Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολούθησε το δράμα του Γιώργου Κουρή μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή. Ο μεγαλομέτοχος του Alter συνελήφθη για μη απόδοση Φ.Π.Α ύψους 300.000 ευρώ και οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου για να απολογηθεί.
Προσερχόμενος στο κτήριο 7 της εισαγγελίας, ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου, με απίστευτο θράσος δήλωνε: ''Τους ανθρώπους που δουλεύουν και δημιουργούνε τους βάζουν χειροπέδες, τόσο μαλάκες είναι! Το ελληνικό δημόσιο μου χρωστάει, δε του χρωστάω.''
Κατευθείαν άλλαξα κανάλι και έβαλα Kontra, ήμουν σίγουρος ότι θα παίζει κάρτα με τον Γ. Κουρή να κατηγορεί το ελληνικό δημόσιο υπό το άσμα του Φίλιππου Νικολάου ''Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω.''

Κατά την έξοδό του απο τα δικαστήρια ο Γιώργος Κουρής έκανε άλλη μια βαρυσήμαντη ανακοίνωση: ''Σήμερα τελειώνει το Alter, εξαιτίας ορισμένων ανόητων εργαζομένων.'' Τελειώνοντας το πρωινό παραλήρημα (υπήρξε και βραδινό), χλεύασε και αποκάλεσε κορόϊδα τους απλήρωτους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκεί για να του συμπαρασταθούν. Υπήρξε μάλιστα και πρόταση μεταξύ των εργαζομένων για διεξαγωγή εράνου προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να μην μπει φυλακή αυτός ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το βράδυ στο άλλο του μαγαζί, στο Κontra και στην εκπομπή ''επί του πιεστηρίου'' το παραλήρημα συνεχίστηκε. Αφού ζήτησε απο το Ε.Σ.Ρ. να βάλει πρόστιμο στον Γ. Παπανδρέου επειδή έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν (!!!), στη συνέχεια συγκλόνιζε το πανελλήνιο με την εξαιρετική του ερμηνεία:
'' Και να σου πω κάτι?
Για μένα τελείωσε το Alter , το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.
Και να σου πω κάτι?
Οι εργαζόμενοι έπαιρναν 120.000 ευρώ το μήνα ο καθένας (!) και πρέπει να ντρέπονται που λέγονται εργαζόμενοι.
Και να σου πω κάτι?
5-6 άτομα απειλούν τους υπόλοιπους και δεν τους αφήνουν να δουλέψουν. Να... ρωτήστε και τον Πατρίκιο! (Πατρίκιε σε ενόχλησε κανείς όσο ερχόσουν στο Alter? Υπήρξαν εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας οι οποίοι σε απείλησαν? Σε ενοχλεί ποτέ κανείς όταν παρευρίσκεσαι σε συνελεύσεις εργαζομένων με το τηλέφωνο ανοιχτό ωστέ να δίνεις αναφορά στον Κουρή? Τώρα που σε εξέθεσε το αφεντικό σου μίλα με ονόματα, αλλιώς θα αποδειχθείς και επίσημα ψεύτης.)
Και να σου πω κάτι?
Πούλησα 2 κτήματα και 12 βίλες, -Λάμπρο δείξε τις βίλες- και οι εργαζόμενοι τα φάγανε!
Και να σου πω κάτι?
Θα κάνω μήνυση στο Γιαννίκο, εγώ τι φταίω? (Είπαμε ρε Γιώργο, μηνύσεις κάνουν οι κοπέλες).
Και να σου πω κάτι? Ο Χατζηνικολάου όσα λεφτά και να έπαιρνε τα άξιζε, οι άλλοι δεν τα αξίζανε (Ναι βρε τα άξιζε, καμία αντίρρηση, θα μας πείτε όμως τελικά πόσα έπαιρνε? Να εγώ δε ντρέπομαι το λέω, έπαιρνα 850 ευρώ, ζήλεια!). ''

Είπε και άλλα πολλά ο ''εξαιρετικός εκδότης'' κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά το βράδυ που πήγα να κοιμηθώ η σκέψη που με προβλημάτιζε ήταν ότι ''Και να σου πω κάτι? Για μένα τελείωσε το Alter, το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.'' Θυμήθηκα τα παραμύθια που μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός, για να με πάρει ο ύπνος και μου ήρθε στο μυαλό ο Γιάννης ο βοσκός. Κάθε μέρα έλεγε ότι έρχονται οι λύκοι, αλλά ποτέ δεν ερχόντουσαν. Αυτό στα παραμύθια γιατί στην πραγματική ζωή έχουμε τον Γιώργο τον αγρότη.

