Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...!!!

''Όταν το πλοίο βουλιάζει, οι πρώτοι που φεύγουν είναι τα ποντίκια...''

Φημολογείται ότι κάποιοι τηλεαστέρες του σταθμού διαπραγματεύονται με άλλα μέσα.





Ο κύριος Αυτιάς με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ...














Ο κύριος Παυλόπουλος με τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA...












Η κυρία Νικολούλη επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ...









Ο κύριος Χατζηνικολάου, κατά τον ίδιο, ψάχνει ακόμα τηλεοπτική στέγη...









Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση...
Ελπίζουμε μέσα από τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ αγώνα να δικαιωθούν και αυτοί...!!!

Καλές τηλεθεάσεις από αυτούς που μένουν ακόμα στο πλοίο!!!

54 σχόλια:

  1. O AΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΣΦΑΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΔΑΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ!ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ.... ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. keros itan pedia na aneferthite kai s aftous......kero t perimena afto.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ;ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ & ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. s afto pou o filos exi dikio....stin koinwnia pou zoume ine o sozwn eafton sothito pedia eki sto alter.....apo aftous min perimene.....stin teliki aftous exi anagi i agora oxi esas....kata to koinos legomenon aftoi poulane oxi esis.........anoikste t alter kante 1 ekmpompi afierwmeni stous ergodotes sas.........allwste vlepete poso sas 'agapane'............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Χ"νικολαου στον ΑΝΤ1.
    Γιατι δεν το αναφερετε ουτε σαν φημολογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί οι άνθρωποι αυτό που είναι σήμερα το χρωστάνε σε εσάς.Αν είναι αλήθεια το δημοσίευμα τότε πρέπει ο κόσμος να τους τιμωρήσει αλλάζοντας το κουμπί την ώρα που έχουν εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά ο ΣΦΑΕΛΟΣ είναι όπως λέει η πιάτσα στο site της ΑΝΝΙΤΑΣ ΤΟ ΟΦΩΝΟ και κάνει τον αρχισυντακτη.Βολευτικαν όλοι ρε ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συναδελφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί συνάδελφοι τη μπάζα που έκαναν αυτοί τόσα χρόνια στο αλτερ έχουν να περάσουν για όλη τους τη ζωή. Τώρα εκεί που θα πανε ούτε το ένα δέκατο δεν θα περνούσε.Αν έχουν μια σταλια φιλότιμο μόνο για εμάς που τόσο τους βοηθήσαμε πρέπει να μας σταθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.Αλα ρε παιδιά οι τύποι είναι απλήστοι δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα ευρώ.Αρε μπάρμπα Κώστα της κακομαθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EXW MIA APORIA GIA OLA AYTA TA TROKTIKA TA AKRYVOPLHRWMENA.... AN EKEI POY 8A PANE AN TOYS SYKWNEI OIKONOMIKA ME AYTA TA POSA POY PERNOYN. H 8A EXOYME KI' ALLA KLEISIMATA STA8MWN????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δείτε αυτή την ντροπολογία "της νύχτας"...
    Μήπως φωτογραφίζει και τα αφεντικά σας...; Μήπως "την κανουν" νύχτα χωρίς να πληρώσουν φράγκο απαλλαγμένοι από ποινικές διώξεις...;
    Διαβάστε σχετικά...
    http://www.enimerosi24.gr/index.asp?a_name=entertainment&item_id=2308

