Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ. ΚΟΥΡΗ


 Σας παραθέτουμε την παρακάτω επιστολή όπως τη λάβαμε στο e mail του blog μας:


"Γεώργιε Α. Κουρή σε ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εμείς οι εργαζόμενοι του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" που ποτέ δεν έκλεισε, αλλά παραμένει σε αναστολή έκδοσης και περιμένει τις μηχανορραφίες διευθυντάδων, ιδρυτάδων και ιδιοκτητάδων για να επανεκδοθεί με 10 αρεστούς και ουχί τους άριστους, εμείς οι ίδιοι δημοσιογράφοι που δεν μας λαμβάνει υπόψιν της καμία ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις και καμία κίνηση των συναδέλφων άλλων μέσων (τα οποία ίσως επειδή θεωρούνται πως έχουν μεγαλύτερη απήχηση μάλλον έχουν και …μεγαλύτερες ανάγκες οι συντάκτες τους, πεινάνε περισσότερο από εμάς και κρυώνουν πιο πολύ από ότι εμείς…), συμμεριζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος και τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο μέσος Ελληνας, σκεφτήκαμε να φωνάξουμε παρών με την παρακάτω ευχαριστήρια, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί προτού η κυβέρνηση περικόψει μισθούς και συντάξεις, στο συγκρότημα του απίθανου κ. Κουρή ήσαν ήδη πετσοκομμένοι (όταν και εφόσον δίνονταν), έτσι είμαστε τόσο σκληραγωγημένοι, ώστε τα σημερινά επαχθή μέτρα να μας φαίνονται αστεία!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί μας έχει διδάξει η θητεία στην εφημερίδα μας, ιδιοκτησίας του. Μας έχει διδάξει πως μπροστά στις τακτικές του και την επιχειρηματική του πολιτική (ανέστειλε την έκδοση του μόνου ΜΗ ζημιογόνου μέσου που είχε) τα λαμόγια της εξουσίας των τελευταίων 30 ετών δεν είναι παρά γατάκια!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί με τις επιλογές του για τα πρόσωπα και τη ρότα διεύθυνσης και λειτουργίας της εφημερίδας «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», αποδεικνύει πως η επιλογή να ψηφίζει κανείς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ. κατά την μεταπολιτευτική περίοδο, δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί το πλέον ευφάνταστο μυαλό!

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, που δεν μας πρότεινε και σε εμάς haircut των δεδουλευμένων μας, όπως εκείνο το απίθανο στο Alter, γιατί ήδη έχουμε ένα σωρό προβλήματα, το να προστεθεί και ο κολικός στομάχου από τα γέλια δεν ήταν χρειαζούμενο…

Ευχαριστούμε τον Γεώργιο Α. Κουρή, γιατί μας έδωσε έναν, μονάχα ΕΝΑΝ λόγο να υπομειδιούμε για αυτή την τραγική σύμβαση που υπέγραψαν τα πρωτοτσάκαλα της πολιτικής πιάτσας και καταδίκασαν εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας (τουλάχιστον). Και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να ψευτογελάμε είναι η ζημιά που πρέπει να έχει πάθει αυτός, ο πρώτος και κορυφαίος θιασώτης της επιστροφής στη δραχμή (πόσα εκατομμύρια άραγε να έχει παίξει στη χρεοκοπία και τώρα πια τα χάνει;).

Αφού ευχαριστήσαμε τον σωτήρα, εκπαιδευτή και δάσκαλο Γεώργιο Α. Κουρή, θα θέλαμε να θέσουμε εαυτούς στη διάθεση της κοινωνίας, του κράτους, της κυβέρνησης. Για να σας πούμε εμείς, οι έμπειροι, πώς μπορεί να ζήσει κανείς με 350 και 450 ευρώ μηνιαίως (δεν παίρναμε τόσα στα χαρτιά, αλλά μιας και την τελευταία διετία-τριετία πληρωνόμασταν μια φορά το δίμηνο-τρίμηνο, μεσοσταθμικά τόσες και λιγότερες ήσαν οι αποδοχές μας).

Με σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση
στον ευεργέτη μας Γεώργιο Α. Κουρή
οι ευρισκόμενοι σε ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 20/9
εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στο «ΦΙΛΑΘΛΟ»

Υ.Γ.: Μην παραλείψουμε επ’ ουδενί να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στις εισαγγελικές αρχές, στους θεσμικούς άρχοντες και τους πάσης φύσης εφαρμοστές του νόμου που επιτρέπουν στον υπεράρχοντα Γεώργιο Α. Κουρή να λειτουργεί τα νταραβέρια με περγαμόντα, αγγούρια και κάθε είδους οπωροκηπευτικά, που του επιτρέπουν να έχει στον αέρα ένα επιμορφωτικό κανάλι όπως το Κontra, πραγματικό στολίδι για τον τηλεοπτικό «αέρα» της πατρίδας μας και τη νεολαία, που του επιτρέπουν να έχει φωνή και να κατηγορεί κυβερνήσεις, πολιτικούς, λαό, δικαστές, δημοσιογράφους και όποιον μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου, κατά το χρόνο στον οποίο θα περίμενε κανείς να βρίσκεται στο δίπλα κελί του Λάκη, αφού χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε εργαζόμενους, συνεργάτες, διαφημιστές, εφορίες, ΙΚΑ, σύκα, μίκα και ούτω καθεξής. Αλλά αυτό θα συνέβαινε, προφανώς σε οποιοδήποτε άλλο σοβαρό κράτος, όχι στο κράτος-καραγκιόζη του Γιωργάκη, του Αντωνάκη, της Αλέκας και του Αλέξη, της Ντορούλας, του Βαγγέλη, του Λουκά και του Γιώργη…"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.