Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!

Τους τελευταίους δύο μήνες, είναι πολλοί εκείνοι που μας έδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση τους.
Σωματεία και ιδιώτες, δείχνοντας της αλληλεγγύη τους, μας πρόσφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας είναι λίγο.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά την 
“1η Ελληνική Εθελοντική ομάδα Ανιδιοτελούς προσφοράς & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα Α.με.Α & τις Ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας” για την προσφορά της και ιδιαίτερα τον κ. Ελευθέριο – Φραγκίσκο Κουνάνη για το μάθημα δύναμης και ανθρωπιάς που μας έδωσε !!!


3 σχόλια:

  1. Καταρχήν ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τον καθένα που πέρασε από το κανάλι είτε αυτός λέγεται σωματείο είτε συνδικάτα είτε ιδιώτες είτε ο άνθρωπος της γειτονιάς δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στο δίκαιο αγώνα που κάνουμε. Κάποιοι μας πρόσφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τούτες τις δύσκολες μέρες που περνάμε και κάποιοι συνάδελφοι κάναμε γιορτές.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους μας είναι λίγο ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

    Αυτό που έγινε σήμερα 20-01-2012 δεν έχει κάθε προηγούμενο. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα το φυλλάδιο του Π.Α.ΜΕ. Αναφέρομαι στην επίσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων.(Π.Α.ΜΕ), οι οποίοι με περίσσιο θάρρος μας μοίρασαν φυλλάδιο στο οποίο "ευλογούν τα γένια τους" λέγοντας ότι μας πρόσφεραν 2,5 τόνους τρόφιμα θεωρούν κάποιους από εμάς τους εργαζόμενους "ανώνυμους κύκλους" ότι υπονομεύουμε και κατακρίνουμε τη στάση του Π.Α.ΜΕ.
    Είμαι εξοργισμένος και κάποιοι απ΄αυτούς είναι τυχεροί που δεν έφυγαν με τις κλωτσιές να με "θεωρούν ανώνυμο κύκλο" εμένα και κάποιους συναδέλφους που είμαστε κάθε μέρα στο κανάλι?
    Σκεφτείτε να ανοίξει το κανάλι τι θα λέει το ΠΑΜΕ? (Γιατί κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό και δεν θα παίζουν οι κάρτες και θα είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να βγάζουμε στον ¨αέρα" αυτούς που θέλουν οι "Μεγάλοι", Τότε τι θα μας λέει το ΠΑΜΕ ?

    Απο αλλού το περιμέναμε και απο αλλού το βρήκαμε. Εννοώ την επίσκεψη πρίν τις γιορτές, μεγαλοδικηγόρου που πήγε να προσφέρει βοήθεια και τη δώσαμε πίσω μην τυχών και μας κατηγορήσουν.Θεωρώντας ότι είναι εκ του πονηρού η "βοήθεια" και ξένος δάκτυλος αποσκοπώντας να διαλύσει τον αγώνα μας και να κατηγορηθούμε.

    Λοιπόν ακούστε κάποιοι καλά αυτό και βάλτε το στο μυαλό σας.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΟΥΛΕΣ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ

    ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΣΚΟΠΟΥΣ" ΣΑΣ (ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΤΛΠ ΕΙΣΤΕ).

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ (το γράφω για να μη παρεξηγηθώ ότι είμαι απο τους "ΑΛΛΟΥΣ").

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο.
    Παρακαλώ τα παιδιά του blog να ανεβάσουν αυτό το άθλιο φυλλάδιο του Π.Α.ΜΕ για να το δουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

    Κύριοι του Π.Α.ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο 902.
    ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 902.
    ΤΙ ΓΑΡΓΑΡΑ? ΚΟΚΟΚΟΚΟ ?
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?
    ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ 902 ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ LIFE STYLE ΕΚΠΟΜΠΗ Ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!)


    ΥΓ. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ lARGE (SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ALTER (Π.Χ. 2,5 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ) ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο 902 παιζει ελαχιστες διαφημίσεις αφου κανενα αφεντικό δε θα έβαζε λεφτα σε ενα καναλι που τους τα ριχνει και τους ξεμπροστιαζει. Που κάνει ντου στις επιχειρήσεις και καταλαμβανει πλοια. Απο το πρωι μεχρι το βραδυ αναφερεται στα προβληματα των εργαζομενων, με γλωσσα κουραστική ομολογουμενως, ευτυχως οχι ομως και επιπέδου λαιφ σταιλ (βλεπε τήλε αστυ και μεγκα, αντενα σταρ αλφα σκαι κλπ)) , και με πραγματικες ειδησεις που αφορουν το κόσμο, τα προβλήματα και τα δικαιώματα των πολιτων, χωρις ρεπορτάζ του κωλου και μουλωχτες επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων και χωρις να αποπροσανατολιζουν τους τηλεθεατες όπως κάνουν ΌΛΑ τα ιδιωτικά κανάλια.
    Λυπάμαι για τους εργαζόμενους του 902. Γιατί έχουν υποχρεώσεις όπως όλοι, κι όπως μαθαίνω κάποιοι εχουν και παιδιά και ειναι δυσκολα τα πραγματα. Αλλά δεν αξίζει σε ένα κανάλι σαν τον 902 να δ''εχεται τέτοια επίθεση,
    Τουλαχιστον εκει δεν τους χρωστανε δεδουλευμενα και αποζημιωσεις και εκαναν και ενα καλο στη ζωη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.