Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΧΡΩΜΑ"

   Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με κόμματα ή παρατάξεις.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ «ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Τους καταγγέλλουμε και διαβεβαιώνουμε ότι:

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όποιοι θέλουν να μας συμπαρασταθούν και να συμμετάσχουν στον αγώνα μας είναι ευπρόσδεκτοι από όποιον χώρο και αν προέρχονται

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

Η προσπάθειά μας είναι και δική σας

6 σχόλια:

  1. Καλή δύναμη...συνεχίστε έτσι...ξεφτιλήστε τους όλους!!!! Ας γίνετε η φωνή του μέσου Έλληνα πολίτη...μπορεί η αρχή για την αλλαγή να ξεκινήσει από εσάς!!! Εκπροσωπείτε 1,000,000 ανέργων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!! ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ.. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!! ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ....ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σας, χαίρομαι που διευκρινίζεται κάποια πράγματα γιατί χθες είδα κάποια πλάνα και συνεντεύξεις από την χθεσινή μέρα και νόμιζα ότι έβλεπα το 902 TV του ΚΚΕ! Ειλικρινά, και χωρίς καμία διάθεση να προβοκάρω (!), το να ακούω από πολλούς (που έκαναν δηλώσεις στην κάμερα σας) να μιλάνε για ΤΑΞΙΚΟ πόλεμο και άλλες ΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ χαζομάρες που μας πάνε 70 χρόνια πίσω, μόνο καλό στον αγώνα σας δεν κάνουν! Φίλοι μου έχουν έρθει στο κανάλι και έχουν φέρει βοήθεια και το ίδιο πρόκειται να κάνω και εγώ, εάν όμως με βλέπεται ως εχθρό μόνο και μόνο επειδή ανήκω σε άλλη τάξη ... τι να πω, βάζετε κόσμο απέναντι σας που ουσιαστικά είναι ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Πρέπει να είμαστε ΕΝΩΤΙΚΟΙ όχι να χωρίζουμε τον κόσμο με πολιτικές ιδεολογίες που μας έχουν ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ και μας πάνε πίσω ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες. Στην Ελλάδα δεν πρέπει ΠΟΤΕ ξανά να χυθεί αίμα Ελληνικό. Πρέπει να διώξουμε τους δυνάστες μας και το μνημόνιο και να σταθούμε στα δυο μας πόδια ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και άλλα ανόητα πολιτικά συστήματα. Μην πέφτετε στην λούμπα του καπελώματος από κάποια κόμματα, μόνο εσείς θα χάσετε στο τέλος! Συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου σας και εύχομαι σύντομα να λυθούν τα προβλήματα που έχετε. Καλή δύναμη στον αγώνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πάει να πει "μόνο Ελλάδα" και "απανταχού Έλληνες"; Δεν πρόκειται για μια ομοιογενή μάζα με κοινά συμφέροντα, αλλά για εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, όπως θα έχουν διαπιστώσει οι εργαζόμενοι του άλτερ, της χαλυβουργίας, της λουκίσα και αλλού. Γιατί και ο Κουρής και ο Μάνεσης και τα υπόλοιπα αφεντικά Έλληνες είναι, αλλά δεν είμαστε από την ίδια πλευρά της όχθης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και η χιος μαζι σας παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.