Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κύριε Χατζηνικολάου...



... οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter ΑΚΟΜΑ σας εμπιστεύονται.

Βγείτε και πείτε την αλήθεια για το "νέο επενδυτή".

34 σχόλια:

  1. Μα αλήθεια, τι περιμένετε να ακούσετε απο τον συνέταιρο του Κουρή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα να είμαστε Σοβαροί τέλος πάντων! ο Άνθρωπος θέλει να έχει δουλειά και αύριο! Αν βγει και πει ότι ξέρει απλά δεν θα τον προσλάβει κανείς ποτέ ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν μεχρι τις 7 ιανουαριου δεν παραιτηθει οπως δημοσια εχει δηλωσει τοτε πρεπει να εξαφανιστει απο το χορο των media

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα μην τα χαλασει με το συνεταιρακι. αλλα αυτο θα το κουβαλαει μαζι του σε ολη τη ζωη σαν το μεγαλυτερο σφαλμα στην επαγγελματικη καριερα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλοι και συμπατριώτες επειδή όλοι σε αυτό το κόσμο έχουμε το ρόλο μας, να ξέρετε ότι επιλογές μας διαμορφώνουν το μέλλον του. Διαλέξτε επιλογές με σοφία και με γνώμονα τη δικαιοσύνη και αυτά θα βρείτε μπροστά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια εδω ο ΚΟΥΡΗΣ τον ξεφωνισε εμεσα με σποτ που προβαλε το αλτερ για τον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ πριν λιγα χρονια και μεσα στο διαφημιστικο στοχευε τον χατζινικολαου ως αντιπροεδρο.Το αποτελεσμα,εκανε συνεργασια με τον ΚΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήνες τώρα διαβάζουμε το blog σας, αλλά κάποιοι δεν αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.?
    ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.?

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε τα εξής:
    ''Η ερώτηση που μου απευθύνουν οι συνάδελφοί μου του ΑΛΤΕΡ για την ύπαρξη ή όχι νέου επενδυτή, απευθύνεται σε λάθος πρόσωπο. Ούτε ιδιοκτήτης, ούτε διευθυντής του σταθμού είμαι ή υπήρξα. Και εργάσθηκα επί ένα χρόνο χωρίς να πληρωθώ. Ας ρωτήσουν αυτούς που πρέπει. Δυστυχώς για μένα, το ΑΛΤΕΡ αφήνει πίσω του μόνο στενοχώρια. Προσωπικά βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης".

    α. ΔΕΝ είστε συνάδελφοι εσύ και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ.

    β. Λάθος άνθρωπο ρώτησαν οι ''συνάδελφοι'' σου? Αλήθεια? Τι δουλειά είχες τότε εσύ μαζί με τον Αντρέα τον Κουρή και προσπαθούσες να πείσεις τα σωματεία τους, να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι, απο την επίσχεση εργασίας τον Μάιο του 2011? Για ποιον λόγο όλο αυτό το διάστημα που παντού πλανάται το ''Μαρινάκης-Χατζηνικολάου'' δεν βγήκες να το διαψεύσεις? Κάθε φορά που το όνομα σου ακουγόταν για κάποιο κανάλι το διέψευδες αμέσως. Και δεν μπήκες στον κόπο να επιβεβαιώσεις ή να διαψεύσεις τα σενάρια που πουλάει ο Κουρής στους εργαζόμενους? Μη μου πεις... το ακούς πρώτη φορά και πέφτεις απο τα σύννεφα.

    γ.Πες ένα λόγο για τον οποίο δεν πήγες μια βόλτα να δεις τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter. Μήπως επειδή δεν ήξερες που να τους βρεις? Αγίας Παρασκευής 36-38 στο Μπουρνάζι.Έλα τώρα που δε θυμάσαι... Εκεί που έστειλες τον οδηγό σου να παραλάβει τα κρασιά που σου είχαν στείλει τις μέρες των Χριστουγέννων. Πραγματικά καταννοώ το ότι ψάχνεις απελπισμένα να βρεις δουλειά και ίσως να μην βρήκες χρόνο να μάθεις ότι τις τελευταίες 5-6 βδομάδες εκεί μέσα μένουν οι εργαζόμενοι. Ξέρεις, αυτοί που οδήγησαν το δελτίο σου στη πρώτη θέση. Το να πεις μια κουβέντα απο ραδιοφώνου, είναι σαν να κάνω εγώ απλά μια δήλωση συμπαράστασης στα θύματα του τυφώνα Κατρίνα και μετά να υποστηρίζω ότι εγω τους στήριξα. Ξέρεις τι θα μου απαντήσουν? Ξέρεις και είναι άσεμνο.

