Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ALTER:

Αξιότιμε κε Τ. Δ.,

με την από 31/01/2012 επιστολή σας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ζητάτε να ενημερωθείτε εγγράφως για «το λόγο που δεν έχετε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER στον Πειραιά».

Σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι η διαφοροποίηση της ποιότητας σήματος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER σχετίζεται με εμπιστευτικές πληροφορίες του συγκεκριμένου πελάτη μας, τις οποίες έχουμε υποχρέωση να μην γνωστοποιούμε σε τρίτους.

Κατόπιν τούτου, αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Με εκτίμηση,

Τμήμα εξυπηρέτησης τηλεθεατών


Επιστολή τηλεθεατή προς DIGEA:
Αξιότιμοι Κύριοι,

Στις 04/01/2012 κάλεσα στο 211 3007404 ρωτώντας αν κάλεσα το σωστό τηλεφωνικό αριθμό για να μάθω την αιτία που δεν βλέπω ALTER στον Πειραιά και να λάβω την απάντηση εγγράφως. Ενημερώθηκα πως μπορώ να πω το αίτημα μου και δίνοντας τα προσωπικά στοιχεία (Όνομα, e-mail) μου είπαν πως θα προωθούσαν το αίτημα μου στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας σας (DIGEA).
Από τη δική μου πλευρά τους ενημέρωσα πως για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ή την ανάγκη περισσότερων στοιχείων μου, να μου στείλουν ένα e-mail ενημέρωσης.
Μετά από αρκετά τηλέφωνα στο πιο πάνω νούμερο, ενημερώθηκα πως το αίτημα μου το έχει παραλάβει η DIGEA, δίνοντάς μου παράλληλα τον αριθμό του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας σας (DIGEA) και προτρέποντάς με να καλέσω εκεί για τις πληροφορίες που ζητώ,όπως και έπραξα.
Μία ευγενική κυρία μου απάντησε και με ρώτησε πως θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει,της είπα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπω τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και με ενημέρωσε πως με συνδέει με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας σας (DIGEA). Στην επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα,εξηγώντας το πρόβλημα μου,ενημερώθηκα πως το πρόβλημα προκύπτει από τη μη πληρωμή της εταιρίας σας (DIGEA) από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Αμέσως είπα στον τεχνικό σας πως επιθυμώ την απάντηση εγγράφως, δυστυχώς όμως με πληροφόρισε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο από μέρους του και αν θα ήθελα, για το συγκεκριμένο θέμα, καλό θα ήταν να μου απαντήσει η DIGEA μέσω του τμήματος δημοσίων σχέσεων,όπως και έπραξα ζητώντας από τον τεχνικό να με συνδέσει με το τηλεφωνικό κέντρο.
Στο τηλεφωνικό κέντρο ζήτησα να με συνδέσουν με το τμήμα δημοσίων σχέσεων και μου απάντησε η κυρία Κρ. η οποία δεν μου απάντησε στο ερώτημά μου και δίνοντάς της εκ νέου τα προσωπικά στοιχεία μου (Όνομα,e-mail και τηλέφωνο), τα οποία είχαν χαθεί μη γνωρίζοντας ποιος μπορεί να τα έχει,μου είπε πως θα επικοινωνούσε μαζί μου η κυρία Κο.
Η επικοινωνία αυτή από την πλευρά της κυρίας Κο. δεν έγινε ποτέ, μιας και από μόνος μου επικοινώνησα πάλι με την εταιρία σας (DIGEA) προκειμένου να μάθω τον λόγο της καθυστέρησης. Στην επικοινωνία αυτή είχα την τιμή να συνομιλήσω με την κυρία Κο η οποία με ενημέρωσε πως ποτέ δεν ενημερώθηκε για την επικοινωνία που είχα με την υφισταμένη της δύο (2) με τρεις (3) μέρες νωρίτερα. Ρωτώντας την να μάθω την αιτία που δεν βλέπω ALTER στον Πειραιά, μου είπε να γυρίσω τον δέκτη μου στην παραδοσιακή αναλογική μετάδοση.Λέγοντας της πως επιθυμώ να απολαμβάνω την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου της ψηφιακής μετάδοσης, την ρώτησα αν γνωρίζει τί διαφημίζουν (σαν εταιρία DIGEA) στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας σας (DIGEA) http://www.digea.gr/ και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://www.digea.gr/content002001.html Ερωτήσεις δηλαδή που χρήζουν εμπεριστατωμένες απαντήσεις.Αντ' αυτού η κυρία Κολ. θεώρησε πως την ειρωνεύομαι και με έντονο, μη ψύχραιμο, τόνο μου είπε να στείλω το αίτημα μου εγγράφως στο info@digea.gr και η εταιρία σας θα κρίνει αν πρέπει να μου απαντήσει.Την ενημέρωσα για ότι έχει προηγηθεί (απο τις 04/01/2012 μέχρι και την ημέρα αυτή) και παρόλα αυτά μου είπε πως είναι δικό μου το λάθος επειδή το 211 3007404 είναι γραμμή παραπόνων τηλεφωνικού κέντρου. Μετά από την απάντηση αυτή, ρώτησα την κυρία Κο. αν δέχεται να ηχογραφήσω τη συνομιλία μας για να της θέσω και πάλι τις ίδιες ερωτήσεις και έλαβα την άρνησή της.Στη συνέχεια ρώτησα να μου πει το όνομα του προϊσταμένου της και μου είπε πως δεν έχει προϊστάμενο, επειδή αυτή είναι η διευθύντρια του τμήματος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρίας σας (DIGEA) Την ρώτησα να μου απαντήσει σε ποιον αναφέρετε και μου είπε στην Γενική Διεύθυνση που προΐσταται ο κύριος Γ. Μ.
Καλώντας εκ νέου στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρία σας (DIGEA) ζήτησα να με συνδέσουν με τον κύριο Μ., πράγμα που έγινε,αλλά αντί για τον κύριο Μ. μίλησα με την γραμματέα του η οποία με ενημέρωσε πως ο κύριος Μ. βρίσκετε σε επαγγελματική συνάντηση στο γραφείο του και δεν μπορεί να μου μιλήσει. Ρώτησα αν είναι εφικτό να μιλήσω μαζί του για να του εξιστορήσω όλα τα
παραπάνω, σαν ένας απλός ιδιώτης και όχι σαν ένα μεγάλο στέλεχος μιας εταιρίας και η γραμματέας του μου απάντησε βεβαίως, ρωτώντας με τα στοιχεία μου, τα οποία και έδωσα.Έκτοτε περιμένω τηλέφωνο από τον κύριο Μ. Από εσάς αιτούμαι να μου στείλετε γραπτώς στην διεύθυνση Αττικής 16 Τ.Κ, 16342 Ηλιούπολη στο όνομα Τ. Δ. επιστολή με την επωνυμία και τα διακριτικά στοιχεία της εταιρίας σας (DIGEA) ή απαντητικό e-mail στο λογαριασμό ******* που να με ενημερώνει το λόγο που δεν έχω κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER στον Πειραιά, αντ' αυτού βλέπω είδωλα και χίονια με πάρα πολλά προβλήματα ήχου, τουλάχιστον από τις 04/01/2012 που είχα και την πρώτη επαφή με την εταιρία σας (DIGEA) μέχρι και σήμερα 31/01/2012 και ώρα 17:22 πμ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση,
Τ. Δ.
υ.γ. για τυχόν λάθος στα προαναφερθέντα ονόματα ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη






6 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ,"ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝΕ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΔΕΝ...ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ..ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη αν κάνω λάθος αλλά διάβασα ότι η οικογένεια Κουρή ελέγχει τα τηλεοπτικά κανάλια MAD και ALTER καθώς επίσης και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ORANGE, LOVE RADIO, REAL, και MAD RADIO. Επίσης εκδίδει τις εφημερίδες ΑΥΡΙΑΝΗ και ΦΙΛΑΘΛΟΣ και είναι μέτοχος του πρακτορείου διανομής τύπου Άργος (3%). Αυτό το MAD λοιπόν, άκουσα στα κανάλια ότι ετοιμάζει σούπερ φιέστα την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Tae Kwon Do, με γκλαμουράτους καλεσμένους, ακριβή μόδα, όλες τις κάμερες εκεί κλπ. Γιατί δεν πατε ΟΛΟΙ μαζί προς τα εκεί με ένα ωραίο πανώ να κράξετε δημοσίως, αφού σας κόψανε την δυνατότητα να σας βλέπουμε στους δέκτες μας; Δήμητρα Τριάντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την δική σας ενημέρωση από οτι γνωρίζω το κανάλι MAD όπως και το MAD RADIO ανήκουν σε ....άλλη οικογένεια Κουρή .
    Η εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ έχει κλείσει οριστικά ( λόγω απεργίας τον εργαζομένων ) το ραδιόφωνο ORANGE δεν εκπέμπει πλέον καιτο ραδιόφωνο REAL το έχει μαζί με τον Χατζηνικολαου περισσότερα δεν γνωρίζω ....Φιλικά κάποιος που θέλει να μείνει ανώνυμος διότι αν γράψω το ονομάμου θα νε χαρακτηρίσουν άμεσα ....εγκάθετο του Κουρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερετε κατι για το Πηλιο που δεν εκπέμπει πλέον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 05:58, κοντά είσαι. Το MAD όμως, και το Mad Radio το έχει ο ανιψιός του Κουρή, Ανδρέας (γιός του Μάκη) και δεν έχει εμπλοκή με το Alter. Όλα τα άλλα (Love Radio, Happy και το μισό του Real) τα έχει ο γιός του Κουρή. Αλλά, σιγά τη διαφορά, στο φινάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.