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαι τα ζουζούνια χάθηκαν όπως λένε και τα κάλαντα. Κρίμα γιατί τα έβλεπε η κόρη μου καθε Σ/Κ το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ OFONO...ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ OFONOUS...MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ,SORRY ΜΟΥΤΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς... Τα είπατε όλα με μία φράση σας: "Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση... Ελπίζουμε μέσα από τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ αγώνα να δικαιωθούν και αυτοί...!!!"
    Ήδη, όπως σας έγραψα ο κ. Α.Παυλόπουλος , ανακοινώθηκε επίσημα από το EXTRA3 (...) και απλά ελπίζω να ανοίξει το στοματάκι του εκεί και να μη σας "ξεχάσει". Το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους! Προσωπικά, αν ήθελα να διατηρήσω κάπως την υπόληψη μου, ως άνκορμαν του επιπέδου πχ του κ.Χατζηνικολάου, θα φρόντιζα μεγάλο μέρος του όποιου νέου μου μισθού να το μοιρασθώ με τους παλαιούς συνεργάτες μου στο ΑΛΤΕΡ, μέχρι να δικαιωθούν. Αφού καλώς , ή κακώς δεν "λέω" πολλά ας κάνω έστω κάτι ανώδυνο για μένα, για τους ανθρώπους που τόσα χρόνια μαζί δουλεύαμε... και τώρα υποφέρουν! Και ας είναι και σε Κολομβιανά Πέσος!
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην αρχή ήμουν σχετικά ανεκτικός με το όλο θέμα αλλά τελευταία έχω αρχίσει και τα παίρνω. Δηλαδή, για να έχουμε καλό ερώτημα, μόνο εσείς είστε απλήρωτοι?? Η μισή Ελλάδα απλήρωτη είναι! Εγώ έχω να πληρωθώ 6 μήνες! Ζω με δανεικά και βοήθεια από παππούδες και άλλους συγγενείς. Και αν ΤΟΛΜΗΣΩ να απεργήσω ή να διαμαρτυρηθώ, ξέρετε... Η πόρτα είναι ανοικτή. Έλεος πια, κλείσατε ένα κανάλι και προσπαθείτε να πάρετε τα λεφτά σας. Το κάνετε όμως επειδή το μέσον που εργάζεστε εσείς έχει ΔΥΝΑΜΗ και σας βλέπουν όλοι οι άλλοι. Εγώ αν απολυθώ, ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι υπόλοιποι Έλληνες. Ούτε που θα το μάθουν.

    Και στην τελική, αν θέλετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είστε παραγωγικοί, εφαρμόστε αντί για κάρτες με μηνύματα ένα εναλλακτικό πρόγραμμα στο κανάλι. Βγείτε και πείτε ειδήσεις, νέα, κουβεντιάστε το πρόβλημά σας και δείξτε μας ότι βάλατε μυαλό και δεν είστε πλέον τσιράκια του συστήματος που τόσα χρόνια παραπληροφορεί και πλένει εγκεφάλους κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ta video pou paizoun sthn tv apo symparastash apo alloys ergates prepei na anevoyne sto blog.sorry gia ta greeklish alla exo xalasmeno plhktrologio..k sorry poy einai asxeto me to thena ton kalopliromenon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια κρατάτε γερά και να ανοιχτεί ο σταθμός απο εσάς τα λαμόγια φυγαν ευτοιχως και κάντε μια ανακοίνωση αν μπορούν και οι πολίτες να βοηθήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να πάνε στο καλό! Τα πράγματα είναι απλά όλοι αυτοί οι "Τηλεαστερες" φτιάχτηκαν από κάποιους, προκειμένου να τα έχουν καλά με το σύστημα. Κουβέντα δεν βγάζουν τώρα και την κάνουν με "ελαφρά". Είναι τόσο σάπιοι οι ίδιοι και όλο το σύστημα των ΜΜΕ. Τα κανάλια είναι συγκεκριμένα και μετρημένα στα δάκτυλα της μιας παλάμης και ο καιρός έχει γυρίσματα. Η τακτική τους και το σκεπτικό τους είναι...ΔΕΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ! Γεια σας τσιράκια του συστήματος "Αντικειμενικοί" και "Έγκριτοι" Δημοσιολάγνοι!
    Παιδιά υπομονή συνεχίστε έτσι τον δίκαιο αγώνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όποιος πολίτης αυτής της χώρας έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά ξέρει πολύ καλά πως οι ελάχιστοι υψηλά αμειβόμενοι «δημοσιογράφοι» υπηρετούν ιδιοτελή ή συμφέροντα των λίγων -από όποιο χώρο, επιχειρηματικό ή πολιτικό, κι αν προέρχονται αυτοί- σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών που κάνουν με αξιοπρέπεια και έντιμα τη δουλειά τους γι’ αυτό που ο καθένας υπηρετεί από (και για) το μέσο στο οποίο εργάζεται.
    Δεν με εκπλήσσουν καθόλου αυτά που αναφέρονται στην ανάρτηση. Ίσα ίσα η αλήθεια θα είναι πιο βρώμικη και πιο σκοτεινή στην πραγματικότητα για το ρόλο των επωνύμων «δημοσιογράφων» και πρέπει επιτέλους οι τηλεθεατές, οι ακροατές, οι αναγνώστες και όλοι οι εργαζόμενοι να τους γυρίσουν την πλάτη, με ότι κι αν αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.

