Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ

Νέο Δ.Σ. ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Alter "Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε." με προσωρινή θητεία ως τις 08/02/2012, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Κ. Γιαννίκου.
Ελπίζουμε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ευστάθιος Γκότσης να δώσει λύση στα προβλήματα του σταθμού, καταβάλοντας τα δεδουλευμένα στους απλήρωτους εργαζόμενους.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της εταιρείας όπως δόθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών:

http://www.ase.gr/content/gr/announcements/companiespress/press.asp?press_id=147312

17/01/2012
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
Διορισμός προσωρινής διοίκησης
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και δ.τ. ALTER CHANNEL, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 17/1/2012 Προσωρινής Διαταγής του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατόπιν της σχετικής από 11-1-2012 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 182/2012 αιτήσεως των μετόχων της εταιρείας Γεωργίου Κουρή, Ανδρέα Κουρή, “ΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.” και “LOVE RADIO BROADCASTING A.E.” προς το σκοπό του δικαστικού διορισμού προσωρινής διοικήσεως σε αυτή, ορίστηκαν ως προσωρινή διοίκηση της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, οπότε και θα εκδικαστεί η ως άνω αίτηση, τα ακόλουθα πρόσωπα:
1. Ευστάθιος Γκότσης, Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος μέλος Δ.Σ.
3. Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος Δ.Σ.
4. Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος Δ.Σ.
5. Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος Δ.Σ.
Ως εκ τούτου και κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Κωνσταντίνου Γιαννίκου και της παύσης των σχετικών καθηκόντων του από Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καθήκοντα εκπροσώπησης της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, ασκεί ο κ. Ευστάθιος Γκότσης, δυνάμει της ως άνω προσωρινής διαταγής και του με ημερομηνία 17-1-2012 Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pablo escobaraki!


    Το νεο Δ.Σ.

    1. Ευστάθιος Γκότσης, Πρόεδρος Δ.Σ. (το δεξι χερι του κουρη που πηγαινε στα σημεια αναμεταδοσης της NOVA και ελεγε οτι εκπροσωπω τους εργαζομενους ,και ειναι ολοι απολυμενοι κλεισε τον διακοπτη!)
    2. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος μέλος Δ.Σ.(το αριστερο χερι του κουρη που κυκλοφορουσε μεσα στο καναλι σαν τον παμπονηρο γερο με το χαμογελο στα χειλη,αλλα να λεει να κανουμε υπομονη,μεχρι και να καθαρισουμε μονοι μας οταν φυγανε οι καθαριστριες)
    3. Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος Δ.Σ.(δεν τον ξερουμε αλλα θα τον μαθουμε)
    4. Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος Δ.Σ.(μια απο τα ιδια με τον απο επανω)
    5. Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος Δ.Σ. (Το αγαπημενο μας παλικαρι....τα καταφερε τελικα....ο διπλοθεσιτης και ρουφιανος του κουρη,ο μαγκας οπου σαν αρχισυντακτης του γλοιωδη αυτια εβριζε τους δημοσιογραφους του.....το νου σου λαμπρουκο!!)

    Ενα πραγμα θελω να επισημανω στο νεοσυστατο Δ.Σ.,μην νομιζετε οτι θα μπουμε σε διαδικασια κουβεντας αν δεν υπαρξει πληρη εξοφληση!Οταν εξοφληθουμε,ας κατσουμε να συζητησουμε και τι χρωμα σωβρακα φοραει ο καθενας μας!Αντε σιδεροκεφαλοι(θα το χρειαστειτε αν δεν μας τα πειτε καλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μαζί με το ΠΑΜΕ, να κλείσουμε τις επιχειρήσεις που απέμειναν!

    Σύντροφος Μωχάμετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)ΓΚΟΤΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΥΡΗ,ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗ,ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΛΕΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxa μέλος του ΔΣ καναλιού διαθέτει... κυλίκειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΆΝΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΠΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΣΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τζανετάτος είναι συγγενής(νομίζω ξάδερφος) του Κουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.