Πόσες φορές θα το κλείσεις το μαγαζί ρε άνθρωπε? Το είπες πριν 4-5 μήνες, το ξαναείπες άλλες δύο τρεις φορές στο μεσοδιάστημα, το καταλάβαμε! Το Alter τελείωσε! ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?
Έχεις την αίσθηση τώρα ότι εμείς θα τα μαζέψουμε και θα φύγουμε απο το κανάλι? Ότι θα απογοητευτούμε και μιας και έρχεται καλοκαιράκι θα πάμε σπίτια μας ή σε κάποια παραλία?
Έλα θα σου πω την αλήθεια. Πραγματικά είχαμε απογοητευτεί και είχαμε αποφασίσει να φύγουμε παραδεχόμενοι την ήττα μας. Ήμασταν μάλιστα σε συνεννόηση με τα σωματεία μας, για να σου διαμηνύσουν ότι το κανάλι μπορείς να το ανοίξεις απο την ερχόμενη βδομάδα.
Άλλα με τις χθεσινές σου δηλώσεις μας άλλαξες γνώμη! Αφού θα φύγεις εσύ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ! Αφού για σένα το Alter τελείωσε, στο καλό να πας και να μη μας γράφεις. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΡΟΥΠΙ! Θα περιμένουμε τους επόμενους ενδιαφερόμενους για να συζητήσουμε μαζί τους τον τρόπο ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ μας. Όπως λένε και τα Ξύλινα Σπαθιά, θα είμαστε εδώ και αυτό το καλοκαίρι! Ακόμα και τα επόμενα Χριστούγεννα αν χρειαστεί!
Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αναθεωρήσουμε, αλλά σε αυτό βοήθησε ο φίλος και συνάδελφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος πριν λίγους μήνες (30/8/11), όταν και δεν εμφανιζόταν στο δελτίο του Alter δήλωνε μέσα απο το ραδιόφωνο του Real Fm:

“Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα. Έχω να πληρωθώ 8 μήνες! Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Μόνο τότε θα επιστρέψω, γιατί είμαι επαγγελματίας.”

Και κάποια στιγμή ο Νίκος γύρισε. Αν γύρισε επειδή εξοφλήθηκε ή επειδή μια χαρά νούμερα έκανε και ο Άκης αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Εμείς πάντως ακολουθώντας τον δρόμο, που χάραξε ο απλήρωτος εργαζόμενος του Alter Νίκος Χατζηνικολάου, θα περιμένουμε στο κανάλι μέχρι να εξοφληθούμε, γιατί είμαστε επαγγελματίες και όχι χομπίστες! Ευχαριστούμε Νίκο για την στήριξη!

Αν και μας στεναχώρησες πάλι, εμείς δε σου κρατάμε κακία. Εξέφρασες τη δυσαρέσκεια σου, μέσα απο τη συχνότητα του Real Fm, για το γεγονός ότι έβαλαν χειροπέδες στον Κουρή, γιατί 300.000 είναι λίγα σε σχέση με αυτά που έφαγε ο Τσοχατζόπουλος.
H οικογένεια Κουρή έχει ξεχάσει να πληρώσει εδώ και μήνες τους εργαζόμενους σε Alter Channel (χρωστάει πάνω απο 10.000.000 σε υπαλλήλους των 1000 ευρώ το μήνα) - Kontra Channel - εφημερίδα Φίλαθλος - εφημερίδα Αυριανή - Happy Radio - Love Radio (σίγουρα ξεχνάω και άλλες εταιρίες του, συμπαθάτε με!), αλλά εσένα σε ενόχλησε ότι φορούσε χειροπέδες ο Κουρής. Θα έπρεπε να σε ενοχλεί φίλε ότι του τις έβγαλαν. Αλλά δε πειράζει, εμείς σε αγαπάμε.