    δ. Το ΑΛΤΕΡ πίσω του δεν αφήνει μόνο στεναχώρια. Αφήνει 650 εργαζόμενους και τις οικογένειες τους στο δρόμο. Και σε αυτό είσαι συνυπεύθυνος. Το προσπαθείς να κοροϊδέψεις τους άλλους ίσως είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο είναι να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι καθαρός. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! Η μίλα τώρα λοιπόν ή βγάλε τον σκασμό μια για πάντα. Γιατί αν όντως μείνουν όλοι στο δρόμο και ανοίξεις το στόμα σου μετά θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Όχι ότι δεν είσαι απόλυτα εκτεθειμένος τώρα...

    Προφανώς και περιμένω να απαντήσεις!

    ΥΓ. Προς εργαζόμενους ΑΛΤΕΡ: Επειδή ετοιμάζουν κάποια παπαγαλάκια του Κουρή μυστικές συνελεύσεις ώστε να διασπάσουν τον απόλυτα ενωμένο κόσμο, απλά να θυμάστε, ''We live together, we die alone'' (Jack Sephard)

    Πάντα φιλικά Νίκο, με αγάπη, στοργή και προδέρμ... Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλετε και αλληλεγγύη από τους υπόλοιπους εργαζόμενους... Όταν εσείς όχι απλά δεν έχετε πάρει πίσω τη λάσπη για τους κοινωνικούς αγώνες και απεργίες, τη σπίλωση αγωνιστών, την τρομολαγνεία και την καθεστωτική προπαγάνδα μέσω του καναλιού στο οποίο δουλεύετε, αλλά αντιθέτως τώρα καλείτε και τον κύριο εκφραστή όλων των προηγούμενων να σας..."σώσει".

    Και αλήθεια, τι σχέση έχετε εσείς με τα νταραβέρια των αφεντικών; Όποιος και να ρθει στα ίδια σκατά θα σας έχει και τις ίδιες ρουφιανιές θα εκπέμπει ο σταθμός σας.

    Τόσος καιρός αγώνας και συμπαράσταση από τους άλλους εργαζόμενους και εσείς ακόμα να απεμπλακείτε από τα "λάθη του παρελθόντος", να αποκτήσετε ταξική συνείδηση και έναν αντισυστημικό λόγο...

    ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ψάχνετε να βρείτε. Απλά τα συμφέροντα του αυτή τη στιγμή είναι τα ίδια με του υιού Κουρή!!! Αν κάποια στιγμή "σπάσει" κάτι στη μέχρι τώρα επιτυχημένη συνεργασία τους, θα γίνει αυτό που έγινε με τον Θέμο και τον Μάκη στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Μέτα θα βγάλουν τα άπλυτα τους στη φόρα. Είναι σαν να κάνω μπίζνα με έναν ληστή "νόμιμα" όλα πάνε καλά το μαγαζί που έχουμε όλα πάνε περίφημα, ξέρω βέβαια ότι ο συνέταιρος μου έχει πατήσει χρόνια επί πτωμάτων έχει κλέψει.. αλλά "εμείς" έχουμε μια υγιείς επιχείρηση κάποια στιγμή τσακωνόμαστε για τη μοιρασιά δεν τα βρίσκουμε και τότε τον καταγγέλλω!!! ΠΌΣΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η Γ@&%#€ΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. giati den prospathite na AUTODIAXEIRISTITE to kanali na kanete ola auta pou den mporousate na kanete epeidi o kathe kouris sas ebaze xeri. Shmera pou h thleorash einai se kako xali einai eukairia na parete to kanali sta xeria sas kai na kanete tis dikes sas ekpompes.etsi nomizw tha piesete kai perisotero kai tha fobisetai kai polu perisotero kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και στην εταιρεια που δουλευαμε εμεις μας αλευρωναν για τον " στρατηγικο επενδυτή " προκειμενου να μας καθυστερήσουν και να μην προβουμε σε ασφαλιστικά μετρα και επισχεση εργασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδία το alter έπαψε να εκμπέμπει στην Αριδαία(και ευρυτερα), νομός πέλλας.
    Στη συχνοτητα του εμφανίστηκε ο ant1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ κακώς εμπιστεύεστε ΑΚΟΜΑ τον κύριο Χατζηνικολάου. Βασικά δεν έπρεπε ποτέ να του είχατε εμπιστοσύνη. Μην ξεχνάτε πως έχει τον REAL, άρα είναι απέναντί σας, όχι μαζί σας.
    Συνεχίστε παιδιά τον αγώνα σας χωρίς δεκανίκια τύπου Χατζηνικολάου, είναι καμμένα χαρτιά τέτοιοι τύποι.
    Πολύ καλή κίνηση οι δηλώσεις συνδικαλιστών και άλλων πληγέντων από τη λαίλαπα του οικονομικού κατεστημένου που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
    Γίνετε η άμμος στα γρανάζια της κατευθυνόμενης ενημέρωσης!!! Κάντε εκπομπές, δώστε βήμα λόγου στον απλό πολίτη, στον άνεργο...
    Είμαστε μαζί σας, όσο είσαστε και εσείς μαζί μας (κι όχι μαζί με τους χατζηνικολάου κι άλλους τηλεαστέρες - μαριονέτες του κράτους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ισα-ισα προλαβαινετε μαγκες.Οργανωθειτε και ξανανοιξτε το σταθμο μονοι σας.Βαλτε τους διαφημιστες να βρουν χορηγους,τους διοικητικους να σας οργανωσουν.Οι δημοσιογραφοι εχετε μια υπεροχη ευκαιρια να κανετε αυτο που εχετε σπουδασει(αντικειμενικη δημοσιογραφια)σκηνοθετες,οπερατερ και μοντερ,βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψει και στήστε ενα προγραμμα ανταξιο των δυνατοτητων σας,που ειναι πολλες.Μια τέτοια κινηση θα εδινε υψηλες τηλεθεασης που θα συμπαρεσυρε τη δικαιοσυνη σε αποφασεις αποδοσης του αισθηματος του κοινου δικαίου.Δε λεω οτι ειναι το πιο ευκολο πραγμα αλλα παλεψτε το.αξιζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σημερα εληξε το αυτοφωρο. Τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια καλη δυναμη στο δικαιο αγωνα σας!

