Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ε, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

   Καλά λένε ότι "η καμήλα την καμπούρα της δεν την κοιτάει"! Δείτε τι έκανε κύριο άρθρο στην "Κυριακάτικη Αυριανή" ο Γιώργος Κουρής:


   Χρειάζεται κι άλλη απόδειξη για το θράσος αυτού του απίθανου τύπου; Δίκιο δεν είχαμε, όταν υποστηρίζαμε ότι "το 'χασε" ο μεγαλομέτοχος;
 

9 σχόλια:

  1. Επίτηδες το κάνει αυτί το γαϊδοὔρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ...΄ΧΑΣΕ, ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ - ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
    ΨΥΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματησε η αναλογικη εκπομπή από το Πήλιο. Η περιοχη της Θεσσαλίας έμεινε χωρις Αλτερ αφου το ψηφιακο δεν βλεπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλιστα εργοδοσίες Κουρή-902.Παρ'τον ένα,χτύπα τον άλλο.Καλύτερα να μη μιλάει κανείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΑΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ INTERNET. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί σας φαίνεται περίεργο ότι οι υπάλληλοι της Τυποεκδοτικής (ή άλλων κομματικών γραφείων) μπορεί να είναι απλήρωτοι ???
    Αυτοί σε άλλο πλανήτη ζούνε ???
    Δεν κυβερνάει το ΚΚΕ !!!
    Και ούτε φιλόπτωχο ταμείο είναι!!!(ειδικά αυτό ,σίγουρα ΌΧΙ)
    Παίζει κι αυτό με τους κανόνες της ….αγοράς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτό και μόνο το λόγο απαντάμε, για να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι.

    α) Κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα ότι τάχα η Τυποεκδοτική με την υπαγωγή της στο άρθρο 99 θα κάνει χρήση της αντεργατικής νομοθεσίας προκειμένου να «κουρέψει» τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Ενημερώνουμε ότι, στην αίτηση που έχουμε υποβάλει για την υπαγωγή της επιχείρησης στο άρθρο 99, δε συγκαταλέγονται στους Πιστωτές εργαζόμενοι και ασφαλιστικά ταμεία. Δε θα αξιοποιήσουμε το νόμο, όπως κάνει το σύνολο των επιχειρήσεων που ζητούν να ενταχθούν σε διαδικασία εξυγίανσης, όπως προκλητικά κάνει ο βασικός μέτοχος του ΑLTER, της ΑΥΡΙΑΝΗΣ, του σταθμού ΚΟΝΤΡΑ.

    Η Τυποεκδοτική θα φροντίσει, όπως ήδη έχει δεσμευτεί με ανακοίνωσή της, να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξοφλήσει πλήρως τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων και τις υποχρεώσεις της στα ασφαλιστικά ταμεία.

    β) Αυτοί που άπειρες φορές στις εταιρείες τους έχουν καταστρατηγήσει τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, διαμαρτύρονται για το δήθεν εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην Τυποεκδοτική. Μιλάνε για μισθούς πείνας των 700 ευρώ που ...αμείβεται τάχα ο μεγαλύτερος αριθμός των εργαζομένων της. Εχουμε απαντήσει και άλλες φορές σε αυτή τη συκοφαντία. Αυτοί όμως δεν παραιτούνται από την γκαιμπελίστικη ταχτική «πες πες ψέμα στο τέλος κάτι θα μείνει».

    Η Τυποεκδοτική, όλα αυτά τα χρόνια, φρόντισε να διαφυλάσσονται τα εργασιακά δικαιώματα, να τηρούνται οι Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις. Δε χρησιμοποίησε, χάριν της λεγόμενης ανταγωνιστικότητας, τις αντεργατικές ρυθμίσεις των τελευταίων χρόνων, όπως είναι η εκ περιτροπής εργασία, η μείωση ωραρίου με μείωση αποδοχών, η υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών, η διευθέτηση του χρόνου εργασίας, οι μειωμένες αποζημιώσεις με χρήση της προειδοποίησης κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.