    Εργατική Αλληλεγγύη στους απλήρωτους εργαζόμενους του Άλτερ.
    Αλληλεγγύη σε όλους τους ανέργους, τους απεργούς, τους καταληψίες, τους αστέγους σε όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχετε τη συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας του εργαζόμενου λαού μας.

    Εσείς, οι απλοί εργαζόμενοι του σταθμού και όχι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογραφίσκοι - παπαγαλίσκοι!

    Αν μετράει η γνώμη μας, να πω κι εγώ ότι έχει δίκιο ο σχολιαστής σας που ζητάει να "παίξει" εναλλακτικό πρόγραμμα στο σταθμό.
    π.χ. ανταποκρίσεις από τους χαλυβουργούς ή και άλλους απολυμένους και ΜΗΝ μας βγάζετε γνωστούς πασόκους εργατοπατέρες τύπου Φωτόπουλου, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας !

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην λέτε ποντίκι τον Αυτιά. Προσβάλλετε τα ποντίκια.

    Κρατάτε γερά, μας κάνετε περήφανους ακόμα και εμάς που δεν έχουμε σχέση με τα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία ούτε για σας αλλά ούτε και για τον Ελληνικό Λαό. Και ο λόγος είναι απλός.Μήπως καταργήθηκε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών? ΟΧΙ. Μήπως κατασχέθηκαν περιουσίες καταχραστών δημοσίου χρήματος. ΟΧΙ. Μήπως καταργήθηκε ο τυποκτόνος νόμος. ΟΧΙ.Υπάρχει αξιοκρατία στο Δημόσιο? ΟΧΙ. Όταν συνεδριάζουν οι πολιτικοί αρχηγοί, είπανε ποτέ να συμφωνήσουμε σε κάποια πλαίσια και κάθε κυβέρνηση θα τα ακολουθεί.ΟΧΙ. Μήπως σταμάτησε η απαξίωση Δημόσιας περιουσίας για να πουληθεί αντί πινακίου φακής? Μήπως είδατε κανένα εισαγγελέα να ζητά εξηγήσεις γιατί πουλήθηκαν πρίν μερικές μέρες τα 4 AIR BASS της Ολυμπιακής όλλα μαζί 31 εκατομ. Ευρώ όταν το ένα μόνο έχει γύρω στα 130 εκατομ.,με το πρόσχημα ότι θέλουν τα αεροπλάνα άλλα 40 εκατομ. για να συντηρηθούν,που και αυτό σίγουρα είναι ψέμα. Όλοι λένε μόνο για την φοροδιαφυγή όταν οι ίδιοι απαξιώνουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και το μόνο που κάνουνε είναι να κυνηγάνε τους μικρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ,ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ :

    1. ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ Π.Χ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ,ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΙΣΩΣ Κ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ)ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΛΕΓΑ : ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ, ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ Κ ΕΝΤΙΜΟΙ. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΥ ΝΑ "ΧΩΘΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο "κος" Αυτιάς ξεκινάει σύντομα στον ΣΚΑΙ παιδιά. Παίζει και διαφήμιση το ΣΚΑΙ συνέχεια. Σας πουλήσανε όλοι οι "εργατοπατέρες" και "επαναστάτες". ΝΤΡΟΠΗ τους!!! Ούτε για φτήσιμο δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ- ΛΑΜΟΓΙΩΝ
    ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΝΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΠΑ!!/

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ(ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ(ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ

    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;ΖΖΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΓΙΑ...ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!! ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΧΛΙΔΗ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!! ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ...ΚΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εργαζόμενος του ALTER.

    Το πιο εύκολο σίγουρα είναι να κάθεσαι στον καναπέ σου ή στο γραφείο σου και να το παίζεις έξυπνος, αγωνιστής και ήρωας. Μοιάζει ωραίο και ακούγεται εύκολο, να λες: πρέπει να γίνει αυτό, κάντε το. Όπα ρε μάγκες, έξυπνοι, που τα παίρνετε κιόλας.