    Αν ειναι ευκολο ανεβαστε εδω σε ενα βιντεο το απεργιακο δελτιο που μεταδιδετε αυτες τις μερες.

    Ειναι ενα τεραστιο βημα στον αγωνα που δινουν οι εργαζομενοι στα ΜΜΕ και πρεπει να διαδοθει παντου!

    Καλη συνεχεια! Ο αγωνας σας αγωνας ολων των εργαζομενων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρόταση προς τους απλήρωτους εργαζομένους του ALTER!

    Έχετε την ευκαιρία την ιστορική ευκαιρία να γραφτείτε στην ιστορία αυτού του έθνους με χρυσά γράμματα! Έχετε την ροη του καναλιού την κονσόλα του την καρδία του συστήματος εκπομπής του αέρα του καναλιού!
    Μέσα στην εξαθλίωση που οδήγησαν εσάς και όλους τους συναδέλφους σας εργαζομένους στην Ελλάδα έχετε την χρυσή ευκαιρία για επανάσταση!
    Μπορείτε άμεσα να γίνετε η αρχή της επανάστασης μιας ηρωικής εξέγερσης που με τον αέρα του καναλιού σας θα δώσετε την ώθηση να βγει ο κόσμος στους δρόμους !
    Όλα τα blogs όλες οι ελεύθερες φωνές θα είναι μαζί σας!!!
    Σας καλούμε άμεσα να σηκώσετε το διακόπτη του καναλιού και ν αρχίσετε να καλείτε το κόσμο σε μια γενική απεργία διαρκείας σε μια μαζική συγκέντρωση σε κάθε πλατεία σε κάθε πόλη κάθε χωριό!
    Τότε ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός του πολυτεχνείου! Σήμερα εσείς?!

