Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ...

Ημέρα: Σάββατο 14/01/2012
Ωρα: 22:30
Τοποθεσία: Γνωστό Ιταλικό εστιατόριο στη Βουλιαγμένη
Πελάτης: Γιώργος Κουρής
Παρέα: ?? και ???? (δεν θέλουμε να εκθέσουμε πρόσωπα!!!!)
Θέση τραπεζιού: μπαίνοντας δεξιά, πίσω πλευρά, κοντά στον χώρο που βγαίνουν τα πιάτα που είναι πολύ κοντά στην κουζίνα ... ένα σημείο απομονωμένο από τον πολύ κόσμο.
Πιάτο: ο "Πύργος του Άιφελ" νόμιζε ... τον "Πύργο της Πίζας" έφαγε!


Είχε σκοπό να κάτσει στην εφημερίδα για περίπου μια ώρα ακόμα αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η παρέα του τον "ξεσήκωσε".
Για να ξεσηκωθεί τελικά ... μάλλον είχε ολοκληρώσει τις δουλειές του και αυτό φάνηκε σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του νέου Δ. Σ.

Ενώ οι 650 εργαζόμενοι του Alter παραμένουν απλήρωτοι έως και 12 μήνες, ο Γιώργος Κουρής δεν χάνει το κέφι του και την καλή παρέα.

Το ποιόν σου είναι γνωστό σε όλους μας...
Έχεις φίλους σε καίριες θέσεις αλλά εμείς έχουμε φίλους παντού!




2 σχόλια:

  1. Ετσι ετσι έχουμε φίλους παντού και ματακια ολουθε / οποτε τον νουσου σαν πινεις το ΝΟΥΝΟΥ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ / Η...ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ;;;; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;;; ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER;;;;;;;

      ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.