Γιώργο Κουρή όσο συμπεριφέρεσαι κατά αυτόν τον τρόπο, τόσο μεγαλύτερη δύναμη παίρνουμε για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου φανερώνει πως βρίσκεσαι σε πανικό. Οι δηλώσεις σου μόνο ως πράξεις απελπισίας εκλαμβάνονται. Έχεις καταλάβει ότι θα πληρώσεις και προσπαθείς να τρομοκρατήσεις και να πανικοβάλεις τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Σε ευχαριστούμε που μας συσπειρώνεις και με μια φωνή σου λέμε:

ΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

21 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη σας πληρώσει θα βαρέσει μια ωραία πτώχευση και τελείωσε το θέμα τελείωσε για εμάς το alter καλά θα κάνεται να το ξεχάσετε και εσείς , μαζί με το Κουρή ήμουν είμαι και θα είμαι ζήτω το KONTRA CHANNEL και στο REAL TV άντε γιά σας. Κορόιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε όλοι μαζί σας!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε 2012 06:41 μήπως είσαι ο ίδιος ο Κουρής ;; ή τσιράκι του ;;
    δεν έχεις ανθρωπιά εσύ ;; μακάρι να βρεθείς στην θέση τους να μην έχεις να φας!! τότε ίσως καταλάβεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστο ειναι αυτο, ντροπη, μαζι με τον κουρη να εισαι εναντιον των εργαζομενων του αλτερ γιατι εισαι;;; οικογενειες εχουν και αυτοι , για τα λεφτα που δουλεψαν παλευουν. ασχετο αν θα τα καταφερουν.... που μαλλον δεν θα τα καταφερουν αλλα ...

      Διαγραφή
  5. Παιδία πάει το ALTER είτε το πιστεύεται είτε όχι the game is over ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΟΙΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΖΟΥΝ;ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΜΗΠΟΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ;ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ... ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειμαστε ολοι μαζι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    το αλτερ θα ανοιξει απο τους εργαζουμένους ΠΑΜΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το βιολί σας εσείς τα τσιράκια του Κουρή και των μεγαλοαφεντικών. Κατηγορείτε τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές; Εκπρόσωποι της Τρόικας είστε; Το μνημόνιο που λέει ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν και τα αφεντικά δεν πληρώνουν εσείς το γράψατε; Την ειρωνία να την πουλάτε αλλού, αν έχετε κότσια, όχι στους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. Είμαστε όλοι μαζί σας εργαζόμενοι του Άλτερ. Όλοι οι αληθινοί εργαζόμενοι και όχι οι γιαλαντζί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. bravo sas!!!
    exw perasei k egw ap ayth th katastash k kserw pws einai!
    sugxarithria k kouragio s esas k stis oikogeneies sas!
    k mhn ksexnate..ola edw plhrwnonte!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πεις αυτό είναι το επίπεδο μερικών να παίζουν και να κοροϊδεύουν με το πόνο των τίμιων εργαζομένων, δεν πειράζει ανώνυμε Apr 29, 2012 08:02 AM ανέβασε εσύ τους διακόπτες των πομπών του Alter και θα δούμε αν θα έχει τέλος ο σταθμός που ζούσες εις βάρος του ακόμα και στην ανάγκη μόνοι τους θα μπορούσαν να το δουλέψουν το κανάλι γιατί έχουν μάθει να δουλεύουν δύστυχος τζάμπα χάρη στο αφεντικό σου (Γ.Κ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από ότι έχω καταλάβει καποιοι καριερίστες που γράφουν εδώ και είναι σφουγγοκωλάριοι, βάζουν από την τσέπη τους ακόμα και την πετσέτα που σκουπίζουν τα οπίσθια του υπέργηρου αφεντικού..τους φταίνε οι συνδικαλιστές, λες και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ήθελαν να δουλέψουν τζάμπα και δεν τους άφησαν οι συνδικαλιστές..Άμυαλοι τζαμπατζήδες σφουγγοκωλάριοι, περιμένετε μετά τις εκλογές που το αφεντικούλι σας θα ξεκινήσει πάλι να δουλεύει και να δημιουργεί με την γλώσσα και τους εκβιασμούς.Καλές πλατούλες REAL τζαμπατζήδες στο Κόντρα και τις λοιπές παράγκες, ο κοσμάκης ξέρει πια. Υ.Γ: θα το κλείσει ποτέ το Άλτερ ή όλο το ξεχνάει..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ ... ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ; ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ;;; ΝΤΡΟΠΗ...

