Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ALTER ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ

Μετά την καταχρηστική απόφαση της νέας διοίκησης του Alter να διακόψει παράνομα το σήμα  του σταθμού από τον Υμηττό, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους τηλεθεατές εντός Αττικής οτι μπορούν να συνεχίσουν να μας παρακολουθούν από τη συχνότητα της Πάρνηθας, 62 UHF.

Παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθειά μας! Χαιρόμαστε που είστε όλοι στο πλευρό μας!

45 σχόλια:

  1. Βρήκαν ευκαιρία τα λαμόγια λόγω των ημερών... Συνεχίστε ρε παίδες.... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΤΕ.... ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ... ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΡΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΕΥΓΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι εχεις μαθει ρεμαλι απο τους γονείς σου να τρως όπου βρεις κανε τωρα δίαιτά στην ανεργια και μην μιλάς πολλή και ασε τους άλλους να αγωνιστούν για να πάψουν να υπάρχουν εργοδότες σαν τον κουρη γιαννηκο

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ....ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΗ

      Διαγραφή
    3. ( απαντηση στον 2:07 , 9:55 ) αυτο που εκανες τοσα χρονια τεμπελακορεμαλι ηταν να πηγαινεις στο καναλι 3-4 ωριτσες να γκομενιαζεις ,να πινεις καφεδακια να εισαι αραχτος και αλλα τετοια, εσυ και ολοι οι ομοιοι σαν εσενα. τωρα που ξερεις οτι δεν θα βρεις αλλου τετοιο μ.... μαγαζι για αυτο σας εχει φαει η λυσσα. και οχι μονο αυτο,δεν κανατε που δεν κανατε τιποτα παιρνατε και ενα σκασμο λεφτα. εμεις οι μικρες μαριδουλες θα τα κουτσοβολεψουμε και οτι δουλεια και να βρουμε θα παμε ,γιατι εχουμε μαθει να παιρναμε και με τα λιγα αλλα κυριως να δουλευουμε,κατι που εσεις οι τεμπελονταηδες δεν ξερατε να κανετε. τις φατσουλες σας να βλεπω εγω ετσι μεσα στην ανασφαλεια και στην αβεβαιοτητα και να γουσταρω. εμεις θα την βρουμε την ακρη.

      Διαγραφή
  3. τέτοια δύναμη στα χέρια σας, και ούτε ένα κάλεσμα για την απεργία... τι να πω...

    τουλάχιστον καλύψτες τις απεργιακές κινητοποιήσεις ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, μπράβο... Γιατί με ανησυχήσατε για ένα λεπτό... Και όπως είπατε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!

    ΥΓ: Βάλτε όμως κανένα νέο βίντεο παιδιά γιατί τα ίδια και τα ίδια δεν λέει... άμα βαρεθεί ο κόσμος θα χάσετε το ενδιαφέρον του και θα πέσει απογοήτευση. Όλα όσα λέτε στο blog να τα λέτε και στο κανάλι. Δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο internet ξέρετε. Αλλά και να είχαν, η προβολή νέων βίντεο τα οποία προϋποθέτουν κόπο για να φτιαχτούν, εκτός από το ενδιαφέρον για τη νέα πληροφορία που θα μάθουν, αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι των κόπο και τον αγώνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσες μέρες έβλεπα κανονικά απο τη συχνότητα της Πάρνηθας. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς βλέπω μόνο χιόνια απο τη συγκεκριμένη συχνότητα. Ελπίζω να οφείλεται σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και όχι στο κλείσιμο του πομπού. Συνεχίστε με Δύναμη τον Αγώνα σας άλλωστε γνωρίζετε πως ο κόσμος είναι στο πλευρό σας