    Είπε ένας πιο πάνω:
    ¨Και στην τελική, αν θέλετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είστε παραγωγικοί, εφαρμόστε αντί για κάρτες με μηνύματα ένα εναλλακτικό πρόγραμμα στο κανάλι. Βγείτε και πείτε ειδήσεις, νέα, κουβεντιάστε το πρόβλημά σας και δείξτε μας ότι βάλατε μυαλό και δεν είστε πλέον τσιράκια του συστήματος που τόσα χρόνια παραπληροφορεί και πλένει εγκεφάλους κατά το δοκούν.¨

    Φίλε το τελευταίο που με νοιάζει είναι το να με θεωρείς εσύ που από ότι φαίνεται είσαι άσχετος με το θέμα, τσιράκι του συστήματος.
    Σου λέω για να ξέρεις λοιπόν.
    Την γραμμή που ακολουθεί
    ο εκάστοτε τηλεοπτικός σταθμός
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!! ξεκολάτε πια με αυτήν την καραμέλα.
    Χθες δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσα κάνουμε σήμερα και πιθανότατα ούτε αύριο θα μπορούμε.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ!!!
    Λές να ήταν τόσο απλό και να μην το είχαμε σκεφτεί κανείς άλλος και ήρθες ξαφνικά εσύ "Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" να δώσεις την λύση;
    Το ενδεχόμενο να πας να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να βρεθείς τρία πίσω, το σκέφτηκες; Όλα είναι θέμα timing. Εσύ δεν παίρνεις καν το ρίσκο να κάνεις απεργία απ ότι λες γιατί φοβάσαι μη χάσεις την δουλειά σου, εμείς πάλι όχι.
    Άσε τα λόγια, είναι εύκολα. Μίλα με πράξεις.

    Σύντομα θα γίνει κι αυτό που ζητάς πάντως.
    Και θα πάρουμε και την ευθύνη των πράξεων μας. Σου θυμίζω ότι όσα βλέπεις να συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Alter, πριν από λίγους μήνες ούτε που θα μπορούσες να τα φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγαλε κι εσυ ασχετος εισαι.
      Κραζεις τον αλλο που δεν κανει απεργια και περηφανευεσαι οτι εσεις κανετε αλλα στην ουσια απ'οτι λετε κι εσεις οι ιδιοι κανετε επισχεση εργασιας..Αρα δεν ξερεις τι σου γινετε μαλλον.
      Και στην τελικη το ολο θεμα με το ALTER δεν ειναι κατι καινουριο..Ξερατε τι επαιζε και δεν μιλουσατε αρα αναλογισου και τα δικα σας λαθη.

      Διαγραφή
  29. Παιδια καλησπερα.Ο αγωνας σας μας εμπνεει.Μια καλοπροαίρετη ερώτηση όμως:
    -Γιατί στα μηνύματα προς τους άλλους εργαζομένους των ΜΜΕ,δεν αναφέρονται και οι απολυμένοι του 902;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. I simparastasi olou tou kosmou einai me to meros sas. Efxome kali sinexia ston agona sas kai elpizo na ton kerdisete dikea. Sxetika me kapious pou grafoun parapano kai me telios ilithio tropo dixnoun oti einai enantion sas exo na po oti o kosmos den einai xazos kai kserei oti afta ta sxolia ta kanoun kapia tsirakia pliromena. lipon min masate kai sinexiste dinamika. gia olous tous alous pou adikithikan alpizo na kanoun to idio. \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ «ΚΑΒΑΛΗΣΕ» ΤΟ ΣΚΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δεν ξερατε δεν ρωταγατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΜΕ
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το λάθος που κάνετε είναι ότι συνεχίζετε τον αγώνα σας με σημαία το ΠΑΜΕ.Θα αγανακτήσει ο κόσμος, θα τον βρείτε απέναντί σας. Ο Γιαννίκος και όλοι οι καναλάρχες και εκδότες είναι κομμουνιστές, πάρτε το χαμπάρι.
    Εγώ αν δούλευα στο alter εκτός από τους ιδιοκτήτες , θα έβρισκα τους μασόνους συνεργάτες,
    θα απομάκρυνα τον αρχισυντάκτη των ειδήσεων και θα λειτουργούσα το σταθμό.Στα υπόλοιπα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. παιδια περιμενατε τον χατζινικολαου να σας στηριξει.. (?) ολα τα ονοματα εφυγαν και το καναλι μαλον (δηλαδη σιγουρα) σχολασε.αυτοι που πληρωνουν ειναι οι φτωχοι.οσο για το κοντρα το λεει και ο τιτλος κοντρα σε ολους κοντρα σε ολα. και βλεπω καθε φορα τον υπερσπιστη του λαου στεφανο χιο να εχει ακριβος πισω του το χαρτη της ΑΜΕΡΙΚΗΣ.καθαρη συμπτωση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ή περάστε άμεσα στο επόμενο στάδιο του αγώνα σας ή αποδεχτείτε τη μιζέρια.

