Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΗ- ΓΙΑΝΝΙΚΟ!

  Αυτή την ώρα, αστυνομικοί αναζητούν το Γιώργο Κουρή και τον Κώστα Γιαννίκο για να τους συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου, μετά την έκδοση ενταλμάτων από τον εισαγγελέα για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζομένους του ALTER (και οι δυο) και της εφημερίδας ΦΙΛΑΘΛΟΣ (ο πρώτος)!

 





 
Περιπολικά βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις του ΚΟΝΤΡΑ Channel στον Ταύρο, έξω από το σπίτι του Κουρή και έξω από το σπίτι του Γιαννίκου. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης!

 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ έχουν συγκεντρωθεί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER που διαμαρτύρονται με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου για την "ανθρωπιά" του να τους αφήνει απλήρωτους εδώ και μήνες, η οποία κορυφώθηκε με τη μη καταβολή του δώρου και των δεδουλευμένων τους.

Τα αναγραφόμενα περί κεράσματος των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών με... περγαμόντο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

18 σχόλια:

  1. Ακομα και να εχει καποιο τελος ο αγωνας σας(λεμε τωρα),μην το βαλετε κατω.Συνεχιστε τον αγωνα σας. Οχι μονο για εσας,αλλα στο πλευρο ολης της κοινωνιας που βρισκεται στο πλευρο σας.Εσεις οι απεργοι,ειτε ειστε στο αλτερ,ειτε στη χαλυβουργια ειτε οπουδηποτε,καντε κατι ωστε να διευρυνθει αυτο το κυμα απεργιων για να φυγουν το ΔΝΤ και το συστημα που μας εχει γονατισει.Και κατι αλλο.Αν θελετε να κανετε κατι για τους εαυτους σας,τρεξτε μονοι σας το καναλι.Σκεφτειτε σε τι σκατα εχει πεσει σημερα η ελληνικη τηλεοραση.Αν ενα καναλι οπως το αλτερ το παρουν οι εργαζομενοι στα χχερια τους και το τρεξουν σαν εναλλακτικο μεσο ενημερωσης,τοτε πιστευω θα εχχει την αμεριστη στηριξη του κοσμου,που αυτο σημαινει τηλεθεσαη,αρα διαφημισεις αρα μισθους για εσας και τις οικογενειες σας.Επισης αυτο θα σημαινει σωστη ενημερωση,ανεξαρτητη,και γενικοτερα ενα προγραμμα το οποιο θα ξεφευγει απο τα σημερινα σκατα που μας προβαλλουν και απο τα προπαγανδιστικα δελτια ειδησεων(και ας μην γελοιομαστε,και το δελτιο του αλτερ ετσι ηταν). Αν αλλα ξει ααυτο και κανετε οσα ανεφερα, μπορειτε να τα καταφερετε.Μην το βαζετε κατω,συνεχιστε τον αγωνα σας,καλη δυναμη και σε εσας και στις οικογενειες σας.Ειμαστε εδω,στο πλαι σας,με οποιον τροπο μπορουμε,γιατι ουτε ο δικος σας αγωνας,ουτε ο αγωνας των χαλυβουργων ειναι προσωπικος αγωνας.Ειναι αγωνας της κοινωνιας εναντια στα καθε ειδους αφεντικα, και ειναι αγωνας ολων μας.Καλη τυχη,καλη δυναμη,καλη συνεχεια και καλες γιορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά και μη... Μακάρι αλλά δεν...
    Το έχω δεί ,το έχω ζήσει... (για την ιστορία μας ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ- νην ΓΝΩΜΩΝ)
    Η δικαιοσύνη είναι τυφλή (και αργή στην Ελλάδα), απλώς ελπίζω να ανοίξει τα μάτια της...
    ΥΠΟΜΟΝΗ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 128 μέρες κράτησε ο αγώνας μας για να φύγουν οι δυνάμεις καταστολής και οι εργολάβοι από τον τόπο μας.
    Με την ενότητα μας, την αλληλεγγύη και την μαχητικότητα στο τέλος κερδίσαμε και μαζίμας κέρδισε ολόκληρο το κίνημα κατά των εργολάβων, των αφεντικών και των τραπεζιτών.
    Ηταν η πρώτη νίκη κατά αυτών που έχουν σχεδιάσει την καταστροφή της χώρας μας και του λαού της.
    Τώρα έχετε πάρει την σκυτάλη εσείς μαζί με τους απεργούς της "Ελληνικής Χαλυβουργίας".
    Μείνετε όρθιοι ενωμένοι και δυνατοί.
    Στο τέλος θα νικήσετε και μαζί με εσάς θα πάρει μια ανάσα ζωής και ανακούφισης ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

    ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    (Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ στη Κερατέα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή δύναμη παιδιά!Επιτέλους ας λάμψει η δικαιοσύνη!Συνεχίστε το δίκαιο αγώνα σας!Μη το βάζετε κάτω!Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!! Ας συλληφθεί και κάποιος υπαίτιος στη χώρα αυτή!!! Προτείνω εσείς που τους "ξέρετε" καλύτερα να τους ξετρυπώσετε και να υποδείξετε στα όργανα της τάξεως που βρίσκοντε τα "παληκάρια".
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο ρε παιδιά,κρατάτε γερά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΟΠΛΟ 'ΚΑΝΑΛΙ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ένταση τον
    δίκαιο αγώνα σας.Μην λυγίσετε τώρα που φτάσατε
    ως εδώ.Καλή δύναμη φιλαράκια μου.Το μήνυμα
    σας έχει φτάσει στα αυτιά της κοινωνίας μας.
    Σας θέλουμε πάλι στις οθόνες μας!!
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! (κουράγιο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πω δεν ξερω το εχω δει κι εγω αυτο το εργο ημουν κι εγω απληρωτη 4 μηνες και πνιγηκα απο τα χρεει ωσπου τους εκανα να με απολυσουν για να παρω χρηματα. τι να πω υπομονη αν και ξερω πως ειναι να μην εχεις να φας και να σου λενε κανε υπομονη.σας ευχομαι χρονια πολλα και υγεια γιατι αλλιως καηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΚΟΥΡΗΣ ; ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λυπαμαι και σας νοιωθω βεβαια, ανεργος ειμαι και γω μετά απο 25 χρονια, αλλά τοοοσα χρόνια τωρα δεν ξερατε για τι λαμόγιο δουλευατε και τι μερος του λογου ηταν? Δεν ειδα κανεναν δημοδιογραφο να καταγγελει αυτο το υποκείμενο... ή αμα μας πληρώνουν κανουμε τουμπέκα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω την τελευταία στιγμή και τις γιορτινές μέρες να βρεθεί λύση και να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι αλλά και να μήν χάσουν τις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε κάντε τους κατάσχεση και δουλέψτε μόνοι σας με τους μαλάκες τα λαμόγια του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πάλι θα πρότεινα ο σταθμός να μετονομασθεί σε ALERT(=Συναγερμός) και να λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για την αφύπνιση της κοινής γνώμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή δύναμη παιδιά δεν είσαστε μόνοι σας, χιλιάδες εργαζόμενοι βλέπουν σε εσάς τους εαυτούς τους στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα φίλοι Εργαζόμενοι του ALTER.
    Πριν κάμποσα χρόνια ο σταθμός σας είχε ξεκινήσει την εκστρατεία για την ψηφιακή τεχνολογία στην Ελλάδα.
    Σήμερα η δήθεν τεχνολογικά εξελιγμένη DIGIA στην οποία κατά περίεργο τρόπο είναι μέτοχοι οι Μεγαλοκαναλάρχες και ενώ στην Πάρνηθα είναι στημένος κι ο Πύργος Υψηλής τεχνολογίας του ΟΤΕ, που θα κάλυπτε ολόκληρη την Αττική, κι ο οποίος είναι Χρυσοπληρωμένος από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες μιας και τα κεφάλαια αντλήθηκαν από τα αποθεματικά του τότε εξ ολοκλήρου κρατικού ΟΤΕ Εκπέμπει απ όπου συμφέρει τους εκάστοτε Καναλάρχες ……!
    Αυτή λοιπόν η εταιρεία μην σεβόμενη το δικαίωμα του λαού μας στην ενημέρωση επιλέγει με όποια κριτήρια συμφέρουν κάποιους που κρύβονται πίσω από Βολευτάδες και Υπουργάντζες … Αποφασίζει αν θα εκπέμψει ή όχι το σήμα του μοναδικού Όρθιου Σταθμού του ALTER…
    Αν θέλετε να δικαιωθεί ο αγώνας σας τότε ανοίξτε τις κάμερες και δείξτε σε όλους τα πραγματικά Λαμόγια της Χώρας μας ….ξεκινώντας από την Χαλυβουργία κι όπου αλλού αγωνίζεται ο Λαός μας…
    Μονό αν ανοίξουν τα μάτια όλων στα πραγματικά προβλήματα όλων των Ελλήνων, μόνο τότε θα κάνουν πραγματικά πίσω τα ΛΑΜΟΓΙΑ και θα δει ο τόπος άσπρη μέρα χωρίς να χιονίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξέρετε τι λέει μια παροιμία?
    γίνε φτωχέ ....φτωχότερος
    για να μην σου μοιάσω!!!!
    Αυτό ισχύει για κάθε ΚΟΥΡΗ κάθε αφεντικό που θεωρεί τον εργαζόμενο μια μηχανή που εάν σταματήσει του είναι άχρηστει ...
    είμαι , κοντά σας , βιώνω τα ίδια και θα δούμε το τι θα γίνει...που θα καταλήξει,αυτός ο αγώνας που ξεκινήσαμε ...
    καλή χρονιά !!!
    Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!!!
    Σ Ε Ο Λ Ο Υ Σ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά εγώ αν ήμουνα στη θέση σας κάθε 1η του μήνα θα τους έκανα και μία μήνυση. Να μαζέψει 1.000.000.000.000 χρόνια φυλακή, να αναγκαστεί ή να πουλήσει ή να πληρώσει. Με το νέο Ν. 3996/2011 (αρθ. 28) οι ποινές είναι πλέον αυστηρότερες και διώκεται και η μη καταβολή αποζημίωσης απόλυσης. Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.