      Διαγραφή
    2. Παιδια καλησπερα. Τα συγχαρητηρια μου για τον αγωνα σας. Λυπαμαι πραγματικα για το προβλημα που σας δημιουργησσαν καποιοι αλλοι (τα αφεντικα σας) και ευχομαι σε αυτους αργα η γρηγορα να παρουν την τιμωρια που τους αξιζει.
      Απ' οτι καταλαβα πρεπει να εκλεισε και ο πομπος της Παρνηθας στο 62 uhf. Χθες το βραδυ και σημερα το πρωι, στην περιοχη της Δαφνης ειχα συνδεσει μια εσωτερικη κεραια γυρισμενη προς Παρνηθα και ετσι μπορουσα να δω το Alter αναλογικα. Ηταν βεβαια ασπρομαυρο και με λιγα χιονια, κατα τ'αλλα ομως η εικονα ηταν σταθερη και πολυ καλη και ο ηχος ηταν μια χαρα. Εβλεπα χθες κατα τις 00:30 - 01:00 τη συναυλια.
      Αυτη τη στιγμη και στις 2 σας αναλογικες συχνοτητες βλεπω μονο χιονια. Μονο στην ψηφιακη λαμβανω το alter και η εικονα κολλαει και ειναι χαλια (λογω του γνωστου σαμποταζ της digea).
      Λοιπον παιδια, σας προτεινω το εξης. Στις καρτες που βγαζετε να προσθετε και μια φωνη η οποια να αφηγειται τα γραοφμενα των καρτων. Διοτι στην ψηφιακη μεταδοση, μπορει να μην φαινεται η εικονα πλεον, ομως ο ηχος ακουγεται μια χαρα. Οποτε ακομα κι αν δεν φαινονται τα μηνυματα σας, θα ακουστουν τουλαχιστον.
      Αυτα απο μενα για την ωρα! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!

      Διαγραφή
  5. Προς τον Ανώνυμο: Feb 9, 2012 02:11 PM
    Τρεις φορές την ημέρα το Άλτερ κόβει τις καρτέλες με τα μηνύματα και αναφέρει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τα σχόλια των υποστηρικτών του, έγκριτους ανθρώπους σαν τον κ. Άρη Χατζηστεφάνου (συνδημιουργό του Deptocracy), ή τον κ. Νίκο Φωτόπουλο διευθυντή της ΔΕΗ (άνθρωπο που πολεμάει στο πλευρό των εργαζομένων παρόλη την καρέκλα του), ντοκυμαντέρ κ.τ.λ... Είσαι σίγουρος -καθώς και όλοι οι υπόλοιποι με τα παράπονα σας- ότι γνωρίζετε τις εξελίξεις; Δεν φταίει το Άλτερ αν εμείς μένουμε πίσω...

    Οι τρεις φορές την ημέρα είναι οι εξής:
    Στις 7 το πρωί
    Κατά τις 14:00
    Και κατά τις 20:00

    Συντονιστείτε τότε για τα περαιτέρω...


    Παρασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι συνεχιστε να εκπεμπετε και να τραγουδατε ¨μου χρωστας δεν σου χρωσταω¨και να βλεπουμε τη φατσα του κουρη.Για να μη σας πω οτι γινατε στο τελος κουραστικοι τουλαχιστον απο εκει που θα εκπεμπετε τωρα εκμεταλευτειτε αυτο που εχετε στα χερια σας ¨την εικονα¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΚΠΈΜΠΕΙ ΠΙΑ ΡΟΔΟ!!!......έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι απο την digea απο τον πομπο του Χοριατη Θεσσαλονικης δεν δειχνει τιποτα παρα μονο κατι γραμμες σαν κι αυτες που εχετε επανω στο 'εργαζομενοι Αlter'!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νά ξέρετε ὅτι ὁ ἀγῶνας καί οἱ προσπάθειές σας στηρίζουν πολύ κόσμο...περισσότερο ἀπό ὅτι φαντάζεστε...

    ἕνα μεγάλο μπράβο γιά τά ρεπορτάζ ἀπό κινητοποιήσεις σέ διάφορους χώρους ἐργασίας.

    Ὅποιος θέλει μπορεῖ νά διαβάσει ἐδῶ, μιά παλιά ἱστορία τῶν Κουρήδων ἀπό τήν δεκαετία τοῦ 80. Οἱ παλιότεροι θά θυμοῦνται τήν ἱστορία μέ τά κουπόνια.Εἶπε κανείς γιά λαμογιές καραμπινάτες ;

