Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

TIVI ή TIVO, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ή ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟ!

Παρόλες τις διαβεβαιώσεις του κ. Γιαννίκου προς τους εργαζομένους της Bestend, ότι δεν έχει καμία αντίρρηση για τις απεργίες που έχουν εξαγγείλει, τελικά επικράτησε η δύναμη του χρήματος και ο εκδότης αποφάσισε να κυκλοφορήσει υπό νέα εταιρική "ομπρέλα" και πανομοιότυπο τίτλο το εβδομαδιαίο περιοδικό του.

Παραθέτουμε αυτούσιο το e-mail που λάβαμε από συνάδελφο στην  Bestend:

Τέσσερις από τους εργαζόμενους που δουλεύουν στο Tivo κρυφά έστελναν υλικά και κείμενα από το σπίτι τους στην νέα εταιρεία του Γιαννίκου κοροϊδεύοντας τους συναδέλφους τους.

Αυτή η στιγμή ο Γιαννίκος προσπαθεί να παραδώσει το περιοδικό στην ευρώπη και το τύπωνε κρυφά όλη τη νύχτα χωρίς κανένας να έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.

Συνάδελφοι θα αφήσουμε την παρανομία του Γιαννίκου να περάσει; Πώς η ευρώπη κυκλοφορεί ένα περιοδικό χωρίς να γνωρίζει την εταιρεία που το εκδίδει και όλες τις νόμιμες διατυπώσεις;

Συνάδελφοι, τα χρήματα με τα οποία ο Γιαννίκος κάνει την καινούργια εταιρεία είναι τα χρήματα από το Alter και από την Bestend! Θα τον αφήσουμε; Ενεργοποιηθείτε να τον σταματήσουμε. Ενεργοποιηθείτε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάποια στιγμή τα χρήματά μας. Αν ο Γιαννίκος σήμερα βγάλει περιοδικό με απεργοσπαστικό μηχανισμό οι μόνοι ηττημένοι θα είμαστε εμείς.


Εργαζόμενος στην Bestend

6 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!...

    ΧΑΙΡΕ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ!

    ΧΑΙΡΕ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ Μ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΩΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ - ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ...ΤΙΜΗ ΣΟΥ!..

    ΧΑΙΡΕ, ...ΚΥΡΙΕ...ΤΣΙΜΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ! ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 650 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ;;;;;;;

    ΧΑΙΡΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ!

    Ααααααα, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ...ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!


    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΜΠΡΑΒΟ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ALTER ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!! ΜΟΝΟ, ΚΑΝΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΑ, ΑΚΟΜΗ ... ΑΝΑΜΕΝΕΙ...

    ΚΑΝΤΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!

    ...ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΤΩΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα ξανα αγορασω το TI VO η TI VI το INFORMER τον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΟ ΔΙΦΩΝΟ κτλ. κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το αγοράζω αυτό το περιοδικό για το πλούσιο περιεχόμενο που έχει & για την οικονομική του τιμή!Ζητώ συγνώμη στους εργαζόμενους του alter γιατί είναι σαν να τους προδίδω με αυτό τον τρόπο!Πότε θα σας πληρώσει ο Κουρής για να ανοίξετε το κανάλι;Κάποιοι λένε πως το alter δεν έχει καμία ελπίδα να ανοίξει ξανά!Εγώ πιστεύω πως θα ανοίξει κάποτε!Περιμένω εκείνη την ημέρα που θα γίνει αυτό!Δεν μπορώ να βλέπω καθαρά το alter!Δεν εκπέμπει & αναλογικά εδώ στη Θεσσαλονίκη!Κρίμα!Εύχομαι να παρετε πίσω τα δεδουλευμένα σας!Κουράγιο!Σας στηρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η οικογένεια μου αγόραζε παλιά τον κόσμο του επενδυτή αλλά σταματήσαμε να το αγοράζουμε λόγο της τιμής της εφημερίδας. Σήμερα (Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012) πήγα και πήρα (για πρώτη φορά) το TIVI αλλά όταν το πήρα δεν ήξερα ότι ήταν από αυτόν τον ανθρώπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *** Να γνωστοποιήσει τα τελικά σχέδιά του δεσμεύτηκε ο Κ. Γιαννίκος στο διασωματειακό *** Στους Modern Times η επιθεώρηση εργασίας…ανακάλυψε το ορμητήριο του «πειρατικού» TIVI

    http://ergazomenoiependyti.wordpress.com/2012/01/12/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.