Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!!!


   Κατόπιν αιτήματος της Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζομένων ALTER σήμερα το πρωί τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ συνοδεία των νομικών τους συμβούλων επισκέφθηκαν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα της παύσης αναλογικής  εκπομπής  του σταθμού, από τους πομπούς του Υμηττού και της Πάρνηθας, απόφαση η οποία πάρθηκε από την διοίκηση του σταθμού και εκτελέστηκε από συγκεκριμένο άνθρωπο.
   Έγινε γνωστό στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Ρ. πως οι εργαζόμενοι επιθυμούν όλοι οι φορείς, είτε είναι το Ε.Σ.Ρ., είτε είναι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείου είτε ακόμη και ο μεσολαβητής κ. Καταγής να κάνουν ότι προβλέπεται από τον νόμο για αυτή την αυτοκαταστροφική απόφαση του «προσωρινού» Δ.Σ. της εταιρείας. Απόφαση η οποία βάζει σε κίνδυνο την διεκδίκηση των δεδουλευμένων μας , μιας και ο σταθμός κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του! Ο κ. Λασκαρίδης μας ενημέρωσε πως ήδη είχε απευθυνθεί στην ΕΕΤΤ για να αποφανθεί κατά πόσο είναι νόμιμο να μην εκπέμπει ο σταθμός και μας είπε πως αύριο κιόλας θα καλέσει την εταιρεία σε απολογία μιας και τίθεται θέμα νομιμότητας σε αυτή την ενέργεια. Τον ενημερώσαμε πως η εταιρεία δια μέσω του «προσωρινού» προέδρου του Δ.Σ. της, κ. Γκότση, μας ενημέρωσε πως δεν υπάρχει τεχνική βλάβη αλλά ο ίδιος έδωσε την εντολή να διακοπεί η εκπομπή. Αυτό δημιουργεί τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης στους πανάκριβους πομπούς μιας και με τον τρόπο που έχει γίνει η διακοπή (κλείσιμο παροχής ρεύματος) και λόγω του κρύου και της υγρασίας που συσσωρεύεται στους πομπούς στην κατάσταση μη λειτουργίας, κατά την επανεκκίνηση τους υπάρχει κίνδυνος αχρήστευσής τους! Ζητήσαμε εν τέλει το αυτονόητο. Να ανακληθεί η απόφαση αυτή, η οποία θέτει σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του σταθμού (με ότι αυτό σημαίνει για την αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 99 και τον κ. Καταγή)!
   Εμείς σαν συντονιστική επιτροπή αναμένουμε από το Ε.Σ.Ρ. να πράξει τα δέοντα και να μην επιτρέψει στον κ. Κουρή και στους «προσωρινούς» του, να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδουλευμένα μας και την εργασία μας. Περιμένουμε να δούμε πως θα επιληφθεί του θέματος  και η ΕΕΤΤ καθώς και η Ελληνική Δικαιοσύνη αφού έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις σε όλο το «προσωρινό» Δ.Σ., για να δούμε πως θα πράξουμε και εμείς έπειτα..
Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ALTER   

10 σχόλια:

  1. Άντε και με το καλό παιδιά. Αν δεν είναι κι αυτοί πουλημένοι στον Κουρή θα ξαναβάλουν τα πράγματα στην θέση τους. Αναμένομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 14 viewers ειναι μαζι σας.Ολοι μαζι να δωσουμε μαθηματα αυριανισμου

      Διαγραφή
    2. Αποψεις που κατηγορούν το πρόσωπο μου ή αφήνουν υπόνοιες να κατευθύνονται στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας ή εάν ΔΕΝ τεκμηριώνονται δεόντως να αποσύρονται από το blog ΑΜΕΣΑ. ΚΑΤΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μεσολαβητής 27.02.2012, 19¨00

      Διαγραφή
  2. Πριν 10 χρόνια περίπου ήτανε το Tempo που έβγαζε μαύρες κάρτες και είχε απλήρωτους τους εργαζόμενους για μήνες. Τότε κανείς εκεί στο ΕΣΡ δεν προβληματίζονταν για τα σημεία και τέρατα που έκαναν οι ιδιοκτήτες στα ΜΜΕ. Άλλωστε στην ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη ήσουν "τρε μπανάλ" αν μιλούσες για σκάνδαλα και τέτοια μίζερα πράματα.

    Από το ίδιο αυτό ΕΣΡ, που έκτοτε δεν έκανε άλλο από το να διυλίζει τον κώνωπα (πχ. Μπομπ Σφουγγαράκης) και καταπίνει την κάμηλο, περιμένετε να βρείτε εσείς δίκιο σήμερα. Σας το εύχομαι. Αλλά οι πιθανότητες δεν σας ευνοούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύση στο ζήτημα του Alter ζητάει η ανεξάρτητη αρχή...
    Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης συναντήθηκαν χθες με τον Ευστάθιο Γκότση, πρόεδρο του Δ.Σ. και εκπροσώπους των εργαζόμενων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση του σταθμού. Ο...
    πρόεδρος του ΕΣΡ, κ. Ιωάννης Λασκαρίδης, δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι «σκοπός του Συμβουλίου δεν είναι να επιτείνουμε το πρόβλημα της ανεργίας. Επειδή διακυβεύονται τα συμφέροντα πολλών εργαζομένων, πρέπει να βρεθεί μια λύση για το κανάλι και τους εργαζόμενους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μπορούσατε οι εργαζόμενοι του άλτερ να καλύπτετε αμερόληπτα και όχι σύμφωνα με τις επιταγές της εργοδοσίας όπως κάνουν τα άλλα κανάλια τις διαδηλώσεις και τις πορίες στο σύνταγμα που κουκουλώνουν οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα κανατε μανταρα παιδια κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.... ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός είναι ¨συνάδελφος¨ όχι χαζομάρες !!! Αυτά λέει ο κ. Λαζαρίδης: Ευτυχώς, δεν εκπέμπει το ALTER
    21 hours ago αναρτήθηκε από: mellon.gr
    Έκλεισε ο πομπός του ALTER σε Υμηττό και Πάρνηθα, με εντολή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει πλέον το σήμα, άρα και οι (ανεκδιήγητες) εκπομπές στον αέρα. υμίζουμε ότι, μετά τη σύγκρουση εργαζομένων και εργοδοσίας, οι εργαζόμενοι στο ALTER ουσιαστικά κατέλαβαν το σταθμό, και εξέπεμπαν δικό τους πρόγραμμα, στρεφόμενοι εναντίον των Γιώργου Κουρή και Κώστα Γιαννίκου. Από τη συχνότητα αυτή και υπό το ειδικό βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη, παρέλασαν και μέσω ALTER όλοι της χώρας οι πικραμένοι. ελικά, υπήρχε και αυτή η τηλεόραση που δεν θέλαμε!
    http://www.mellon.gr/ΕΙΔΗΣΕΙΣ/tabid/68/vw/1/ItemID/2046/Default.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.