Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΝΕΙΣ... ΚΑΦΕ, ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ...

    ...αυτός ο κύριος με το άσπρο πουλόβερ, το καρό πουκάμισο και το κασκόλ που πίνει αυτή τη στιγμή (ώρα 13.30) τον καφέ του στο PLAZA, μήπως είναι ο... νέος επενδυτής;

    Εμείς θα του συστήναμε να προσέχει τις παρέες του! Αυτός που κάθεται μαζί του είναι... πονηρός! Κι αν δεν μας πιστεύετε, ακούστε εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=jNO6SsgD0RQ


3 σχόλια:

  1. exw na pw oti eimai gampros enos apo tous polous aplirwtous ergazomenous sou kirie kouri o opoios nosileutetai sto ΨΝΑ kirie kouri pou eseis ton stilate apo ta xreei mpravo sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλεύω σε πολύ γνωστή εκδοτική που βάζει σε Κυριακάτικη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας το περιοδικό μόδας και σε άλλη Κυριακάτικη το περιοδικό σπιτιού(αν ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημοσιευθεί θα σας έλεγα και το όνομά της). Εδώ και 3 χρόνια δεχόμαστε μειώσεις για να μην γίνουν απολύσεις. Το αποτέλεσμα: Είμασταν 60 και μείναμε 18. Πριν μια εβδομάδα δέχτηκα την τελευταία μείωση και αναγκαστικά υπέγραψα καινούργια σύμβαση. Από 1.500 μεικτά στα 1.000. Ο λόγος είναι ότι έχω ένα παιδί να μεγαλώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δουλευω σε μια ετερεια στη μεσσηνια και σε εμενα μαζι με αλλους συναδελφους πριν δεκα ημερες με βαλανε να υπογραψω και καλα παρετιση για να γινη αλαγη συμβασης και τα αναλογα στο μισθο μου,καταλαβενεται τη θελουν εε.. τελικα θα βρεθει κανης να τους πει οτι μια οικογενια τριων τεκνων εινναι αδηνατο να ζηση με 760ε. Δηλαδη με τα λιγα γραματα που ξερω θελουν με αυτα τα χρηματα να περασο για ενα μηνα, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. Τη στο καλω ρε γαμοτο γιατι μας το κανουν αυτο δεν τους εκανε μανα αυτους?. Μας κανανε να κλαιμε το βραδυ γιατι δεν θα εχουμε χρηματα να φαμε μετα τις 20 του μηνα,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.