Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!!!

Πρόσφατα πήρες θέση υπέρ του Γιώργου Κουρή αποκαλώντας τον θύμα.
Πρόσφατα ζήτησες απο τους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER να ζυγίσουμε καλύτερα τα πράγματα και να βρούμε ΕΜΕΙΣ έναν τρόπο για να ανοίξει το κανάλι. Ζήτησες απο εμας να σκεφτούμε με περισσότερη στρατηγική και να σκεφτούμε ΕΜΕΙΣ το πως θα μπει σε μια ρότα το κανάλι αντί να απαιτήσεις απο τους εργοδότες να μας εξοφλήσουν.

Αν ήσουν στη θέση μας...ΕΣΥ θα γύριζες μ' αυτά που μας προσφέρει;


 Πάρε θέση λοιπόν τώρα και για την πρόταση την οποία μας κατέθεσε το ''θύμα'' και ''μακάκας'' Γιώργος Κουρής μέσω του Δ.Σ και πες μας πόσο διαλλακτικοί μπορούμε να είμαστε!!!

7 σχόλια:

  1. δεν πρόκειται ποτέ να μπει στη θέση μας κάποιος που προέχεται από σπιτι υπουργού και που δεν έχει βγεί ΠΟΤΕ στη ζωή του στο δρόμο να κάνει 1 Ε-Ν-Α ρεπορτάζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νικος Χαντζηνικολάου τι να κάνει?? Σας είπε να βάλετε νερό στο κρασί σας και σεις τον λυδορήσατε ..........προδερμ.... Οπως τα κάνατε ξεμπλέχτετα μόνοι σας Οι συναυλίες θα σας μείνουν να θυμάσθε εκεί στην άγρια ανεργεία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσα επαιρνε ο χατζηνικολαου ρε παιδια;
    Και ο Κωνστας αν μπορειτε γιατι με τοσο λιβανισμα υπερ του κεφαλαιου και κατα των εργαζομενων πρεπει να πουλησε ακριβα το τομαρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ?????? ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΟΧΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην χυδαιότητα του Κόντρα που δημοσιοποίησε πριν από λίγο τους νόμιμους μισθούς των εργαζομένων ότι ταχα αυτοί φταίνε που φαλίρισε ο σταθμός, δύο πραγματα δεν ακούσαμε. 1. πόσα έπαιρνε ο Νίκος Χατζηνικολάου 2. πόσα κέρδιζε ο Κουρής από τα έσοδα που έφερναν στο σταθμό οι εργαζόμενοι.Τυχαίο; Δεν νομίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, αφήστε ήσυχο τον κύριο Χατζηνικολάου. Αν ήθελε να πάρει θέση, θα το είχε κάνει, χωρίς τη δική σας προτροπή. Μην τον πιέζετε τον άνθρωπο. Πιέζετε εσείς, πιέζει και ο Κουρής, θα αγιάσει στο τέλος!!! Αφήστε τον να απολαμβάνει τις μπριζόλες του ήσυχος στη γνωστή ταβέρνα της Κάτω Κηφισιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενασ αριβιστας δημοσιογραφακος που εχει ξεχασει το νοημα της δημοσιογραφιας και ξεχνιεται στο twitter σχολιαζοντας την καθε παπαρια... ελεγε οτι ηταν 10 μηνες απληρωτος, οταν η εφημεριδα πουλουσε πανω απο 100000 φυλλα, οταν ο σταθμος του περασε τον ΣΚΑΙ 100,3 σε ακροαματικοτητα και οταν ο 10 μηνων απληρωτος μεροκαματιαρης δημοσιογραφος ανοιγει το ενα site μετα το αλλο... ΝΤΡΟΠΗ ρε Νικολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.