    Στέκομαι αλληλέγγυος σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση,έτσι και στη δική σας.Όμως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των απεργιών στα ΜΜΕ διαφέρουν από αυτά ενός εργοστασίου.Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα κανάλι πανεθνικής εμβέλειας με κατειλημμένη ροή.

    Κάντε επιτέλους αυτό που τόσοι και τόσοι σας έχουν προτείνει.Απεργιακό πρόγραμμα με ρεπορτάζ από όλους τους χώρους δουλειάς ανεξαιρέτως.Δώστε φωνή στο λαό.Οι συχνότητες δεν ανήκουν στους καναλάρχες αλλά στην κοινωνία.

    Γίνετε αιχμή του αγώνα που φουντώνει περισσότερο φέτος και έστω για λίγο γραφτείτε στην ιστορία ή αλλιώς μπείτε για πάντα στο σκληρό χρονοντούλαπό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σκασίλα σας αν φεύγουν. Δηλαδή πριν από αυτούς δεν υπήρχαν άλλοι???? Και σιγά ρε παιδιά, τους έχετε ανάγκη???? Εν τω μεταξύ, από πότε έγινε τηλεαστέρας ο Παυλόπουλος? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θέλω να απαντήσω - πολύ σύντομα - στον Εργαζόμενο που έκανε τον κόπο να σχολιάσει προηγούμενη δημοσίευσή μου, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερα τον όρο "τσιράκια".

    Καλέ μου φίλε, εγώ δεν σε γνωρίζω προσωπικά και προφανώς δεν ξέρω ποια είναι η θέση σου στην εταιρία που λέγεται ΑΛΤΕΡ. Πολύ πιθανό, να είσαι π.χ. ένας απλός ηλεκτρολόγος ή να σκουπίζεις τα πλατό. Σε μια τέτοια περίπτωση ασφαλώς και δεν είσαι ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα, παραπληροφορούσε, έπλενε εγκεφάλους ή σιγοντάριζε κυβερνήσεις. Αλλά, ξέρεις, αν φας σάπιο burger δέκα φορές συνεχόμενα στα McDonalts, δεν θα τα βάλεις με τον υπάλληλο που τα φτιάχνει αλλά με τα McDonalts. Ισχύει παντού αυτό. Αν δουλεύεις μέσα σε οποιοδήποτε "σύστημα" είσαι κι εσύ μέρος του. Κακό; Ναι. Ισχύει όμως.

    Τώρα για τα υπόλοιπα περί καναπέ και δήθεν δειλίας για απεργία που λες, κανονικά δεν θα έπρεπε να μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω γιατί σε έναν κοινό νου είναι προφανές ότι ένας σερβιτόρος δεν μπορεί να απεργήσει, αλλά φαίνεται πως εσύ νομίζεις ότι είμαστε στο Λουξεμβούργο, οπότε θα σου πω το εξής απλούστατο:

    Εσείς, κύριε, είστε 650 άτομα και έχετε στα χέρια σας έναν τηλεοπτικό σταθμό. Απεργείτε έχοντας πίσω σας μια πελώρια λαϊκή υποστήριξη. Σας φέρνουν μέχρι και φαγητό να φάτε. Εγώ δουλεύω μαζί με άλλα 2 άτομα και δεν μας ξέρει κανείς. Αν απεργήσω, έφυγα. Και περιμένουν πίσω μου χιλιάδες άλλοι διαθέσιμοι. Και τα παιδιά μου θα πεινάσουν, θα μου κόψουν το ρεύμα, θα παγώσω, και όλα τα συνεπαγόμενα. Και δεν θα έχω καμία κάμερα και κανένα blog να τα πω.

