Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ

Από τον μεσολαβητή για την υπόθεση ένταξης του Alter στο άθρο '99 πήραμε την παρακάτω επιστολή την οποία έστειλε και στην  ΕΣΗΕΑ:

Προς: Την ΕΣΗΕΑ (fax: 210 3622043)


θΕΜΑ: διαδικασία γνωστοποίησης του νέου στρατηγικού Επενδυτή για την εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» και δ.τ. «ALTER CHANNEL », η οποία εδρεύει επί της οδού Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι Αττικής.


Ο μεσολαβητής κ. Καταγής Ιωάννης, διορισθείς στη διαδικασία συνδιαλλαγής της εταιρείας, δυνάμει της με αριθμό 1002/2011 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατόπιν της πρότασης διαπραγμάτευσης που υπεβλήθη παρουσία του στην ΕΣΗΕΑ με ΑΠ: 224/23.01.2012 από τον κ. Γκότση Ευστάθιο πρόεδρο του νέου ΔΣ της εταιρείας, ενημερώνει τους Εργαζόμενους της εταιρείας για τα εξής: η υλοποίηση της διαδικασίας συνδιαλλαγής, υπό το καθεστώς της οποίας βρίσκεται η εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», πραγματοποιείται ήδη σύμφωνα με τις επιταγές των άρθρων 99 επομ. του Ν. 3588/2007 σε συνδυασμό με τα άρθρα 12 επομ. του Ν. 4013/2011, τηρουμένης δηλαδή της νομιμότητας και υπό τη δικαστική εποπτεία που ασκεί εν προκειμένω ο διορισθείς μεσολαβητής. Σύμφωνα δε με το άρθρο 105 του Ν. 3588/2007 (όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 12 Ν.4013/2011,ΦΕΚ Α 204/15.9.2011), ο μεσολαβητής είναι αρμόδιος να συγκαλέσει συνέλευση πιστωτών της εταιρείας, αποστέλλοντας σε αυτούς πρόσκληση δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από τη συνέλευση.
Παράλληλα οφείλει να γνωστοποιήσει στους πιστωτές της εταιρείας, το προτεινόμενο πλάνο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, δέκα (10) ημέρες πριν από την ως άνω συνέλευση.
Σύμφωνα με την πρόσφατη ως άνω πρόταση που υπεβλήθη στα σωματεία των εργαζομένων, η προσωρινή διοίκηση της εταιρείας δηλώνει ότι υφίσταται νέος στρατηγικός επενδυτής, ο οποίος και προτίθεται να συμμετάσχει στην προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας κατά τα ειδικώς αναλυόμενα στην ως άνω πρόταση.
Κατά συνέπεια έχει ήδη γνωστοποιηθεί αρμοδίως και ειδικώς το περιεχόμενο των μέτρων εξυγίανσης της εταιρείας που αφορά στους εργαζομένους της εταιρείας με επάρκεια όλων των στοιχείων που απαιτούνται, προκειμένου να αξιολογήσουν τη σχετική πρόταση.

Τα στοιχεία ταυτότητας και η εν γένει γνωστοποίηση της επιχειρηματικής υπόστασης του στρατηγικού επενδυτή, θα γνωστοποιηθούν νομίμως, εμπροθέσμως και κατά τον προβλεπόμενο στις ως άνω διατάξεις τρόπο, ήτοι από κοινού σε όλους του πιστωτές της εταιρείας, δέκα (10) ημέρες πριν από τη σύγκληση της επικείμενης γενικής συνέλευσης αυτών, οπότε και δύναται νομίμως να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που συνέχονται με το συνολικό επιχειρηματικό πλάνο αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Κ. Πατήσια, 26 Ιανουαρίου 2012

Με εκτίμηση
Ο Μεσολαβητής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.»

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΘΡΟ 99 ΟΥΤΕ ΣΕ 99 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο θα σε πληρωνει ο ΟΑΕΔ ακομη;;;; Μετα να δουμε ποσο μαγκας εισαι.... αχρηστοι ανθρωποι

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΠΕΡΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ALTER ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ............. ΚΑΙ ΓΙΑ HAIRCUT ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ κΚΩΝΣΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΟΑΕΔ, ΘΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ,ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΥΠΕ,RIFKI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.