    http://katotokerdos.blogspot.com/2012/02/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΤΕΡ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΤΗΣ DIGEA Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η επισκεψη σημερα στην οικια σου,ηταν η πρωτη και οχι η τελευταια,φυσικα θα δεχεσαι επισκεψεις σε ολες τις επιχειρησεις σου....ΕΙΡΗΝΙΚΑ παντα οπως και σημερα αλλωστε....τα αυγα και τα γιαουρτια τα φεραμε γιατι δεν ειχαμε φαει πρωινο....Ακου Γιωργη απο εδω και περα η αλητεια θα ξεπληρωνεται με αλητεια τερμα η υπομονη...το κακο με εμας που εμπλεξες ειναι οτι δεν εχεις απλυτα για εμας για να σε φοβηθουμε....Αν παμε στον πατο θα παρουμε και εσενα....και πιστεψε με καποιος που τα εχει χασει ολα δεν εχει να φοβηθει τιποτα!

    Υ.Γ.Ενημερωσε το νεο Δ.Σ. να γυρισει στην μεχρι προτινος ταπεινη και με χαμηλα το κεφαλι συμπεριφορα γιατι το καινουριο υφακι εκνευρισε πολυ κοσμο...και το ενας που τα εχει χασει ολα δεν εχει να φοβηθει τιποτα...κολλαει και εδω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοιξτε στο Web. Internet-ικά. Ιντερνετ έχει το κανάλι, ρίξτε την ροή σε ενα stream και μεταδόστε απο εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Alter σβήστηκε τελείως και από την Digea και αναλογικά (από Υμηττό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο σας παιδιά. Καταπληκτική η προσπάθεια του livestream!!! Συνεχίστε. Συνεχίστε. Συνεχίστε. Οσο για τον Κουρή, απορώ πώς μπορεί να κοιμάται τα βράδια με τη συνείδησή του (αν έχει). Μήπως όλοι αυτοί οι λεφτάδες έχουν βρει τον τρόπο να παίρνουν τα λεφτά τους μαζί στον τάφο κι εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπαρες απο αιγινα απο το πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kalispera. eimai apo grevena kai oute edw ekpepmei. sygkekrimena leei, i ypiresia den leitourgei prosorina. elpizw ola na lythoun. eimaste sto pleuro olwn twn ergazomenwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα σας στήριζα πλήρως αν στηρίζατε κι εσείς τον κόσμο. Το άλτερ πρέπει να μετατραπεί σε ένα κανάλι αντιμνημονιακό!! ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΕΕΕΕΣ!!!! ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΥΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά ούτε από Πάρνηθα δείχνει, μήπως έκλεισε τελείως το ALTER; Επαναλαμβάνω ότι ούτε από Πάρνηθα ούτε από Υμηττο δείχνει και η Digea σας έβγαλε από το μπουκέτο της. Απαντήστε μου παρακαλώ και όποιος δε με πιστεύει ας πατήσει τις ψηφιακές και αναλογικές συχνότητες του ALTER σ' όλη την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν από ένα χρόνο κάλυπτα ως δημοσιογράφος τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους και έβλεπα το κύμα αγανάκτησης στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας.
    Τώρα, ένα χρόνο μετά, είμαι και εγώ στους δρόμους όπως και οι 650 συνάδελφοι μου εργαζόμενοι στο Άλτερ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά διεκδικώντας τα δεδουλευμένα μας που φτάνουν μέχρι και τα 12 μηνιάτικα.
    Αρχικά με στάσεις εργασίας, απεργίες και από τις 10 Νοεμβρίου με επίσχεση εργασίας.
    Με άλλοθι την οικονομική κρίση η εργοδοσία δεν πληρώνει, όπως άλλωστε και στον όμιλο της «Ελευθεροτυπίας».
    Η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλες εταιρείες, εργοστάσια, βιοτεχνίες. Όλοι είμαστε στην ίδια τρισάθλια θέση.
    Οι εργαζόμενοι έχουν να επιλέξουν δύο δρόμους.
    Ο ένας δρόμος είναι να κάνουν το χατίρι στα αφεντικά καταπατώντας τις συλλογικές συμβάσεις και τα εργασιακά τους δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες τα προηγούμενα χρόνια.
    Όμως αυτός ο δρόμος θα οδηγήσει σε νέες απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών. Θα οδηγήσει σε σύγχρονους είλωτες στο σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα.
    Ο άλλος δρόμος και ο πιο δύσκολος. Είναι ο δρόμος του αγώνα.
    Να βροντοφωνάξουμε στα αφεντικά ότι δεν δεχόμαστε τα ύπουλα σχέδια τους.
    Να βροντοφωνάξουμε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη τους και τώρα δεν θα μοιραστούμε τα χρέη τους.
    Να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων που προωθούν τα αφεντικά σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και την Τρόικα.
    Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα.
    Μόνη μας σημαία είναι η καταβολή των δεδουλευμένων σε όλους τους απλήρωτους εργαζόμενους, η προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και η υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
    Θα νικήσουμε; Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί αν δεν αγωνιστούμε…
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (παράλληλα με την περιφρούρηση στο Άλτερ)
    Βασίλης Τζήμτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σήμερα το πρωί, έβαλα να δω alter(είμαι από Θεσσ/νίκη & σας βλέπω από digea, επειδή δεν εκπέμπει αναλογικό σήμα) & είδα πως & η digea, έκοψε τοσήμα του alter!Κρίμα βρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχω να πω ουτε απο αττικη εκμπεμπεται πλεον σε καμια συχνοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βγαλτε μια ανακοινωση στο blog το γιατι δεν βλεπουμε ΚΑΘΟΛΟΥ το ALTER απο την DIGEA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ DIGEA ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Digea εχει μεγαλο θρασος γιατι δεν βγαζει το εμβλημα του ALTER απο την διαφημηση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι αλητες εκλεισαν και το σημα της Παρνηθας. Κανονικη χουντα χωρις προσχηματα. Αυριο θα τα πουμε ομως με ολους αυτους τους αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδιά το livestream ειναι η εικονα που εκπέμπει το ΑΛΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΏΡΑΣΗ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Περιμένουμε σήμερα όλους τους εργαζομενους του alter στο Σύνταγμα. Αν δεν κατέβετε όλοι σας, μαζί με τις οικογένειές σας, τότε σημαίνει ότι κοιτάτε μόνο να εξασφαλίσετε τα ψιχουλάκια που σας χρωστάει ο Κουρής και τίποτα παραπάνω. Είστε συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία φτάσαμε την οποία γνωρίζατε από μέσα. Να σας δούμε στους δρόμους κι εσάς και όλους τους εργαζομένους των ΜΜΕ. Μαζικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ΔΕΝ υπάρχει ούτε Αναλογικό ούτε Ψηφιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!! ΠΑΜΕ ΥΜΗΤΤΟ, ΠΑΡΝΗΘΑ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑΣ (ΕΝΑ ΦΟΡΗΤΟ ΠΟΜΠΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)....

