά τις μηνύσεις που υποβάλλαμε και το αδίκημα ήταν αυτόφωρο;
 • Πώς, αν και ο Κ. Γιαννίκος κατηγορείται για οφειλές προς το δημόσιο για τις οποίες μάλιστα είχε συλληφθεί, του επιτρέπεται να ασκεί ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα;
 • Γιατί δεν ελέγχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και τις ύποπτες μεταβιβάσεις εταιρειών σε συγγενικά του και μη πρόσωπα, οι οποίες έγιναν μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν απαιτήσεις προς τον ίδιο;
 • Πώς μπορεί να διατηρεί θέατρα και δισκογραφικές εταιρείες, τη στιγμή που –εκτός του ALTER- έχει κλείσει «λόγω οικονομικών προβλημάτων» την εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και τα περιοδικά «TiVο», «Δίφωνο» και «Informer»;
 • Έχουν διερευνηθεί οι περίεργες «τριγωνικές» σχέσεις μεταξύ των εταιρειών “Modern Times”, “Bestend” και «Κίνηση Ήχου και Εικόνας ΑΕ» μέσω της οποίας ο Κ. Γιαννίκος επιχείρησε να εκδώσει απεργοσπαστικό τεύχος του περιοδικού “TiVo”;
 • Έχει ολοκληρωθεί –ή, μάλλον, έχει… ξεκινήσει;- η έρευνα για τις μεθοδεύσεις του Κ. Γιαννίκου με τις υπερτιμολογήσεις στον Τ/Σ ALTER, η διοχέτευση κεφαλαίων σε off-shore εταιρείες, η άντληση κεφαλαίων μέσω δανείων που συνάπτονταν στον «αέρα», όπως κατήγγειλε από Βουλής και ο τέως Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου;
 
Κύριε Πρωθυπουργέ,
        Είναι στο χέρι σας η δυνατότητα να δώσετε καίριες λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της Ενημέρωσης, δίνοντας εντολή στους αρμόδιους υπουργούς να κινήσουν τις υπηρεσίες που υπάγονται στους τομείς τους ώστε να ερευνήσουν σε βάθος.
       Είναι στο χέρι σας να δώσετε το σύνθημα για να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγείου» που λυμαίνεται τα ΜΜΕ της χώρας, ξεκινώντας από το πλέον πολύπαθο. Βάλτε τέλος στις παρανομίες και δώστε λύσεις στα προβλήματα εκατοντάδων εργαζομένων.
 
 
        Με σεβασμό           
 
 Η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων του ALTER
 
      Νίκος Σπυρέας
   Γιώργος Φιλιππάκης
     Ακριβή Κυρίκου
 Λευτέρης Καρπαθάκης
   Θεόδωρος Χορτάτος
    Βασίλης Τζήμτσος

16 σχόλια:

 1. ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΕΔΑΚΡΥΣΕ...

  ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ!..

  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!

  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ Μ' ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΞΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. mpravo sas twra kati mporei na ginei mias pou den ekpempei pia o sta8mos na enhmeronetai to kosmo meso tou blog to ekospan to reuma sto sta8mo?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ήταν αυτοκτονικό να μην δεχτείτε την τελευταία πρόταση Κουρή που και δουλειά σας εγγυήθηκε, και τα δεδουλευμένα σας (φυσικά μειωμένα) και μισθό για μετέπειτα. Δείτε πού έφτασε σήμερα ο βασικός μισθός και κάντε συγκρίσεις με την πρόταση που σας είχε καταθέσει ο Κουρής. Πολύ καλύτερη! Αλλά εσείς επιλέξατε να αυτοκτονήσετε. Τι νομίζατε δηλαδή? Ότι θα σας άφηνε ανοιχτή τη συχνότητα να λέτε ό,τι θέλετε και μάλιστα πράγματα που δεν τον συνέφεραν? Δεν είναι χαζός, φυσικά και θα έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι του να σας κλείσει το στόμα και φυσικά θα τα κατάφερνε. Πράγματα που θα έπρεπε να είχατε προβλέψει εδώ και πολύ καιρό... Τώρα τι καταλάβατε? Πάλι στα ίδια γυρνάμε. Να λέμε ότι δεν υπάρχουν νομοί. Λες και ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Boring. Πείτε μας τίποτα πιο ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς πλέον αυτό το μπλογκ θα είναι η μόνη σας ασχολία. Πείτε τίποτα που δεν ξέρουμε για τους πρώην αγίους σας εργοδότες (όταν ήταν όλα μέλλι γάλα) και νυν απατεώνες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ!!ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ.

   Διαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ; ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ; ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ;

   Διαγραφή
 5. Αυτά είναι για τα μικρά παιδιά.
  Αύριο πρωί έξω απο το σπίτι του πρωθυπουργού στο Ψυχικό να διαμαρτυρηθούμε.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!
  Να κλείσουν οι δρόμοι και να μη μπορεί να το αγνοήσει. Και επειδή θα το αποσιωπήσούν όλα τα ΜΜΕ (που κοιμόύνται ή και είναι συνέννοχοι), ξανά απ΄έξω και μεθαύριο και παραμεθαύριο μέχρι να γίνει ντόρος.Αλλοιώς κοροιδεύετε και εμάς και τους εαυτούς σας.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ γιατί αυτή η επιστολή μοιάζει χρήσιμη για χαρτί τουαλέτας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Kala kanate kai steilate epistolh alla den nomizw pws tha ofelisei mporei na exei xathei to paixnidi kati tha mporouse na ginei an 3ana anoixoun oi pompoi to stathmou prepei na ginei kati me to thema auto oi perissoteroi den exoun pc kai den mathenoun nea sas eimaste mazis sunexeiste.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΚΟΥΡΗ

  Ο εκ των μετόχων του ALTER Γιώργος Α. Κουρής, απαντώντας στον ΑΝΩΝΥΜΟ διαδικτυακό λίβελλο που εξαπέλυσαν εναντίον του οι καταληψίες του σταθμού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

  Ουδέποτε ο Γιώργος Α. Κουρής ή η οικογένειά του άσκησαν διοίκηση ή διαχείριση οποιασδήποτε μορφής στην εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. – Alter Channel» για 10 και πλέον χρόνια. Για την ακρίβεια, 12 ακριβώς, αφού κατά σύμπτωση, την 6η Μαρτίου 2000, μεταβίβασε το 50% των μετοχών της εταιρίας μαζί με το management στον πανίσχυρο τότε οικονομικό και χρηματιστηριακό κολοσσό της εταιρίας ALTEC.

  Δυστυχώς, το τελευταίο αυτό σχήμα, παρά το γεγονός ότι δαπάνησε πάνω από 20 δις δρχ. που συγκεντρώθηκαν από το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους (μόνο η οικογένεια Κουρή διέθεσε 2,4 δις δρχ.), όχι μόνο δεν κατάφερε να οδηγήσει το Alter σε τροχιά ανάπτυξης, αλλά στην κυριολεξία το καταβαράθρωσε από άποψη θεαματικότητας.

  Η κατάσταση αυτή κατέστησε αναγκαία την ανάθεση του management στον κ. Κωνσταντίνο Γιαννίκο, ο οποίος είχε προηγούμενη θητεία σε τρείς από τους μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας: το MEGA, τον ΣΚΑΙ και το STAR. Η επιβολή αυτή αποτελούσε και επιβεβλημένη πρωτοβουλία των βασικών μετόχων απέναντι στους 22.000 μικρομετόχους.

  Και όντως, ο Κ. Γιαννίκος κατάφερε να ανορθώσει τα πράγματα και να οδηγήσει το Alter, στο οποίο εν τω μεταξύ έγινε καί μέτοχος κατά ποσοστό 25%, σε τροχιά ανόδου που έφτασε τα θαυμαστά νούμερα θεαματικότητας του 10, 12 ή 14%, με πολύ πιο επιβλητικά ποσοστά στον τομέα της ενημέρωσης.

  Όλα αυτά επιτεύχθηκαν πολύ πριν ξεσπάσει η οικονομική καταιγίδα που οδήγησε σε κατάρρευση, για τα αίτια της οποίας ασφαλώς και θα αναζητηθούν ευθύνες από τον τέως Διευθύνοντα Σύμβουλο όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτό που προέχει σήμερα είναι η διάσωση της εταιρίας.

  Συνεπώς, στον τελευταίο αυτό σκοπό ο Γιώργος Α. Κουρής διέθεσε πριν από μερικούς μήνες, χωρίς να έχει υποχρέωση, 10 περίπου εκατομμύρια ευρώ, που διατέθηκαν όλα για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Και αυτό, αντί να εκτιμηθεί και να συμβάλει στη δημιουργία του απαραίτητου κλίματος για την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος σε συνδυασμό με την υπαγωγή στο Άρθρο 99, μια μικρή μειοψηφία του προσωπικού, κινούμενη από ιδιοτελή συνδικαλιστικά και άλλης φύσης σκοτεινά συμφέροντα και καθοδηγούμενη από πιο σκοτεινά κέντρα, έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες σε μια πρωτοφανή εκστρατεία απαξίωσης του σταθμού και αποκλεισμού κάθε δυνατότητας επαναλειτουργίας.