    Φάτε λοιπόν την τζάμπα πίτα σας, πιείτε τα τζάμπα ουισκάκια σας, απεργήστε και καλά κάνετε και απεργείτε γιατί είναι δίκαιο αλλά μην ταυτίζεστε με τον απλό κόσμο γιατί δεν είμαστε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι και χάνετε το δίκιο σας. Όλοι αυτοί που αναφέρατε δεν είναι ούτε μέτοχοι ούτε ιδιοκτήτες στο κανάλι. Τα βάλατε και με τον Παυλόπουλο. Έλεος που δούλεψε τόσο που έχει να τρώει για όλη του τη ζωή. Αν είχε τόσα λεφτά δε θα πήγαινε να δουλέψει στο Extra τόσο μυαλό θέλει;
    Ούτε για το Χατζηνικολάου συμφωνώ. Τί πάει να πει οι εργαζόμενοι τον έκαναν πρώτο δελτίο στη τηλεθέαση; Τότε γιατί μέχρι να έρθει ο Χατζηνικολάου στο κανάλι η θέση που έπιανε το δελτίο ήτανε πάντα δευτερότριτη;
    Εντάξει έχετε το δίκιο σας αλλά μην τα ξεσκίζετε όλα. Όταν κάποιος εργαζόμενος βλέπει οτι έχει να πάρει λεφτά ένα χρόνο και βρίσκει αλλού δουλειά θα πάει. Δηλαδή τί θα γίνει, πρέπει να μείνει στο Alter μέχρι να φτάσει να κοιμάται στην ψάθα για να χρηστεί επαναστάτης;
    Ούτε ο Χατζηνικολάου σας τα εφαγε τα λεφτά ούτε ο Παυλόπουλος. Και ο Αυτιάς που μπόρεσε και βρήκε αλλού δουλειά μαγκιά του.
    Είμαστε μαζί σας για τα λεφτά που δεν έχετε πάρει τόσο καιρό αλλά μη χάνετε το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για να καταλάβω γιατί άλλα διαβάζω εδώ και άλλα βλέπω και ακούω τουλάχιστον από δύο παρουσιαστές τους σταθμού. Τι γίνεται τελικά? Σας παράτησαν και φύγανε ή απλά βιαστήκαμε να τους καταδικάσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διαβάζω διάφορα σχόλια και νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο. Φυσικά και υποστηρίζω τον αγώνα σας αλλά επουδενί δεν πιστεύω ότι το δελτίο ειδήσεων ήταν πρώτο μόνο από τους απεργούς τεχνικούς και όχι από τους άλλους συντελεστές. Στην τελική το κανάλι ήταν πρώτο γιατί το έβλεπαν πολλοί, πάρα πολλοί οι οποίοι επίσης είναι άνεργοι και ζούν το δικό τους δράμα. Αυτοί που την συγκεκριμένηυ στιγμή αντί να ενημερώνονται βλέπουν δύο κανάλια να τσακώνονται. Το ότι κάποιοι βρήκαν δουλειά εγώ προσωπικά δεν το κατηγορώ ή αν κάποιοι θέλανε να βρούν. Η απεργία είναι δικαίωμα όπως δικαίωμα είναι και η ζωή του καθενός και το πως θα το χειριστεί. Άλλαξε τίποτα σήμερα που ο κος Χατζηνικολάου έμεινε να περιμένει ή η κα. Νικολούλη είπε ότι θα φύγει τελευταία? Δεν νομίζω, το μόνο που άλλαξε είναι ότι οι κύριοι κύριοι κάνουν ότι θέλουν χωρίς αντίλογο και θα συνεχίσουν να πείνουν στην υγεία σας που τους δίνετε λόγο και βήμα για να λένε μόνο τα δικά τους. Η ενημέρωση έχασε και έχασε εδώ και πολύ καιρό από τότε που τη μια είχατε δελτίο και την άλλη όχι. Κύριοι προσωπικά σέβομαι την γνώμη σας αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι συμφωνώ. Εσείς τουλάχιστον έχετε το δικαίωμα της απεργίας κάποιοι άλλοι πάρα πολλοί δεν το έχουν και δεν έχουν πλέον και την δυνατότητα να ακούνε την αλήθεια. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τον τρόπο του αγώνα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εμένα όλη αυτή η κατάσταση μου θυμίσει μια παράσταση του ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.Έχετε την τρομακτική δύναμη ενός ΜΜΕ και δεν το χρησιμοποιείτε για να γκρεμίσετε το σύστημα,
    αλλά για μικρκομματικούς λόγος μερικών συναδέλφων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στην νεοφιλελεύθερη πραγματικότητα, όπου προωθείται η ιδιωτικοποίηση των ίδιων των δημοσίων λειτουργών (χρηματοδότηση των βουλευτών, χορηγικές πλατφόρμες για κυβερνητικές πρωτοβουλίες κ.α)κανένας καπιταλιστής αφεντικό δεν τιμωρείται. Αυτή είναι η φύση του καπιταλισμού. Αν θες δουλεύεις. Αν δε θες φύγε. Αν θες μείνε χωρίς να πληρώνεσαι και ...θα δούμε. Ποιο λοιπόν το άδικο στην υπόθεση όταν αυτοί είναι οι όροι;