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ!!!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ SITE ΤΗΣ DIGEA ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΗΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μια πρόταση: μην σβήνετε το σήμα του ΑΛΤΕΡ απ'την άνω αριστερή γωνία. Εσείς το φτιάξατε, μην τους το χαρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ας εκπέμπει όπως το atlantis fm πριν λίγα χρόνια! δημιουργήστε σήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ. ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.ΚΛΑΨΤΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑΙΖΕΤΕ ΧΑΧΑΧΧΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά συνεχίστε τον αγώνα σας! Δώστε την ελπίδα ώστε κανένας εργαζόμενος να μη "μασάει" στη νέα μόδα εκβιασμού των μεγαλοαφεντικών την επονομαζόμενη ως "κρίση". "Να" και αν έπεσε το αναλογικό σήμα απο την Πάρνηθα. Εσείς κόντρα! Σηκώστε πομπό απο το Ποικίλο όρος όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω! Το Ποικίλο καλύπτει όλη η Αττική!!! Μη χαρίζετε!!!!!Μπράβο σας για το ιντερνετικό κανάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επαναπαυτήκατε τώρα μετά από τόσους μήνες εκτός λειτουργίας του σταθμού από τη συχνότητά του, εγώ πιστεύω πως αν θέλατε τώρα θα υπήρχε το σήμα του σταθμού στους δέκτες μας αλλά λέτε οκ υποχώρηση, στην ανάγκη ανεβάστε εσείς οι ίδιοι τους διακόπτες του αλτερ είμαστε μαζί σας αλλά αν δεν κάνετε κάτι δραστικό θα σας ξεχάσουν όλοι οι τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.