    Όλοι ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://tvnea.blogspot.com/2012/01/blog-post_5603.html
    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως οι 'σκιώδεις κυβερνήτες' (βλέπε εκδότες Mega & εφημερίδων) θα κάνουν ότι περνά απ'το χέρι τους 'για να μην πάει ο Χατζηνικολάου στον Ant1'. Φυσικά,το ουσιαστικό κίνητρο δεν έχει να κάνει τόσο με τις τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου του Μεγάλου Καναλιού που απειλείται ευθέως,όσο με την βαθύτερη στήριξη του άνκορμαν στο πεδίο των media.Βλέπετε,τα τελευταία χρόνια ο δημοσιογράφος-εκδότης διώχθηκε όσο κανείς από το εκδοτικό κατεστημένο. Προσφέρεται 'σανίδα σωτηρίας' στον Κουρή με αντάλλαγμα να...τραβήξει τον Χατζηνικολάου απ'το Μαρούσι?(κι απ'΄τα 'πόδια' των Θέμου-Μπόμπολα κτλ).
    Η φήμη της τελευταίας στιγμής:Πρόταση στον Νίκο Χατζηνικολάου φέρεται να έκανε ο μεγαλομέτοχος του Alter, Γιώργος Κουρής σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει ό,τι σώζεται και έχοντας τον anchorman απλήρωτο παραπάνω από 10 μήνες! Ούτε λίγο ούτε πολύ, λέγεται ότι του πρότεινε να
    του παραχωρήσει το 50% του KONTRA CHANNEL καθώς επίσης και το management. (το ρεπορτάζ ανήκει στο Εnimerosi24)
    Σχόλιο:Ο Χατζηνικολάου είναι-με τα μέχρι τώρα δεδομένα-με το...ενάμισι πόδι στον Αnt1....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πες την αληθεια και ασε τα μισολογα νικολακη.. κουβεντα για τον συνεταιρο ετσι..κουβεντα!τον μαιο που ημασταν σε επισχεση, ηξερες να ερθεις στην αιθουσα συνταξης και με αυστηρο τονο,μας ανακοινωσες οτι ενεργοποηθηκε ο κουρης ,παρτε τα και παμε ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ! τωρα δεν ξερεις,δεν εχεις σχεση με κανεναν ιδιοκτητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλη δυναμη παιδια και καλη αισια χρονια σε εσας και οικογενειες σας...ειμαστε αρκετος κοσμος μαζι σας...μια γνωμη μου αν θα ειναι εφιχτο και βρεθουν ποροι..να ανοιξετε το αλτερ και να ενωθουν ολοι οι αντιμνημονιακοι εκδοτες,επιχειρηματιες,δημοσιογραφοι απο διαφορα σαιτ αντι μνηνονιακα και να κανετε ενα καναλι δυναμικο φιλικο στον κοσμο που αδικως δοκιμαζεται με τα μνημονια,και να ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του κοντρα...πως θα γινει ολο αυτο?αν ημουν επιχειρηματιας η δημοσιογραφος στην πιατσα γενικα θα ελεγα περισοτερα..ενας απλος πολιτης ειμαι που θα ηθελε μια μαχιμη φωνη και εχετε τα φοντα με επωνυμες ειληκρινων αποψεων προσθηκες να κανετε το μεγαλο μπαμ..καλον αγωνα και δικαιωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. tha thela na pw polla alla me kalypse apolyta to sxolio tou filou pio katw..paidia isa pou prolavenetai to alter stamatise na ekpempei se rethimno kai xania...kali dynami dimitris.."Ισα-ισα προλαβαινετε μαγκες.Οργανωθειτε και ξανανοιξτε το σταθμο μονοι σας.Βαλτε τους διαφημιστες να βρουν χορηγους,τους διοικητικους να σας οργανωσουν.Οι δημοσιογραφοι εχετε μια υπεροχη ευκαιρια να κανετε αυτο που εχετε σπουδασει(αντικειμενικη δημοσιογραφια)σκηνοθετες,οπερατερ και μοντερ,βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψει και στήστε ενα προγραμμα ανταξιο των δυνατοτητων σας,που ειναι πολλες.Μια τέτοια κινηση θα εδινε υψηλες τηλεθεασης που θα συμπαρεσυρε τη δικαιοσυνη σε αποφασεις αποδοσης του αισθηματος του κοινου δικαίου.Δε λεω οτι ειναι το πιο ευκολο πραγμα αλλα παλεψτε το.αξιζει!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κουράγιο παιδιά λίγοι έχουν τα κότσια να μην σκύβουν το κεφάλι και να πολεμούν για τα απλά, το φαγητό τους. Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας δώσει αυτά που σας έκλεψαν κάποια λαμογια. Μια απλή πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλη δυναμη σ'εσας κ τους απεργους της ελλαδας και του κοσμου ολοκληρου. εχετε ενα οπλο στα χερια σας που καθε ανθρωπος που θελει να ριξει αυτη τη σαπια μηχανη ονειρευεται. λειτουργηστε μονοι σας το καναλι χωρις γλασαρισμενα ρουφιανοπαπαγαλακια. πειτε την αληθεια για ολους και για ολα. βγαλτε δελτιο πραγματικης αντιπληροφορισης εφ'ολης τησ υλης. πειστε κ τους πιο δυσπιστους. αυτους που τα καναλια με τους τρεμοπρετεντερηδες και τους χατζηνικολαιους εκαψαν. αυτους που εχασαν περιουσιες, που φυλακιστικαν, που απελαθηκαν, που σκοτωθηκαν, αυτους που μειναν στα σκοταδια(και κυριολεκτικα). πειτς την αληθεια γιατι μονο εσεις μπορειτε να την πειτε παντου και τοτε ειμαι σιγουρη πως ο δικος σας αγωνας, ολων των εγατων,ολων τον καταπιεσμενων θα απογειωθει και θα νικησει. κουραγιο. οπως μπορουμε ο καθενας ειμαστε μαζι σας. κανεις δεν ειναι μονος αν το θελησει και εσεις μπορειτε να συσπυρωσετε περισσοτερο κοσμο απ'τον καθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που μπορώ να γυρίζω την τηλεόρασή μου σε ένα κανάλι και να βλέπω εργαζόμενους να αγωνίζονται και να μιλούν για τον αγώνα τους.με εκνευρίζει το γεγονός ότι οι απλοί άνθρωποι δεν έχουν λόγο στα <μμε. Αυτά πρέπει να συζητάνε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι και με την πίστη της ενότητας και της νίκης να αγωνιζόμαστε. όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε όχι μόνο τον Κουρή και τους 300 αλλά και τους παγκόσμιους οικονομικούς παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τόσοι δημοσιογράφοι, ανοιξτε το και πείτε τα όλα. Γράψτε ενα δελτίο και βαλτε το στην λουπα. Πειτε για ΟΛΑ. μα ΟΛΑ. Δελτίο εφ' όλης της υλης. Ειστε ο μοναδικός τρόπος να σωθεί η Ελλάδα. Κάντε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Χατζηνικολάου λόγω του ότι μιλάτε καλά ελληνικά ( όπως λέγατε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων ),θα πρέπει το πρωί που ξυπνάτε να μην κοιτάζεστε καθόλου στον καθρέφτη!
    Είναι ντροπή για τους συναδέλφους σας να έχετε αυτή την στάση!!!!Εσείς είστε ο Χατζηνικολάου!!ρωτήστε όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους(διοικητικούς,δημοσιογράφους)πως περνούν...και τι έχουν μπροστά τους...Το ελάχιστο που πρέπει να κάνετε είναι από εδώ και εμπρός να σταθείτε έμπρακτα στο πλευρό των συναδέλφων σας(γενικά στα ΜΜΕ)και να μην κοφεύεται μπροστά στον κάθε ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
    ΟΤΙ ΕΊΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΡΟΤΑ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ...