    Αντιθέτως, αν ο αγώνας σας γίνει ταξικός, καθαρά εργατικός και προυποθέτει τη σύγκρουση με το καθεστώς τότε ίσως μπορείτε να ελπίζετε σε δουλειές και κοινωνικά δικαιώματα.

    Επαναλαμβάνω. Αν αγωνιζόμαστε χωρίς να πολεμάμε τον εχθρό (καπιταλισμός), τότε πιο πολύ δίκιο έχουν οι Ανδριανόπουλος, Μάνος. Γιατί με αυτούς τους όρους κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σας κρατήσει στη δουλειά. Αλλιώς θα τον φάνε οι άλλοι.

    Εν κατακλείδι, δε γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από εσάς. Το ίδιο έργο παίζεται στην υφήλιο για δεκαετίες. Πουθενά δικαίωση. Σκεφτείτε λοιπόν, ούτε αχρωμάτιστα, ούτε χρωματισμένα. Ταξικά και Αντικαπιταλιστικά.

    Καλό αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κουραγιο παιδια !!! ο χαρδαβελας που ειναι ? δεν τον βλεπω εκτος και αν ειχε φυγει πολυ πιο πριν.
    το ειχα δει μια φορα το μεγαλο αφεντικο σας σε ενα παπακι αθλιο ειχε παει στα κεντρικα της τραπεζας κυπρου τον αναγνωρισα απο την φατσα....λαμογιο τι να πει κανεις σαμπος ειναι το μονο αμα δεν εξεγερθουν ολοι δεν γινεται τιποτα...
    κοντευω τρια χρονια ανεργος και βλεπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ 'ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ'.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ... ΞΕΡΕΤΕ...ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.....
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ....ΥΠΟΜΟΝΗ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κατ αρχας καλη σας μερα κυριες και κυριοι.διαβασα προσεκτικα τα παραπανω σχολια απο τα οποια πολλα ειναι ορθως διατυπωμενα με επιχειρηματα και αλλα,δυστυχως αποδεικνυουν για αλλη μια φορα οτι η φαγομαρα μεταξυ μας καλα κρατει.

    Δεν θα ασχοληθω με τους κυριους η κυριες για το αν εγκατελειψαν τον σταθμο και εφυγαν,διοτι ανεκαθεν οι μεγαλοδημοσιογραφοι-καναλαρχες ηταν ειναι και θα ειναι τα φερεφωνα των πολιτικαντηδων.

    Θα εστιασω λοιπον σε εμας τους καθημερινους απλους ανθρωπους της βιοπαλης και εν μερη, θα συμφωνησω με εναν ανωνυμο η ανωνυμη που αναφερει παραπανω οτι εργαζεται με αλλα 2 ατομα και δεν ειναι ευρεως γνωστοι οπως οι εργαζομενοι του Αλτερ,ομως εχω να παραθεσω το εξης.

    Αν ειμασταν ενωμενοι ολοι,ανεξαρτητου επαγγελματος σαν μια γροθια και δημιουργουσαμε ενα εννιαιο συνδικαλιστικο σωμα,διχως κομματικες παροπιδες και αποχρωσεις,ο φοβος μας για ενδεχομενη απολυση μας,δεν θα ηταν λιγοτερος?

    Εαν ,αντιδρουσαμε, μαζικα και ειρηνικα, σε καθε κεκτημενο που μερα με την μερα τα καταργουσαν,δεν θα ειχαμε αντιθετα αποτελεσματα?