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ,ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΆΝΟΙΞΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ.....ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ..

      Διαγραφή
  13. Μπράβο και στους συνδικαλιστές, μπράβο και στους εργαζόνενους που δεν θέλουν να εργαστούν με συνθήκες Κουρογαλέρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή βλέπω ότι τα αφεντικά-τσομπάνηδες ζητούν και τα ρέστα μέσω τηλεοπτικών παραστάσεων στα δικαστήρια, νομίζοντας ότι είναι στην εποχή που με την βοήθεια του Ανδρέα Παπανδρέου μεσουρανούσε το χαρτί υγείας που ονομάζεται Αυριανή, να ξέρετε ότι γνωρίζουμε πως τo κανάλι το έκλεισε ο Κουρής, ο Γιαννίκος,τα τσιράκια τους, οι γκομενιάρηδες αρχισυντάκτες, οι επίσης γκομενιάρηδες διευθυντές ειδήσεων ,τα χαζογκομενάκια τους που το παίζανε δημοσιογραφίνες και παρουσιάστριες και κάποιοι που άφησαν το πεζοδρόμιο και βολεύτηκαν στο γλείψιμο για καμιά εκπομπούλα .Εύχομαι να τιμωρήσετε βίαια όλους αυτούς τους βολεμένους που τολμούν να γράφουν εδω μέσα, παίζοντας με τον πόνο σας.Αλήθεια φιλοδοξοι δουλευταράδες, πόσα σας πληρώνει ο Κουρής για να γράφετε στο blog?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί στην DIGEA, έχει παραμείνει το ALTER και δεν εχουν παραχωρήσει αλλού την συχνότητα?Άκόμα να το κλείσει ο εκβιαστής-γλύφτης-παραμυθάς?που το παίζει και εκδότης?Σε ποιον τα πουλάει αυτά?Στα ψαρωμένα χαζοτσιράκια του?Βλέπει ο κόσμος και ξέρει πλέον.Εργαζόμενοι του Άλτερ σας ευχαριστούμε που δίνετε το παράδειγμα στις εποχές που ζούμε, ακόμα και αν δεν εξοφληθείτε, δώσατε και δίνετε παράδειγμα αξιοπρέπειας και όχι αχυρανθρώπων καταδοτών.Κυνηγείστε αυτά τα τελειωμένα κατακάθια που το παίζουν δημοσιογράφοι, τεχνικοί, εκδότες, να ξεβρωμίσει ο δοκιμαζόμενος χώρος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποιοι που γράφετε εδώ, ας αποφασίσετε τελικά ποια είναι η πραγματική έννοια της δουλειάς και του χόμπυ, αν είστε εργαζόμενοι αφεντικά ή χαλίφης στην θέση του χαλίφη, ποια είναι η διαφορά του συνδικαλισμού, της αδικίας και του γλειψίματος.Επίσης ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους!Κρίμα για τον Χατζηνικολάου, δεν τον περιμέναμε σε επίπεδο χειρότερο από παρουσιαστή trash εκπομπής, αλλά δεν πειράζει και το ιντερνετ καλό είναι για τηλεορασούλα και πουλ μουρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάντε κάτι με τους πομπούς έτσι θα σας φοβηθεί να δεί τη φάτσα του ο Κουρής πάλι μέσο της συχνότητας του alter και αλλάξτε και καμία κάρτα στο livestream είμαστε μαζί σας συνεχίστε μέχρι το τέλος σύντομα θα δικαιωθείτε,καλή τύχη!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι μην εγκαταλείπεται είμαστε μαζί σας και μη του κάνετε τη χάρη να αποχωρήσετε από το σταθμό ούτε με ένα ευρώ, από το κανάλι θα φύγετε μόνο νικητές ΝΙΚΗΤΕΣ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΌΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.