  Είναι τυχαία άραγε, ότι στον διαδικτυακό τους λίβελλο οι καταληψίες διατυπώνουν την απορία γιατί δεν έχει ακόμα αφαιρεθεί η άδεια του Alter?

  Στην καταγγελία του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στις αρχές του χρόνου, ο Γ. A. Κουρής ανέφερε κατά λέξη ότι «…ο χρόνος θα δείξει ποιών τις εντολές εκτελούν και ποιών τα συμφέροντα υπηρετούν…»

  Με την στάση τους αυτή χθες το επιβεβαιώνουν.

  Είναι γνωστά τα όρνια που παραμονεύουν για να κατασπαράξουν τις σάρκες του ψυχοραγούντος Alter... Οι νεκροθάφτες ξεπήδησαν από τα σπλάχνα του…

  Όσον αφορά στην απαίτηση των υβριστών καταληψιών να ελεχθούν οι προσωπικοί λογαριασμοί και το ενδεχόμενο εκροής προς το εξωτερικό της οικογένειας Κουρή, ο Γιώργος Α. Κουρής δηλώνει ότι παρέχει ανέκκλητη εντολή σε όποιον θέλει να προβεί στον σχετικό έλεγχο και όποιο ποσό «ανακαλύψει» επίσης δηλώνει ότι το διαθέτει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

  Τέλος, ο Γιώργος Α. Κουρής, ο οποίος, όπως είναι αυτονόητο διατηρεί το δικαίωμα να καταφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον των αδίστακτων συκοφαντών και υβριστών του και ο οποίος σε κάθε περίπτωση βάζει πάνω από όλα την διάσωση και επαναλειτουργία του Καναλιού, απευθύνει έκκληση στην μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων να ξεσηκωθεί δυναμικά και να ανατρέψει την μειοψηφία και τα σκοτεινά κέντρα που την καθοδηγούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν ιδρώνει το αυτί τους το πολύ πολύ να βάλουν την επιστολή που στείλατε στην ανακύκλωση, είμαστε μαζί σας και ευχόμαστε πως θα βγείτε νικητές από αυτή την ιστορία και να σας καταβληθούν τα δεδουλευμένα που δικαιούστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ.... ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΛΕΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ..... ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΕΤΕ... ΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ;;;;; ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΠΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΩ... ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ....ΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕΜΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

   Διαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ..ΤΕΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ... Υ.Γ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΟΝΟΙΜΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΧΟ..ΧΟ..ΧΟ

   Διαγραφή
  3. ΕΜΕΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ.... ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ....ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ... ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΤΕ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ .... ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ .... Α ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.....

   Διαγραφή
 10. Είστε όλοι απαράδεκτοι και κουραστικοί. Δουλειές δεν υπάρχουν και η μόνη που βρήκα είναι με 4-ωρη σύμβαση (6-ωρη απασχόληση) για 300 ευρώ - ανασφάλιστα - Και αυτά πριν το 2ο μνημόνιο….
  Σίγουρα θέλω, έχω δουλέψει και έχω ανάγκη ΟΛΑ όσα μου χρωστάνε από το κανάλι, αλλά μας τα δώσουν όλα θα κάτσω να με «μπιπ» στην Ομόνοια και με τετρακάμερο Λινκ.
  Για αυτό ας κοιτάξουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και με την λιγότερη χασούρα για την τσέπη του κάθε εργαζόμενου.
  Και μια χασούρα αναλογική του μισθού δεν είναι κακή ιδέα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πιο λογικό που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής...ούτε βρισιές,ούτε φράσεις εντυπωσιασμού (παπαρολογίες δλδ),και οι δύο πλευρές νερό στο κρασί τους,αν θέλετε να αναμετρήσετε τον τσαμπουκά σας και οι μεν και οι δεν,αλλού,αγοράστε το call of duty και ξεσπάστε.
   Σ.Ε.Ε.Α (Η Συντονιστική Επιτροπή των εργαζομένων του ALTER) VS K.M.G (KOURIS MEDIA GROUP) και άντε με τις ευχές μου!χαχαχα

   Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.