    Γι αυτο προτεινω,η φαγομαρα μεταξυ μας να λαβει,επιτελους,ενα τελος,διοτι οι βολεμενοι πολιτικαντηδες και μεγαλοκαναλαρχες, την στιγμη που τρωνε και πινουνε παρεουλα,να ειστε βεβαιοι ,οτι μας παρακολουθουν και πολυ φοβαμαι οτι γελουν εις βαρος μας και θα εξακολουθησουν να γελανε ,εαν εμεις δεν αλλαξουμε σταση.

    Ευχομαι στους απλους εργαζομενους του καναλιου,καλη δυναμη και ειμαι βεβαιως οτι οι τελικοι νικητες,θα ειναι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αγαπητοι συναδελφοι απλοι εργαζομενοι του Αλτερ,σας αποκαλλω ετσι διοτι παρ ολο που δεν δουλευω σε τηλεοπτικο σταθμο,εν τουτοις ειμαι ενας απλος καθημερινος βιοπαλαιστης οπως εσεις.

    εν τουτοις θα ηθελα να εκφρασω καποια προσωπικα μου παραπονα.

    Εως τωρα,σε οτι σχολιο αναρτουσα,φαινοντουσαν, το ποιος ειμαι καθως και τα στοιχεια μου,διοτι ανεκαθεν προσπαθουσα να πω την αληθεια,διχως να κρυφτω πισω απο ανωνυμια.Αυτο δεν σημαινει οτι κατακρινω τους φιλους και φιλες που επιλεγουν να αναρτουν σχολια διατηρωντας την ανωνυμια τους,ειναι καθαρα δικαιωμα τους.

    Με τα λυπης μου διαπιστωσα,οτι δεν εγκρινετε την δημοσιευση των σχολιων μου,την στιγμη που προσπαθω να εκφραζομαι κοσμια διχως να προβαινω σε οποιαδηποτε ειδους χυδαιολογια,στον αντιποδα,εχετε εγκρινει σχολια που αλλα σας κατακρινουν και σ αλλα χυδαιολογουν,γιατι λοιπον αυτος ο διαχωρισμος?

    Μηπως αναφερω καποια πραγματα που σας θιγουν?θεωρω πως οχι,αντιθετως καταδεικνυω οτι πρεπει να υπαρχει ενοτητα,συναδελφικοτητα,χαρακτηριστικα τα οποια πρεπει να εχουμε,προκειμενου να μπορεσουμε να αγωνιστουμε για ενα καλυτερο αυριο.

    Αλλον λογο που μπορω να φανταστω ειναι το γεγονος οτι χρησιμοποιω την λεξη "πολιτικαντηδες"οπου ειναι αληθεια.Εαν ειναι αυτος ο λογος,ανακαλλω σεβομενος καποιους κανονες που ενδεχομενος εχετε θεσει,ασχετα με το γεγονος οτι σε πολλα σχολια ειδα πολυ χειροτερους χαρακτηρισμους.Η συγνωμη μου δεν σημαινει οτι εχω σταματησει να νοιωθω ετσι για τους πολιτικους.

    Επισης,μπορω να φανταστω οτι νομισατε πως προεβηκα,επωνυμα, σε σχολιασμους για να διαφημισω το μπλοκ μου διοτι,πραγματικα,αν καποιος κανει κλικ, επανω στο ονομα μου,φαινονται τα μπλοκς που παρακολουθω.Αν νομισατε,επαναλαμβανω,κατι τετοιο κανετε τεραστιο λαθος διοτι,οπως εξηγησα,παντα διατυπωνω τις αποψεις μου φανερα με τα στοιχεια μου στη διαθεση του-της οποιουδηποτε.

    Για ολα τα παραπανω, περιμενω μια ξεκαθαρη απαντηση απο εσας,διοτι ετσι μας εχετε δειξει,οτι ειστε,επαναλαμβανω,ξεκαθαροι.

    Τελειωνοντας,σε καθε περιπτωση,εξακολουθω να στηριζω τον αγωνα σας και ευχομαι,οι τελικοι νικητες,να ειστε εσεις.

    να ειστε καλα.

    υ.γ.

    Επισης προτεινω να μην βασιζεστε στους μεγαλοδημοσιογραφους την στιγμη που ειναι φερεφωνα των "πολιτικων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.