    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΥΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ Ο ΚΟΥΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΑ ΦΑΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩ ΟΙ ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ 5-7 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ BLUE SKY ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗ. ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕΥΜΕΥΝΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ "ΠΟΥΛΑΕΙ" ΤΡΕΛΑ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά, τι περιμένετε από τον Χ"νικολάου?? Συμπαράσταση? Χαχαχα ας γελάσω! Μα καλά, είσαστε σοβαροί, ΕΛΕΟΣ!! Ο τύπος είναι καθαρά με την εργοδοσία, δεν θέλει να τα χαλάσει με τα συνεταιράκια του. Ούτε ηθική διαθέτει, αφού τόσα χρόνια έχοντας εκδιωχθεί από το MEGA, τα "έχωνε" όπως και όποτε μπορούσε στο Μπόμπολα και το σινάφι του! (βλέπε εταιρίες του ομίλου) Κάποια στιγμή ως εκ θαύματος, άρχιζε και έβαζε στον REAL FM, διαφημίσεις της... Αττικής οδού!! Μούγγα τότε ο μπαρμπαΝικολής για το Μπόμπο! Και μετά από λίγο καιρό, η Real news, άρχιζε να εκτυπώνεται στο εκτυπωτήριο του Κυρ-Γιώργου! Για να μη πω, ποιος του δίνει ρεύμα στον Υμηττό!! Οέο!
    Και βγαίνει και μιλάει για το ότι είναι απλήρωτος. Αυτός, που οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι έτοιμοι να εκραγούν, δεν χωράνε πια άλλο χρήμα. Από όπου πέρναγε, να τα εκατομμύρια στα πόδια του! Συγκρίνονται οι μισθοί του και οι ανάγκες του, με αυτούς των απλών εργαζομένων του ALTER? Σίγουρα ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στα τρέιλερ γιατί δεν αποκαλύπτετε την στάση των τηλεαστέρων - χορτάτων κοινωνικά ευαίσθητων για την πάρτη τους που την έχουν κάνει με ελαφρα πηδηματάκια και ουτε μια λέξη δεν βρηκαν να πουν για τον αγώνα σας παρά μόνο ότι ...στεναχωριούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. molis tora ebala to alter gia na do an exei sima alla exei nekrosei & den deixnei tipota!

    loipon mas leipete poly & elpizoume kapoia stigmi kapote na eiste & pali konta mas!

    KALH DYNAMH & KOYRAGIO!
    kali synexeia ston agona sas!

    Rania -> ioannina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.