Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΟΥ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Σας παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο όπως το διαβάσαμε στο aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com
Άκου Νίκο…
Επειδή απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει στο Alter
, ίσως λόγω του ότι δεν είσαι ρεπόρτερ πλέον, αλλά επιχειρηματίας και συνέταιρος του Κουρή, θα σε ενημερώσω εγώ.
Άκου Νίκο...
Θα πρέπει αρχικά να καταλάβεις ότι το κανάλι ΔΕΝ το έχουν κλείσει οι εργαζόμενοι. Το έκλεισε καταρχήν ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ όταν έκανε ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ πριν καν γίνουν οι συνελεύσεις των εργαζομένων στις οποίες και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.
Το έκλεισε ο ΚΟΥΡΗΣ όταν αθέτησε τη συμφωνία του Μαΐου. '' Γυρίστε και θα μπαίνουν στο κανάλι 2.000.000 το μήνα από διαφημιστικές. Θα πληρωθείτε 15 και 30 Ιουνίου και έπειτα κάθε 30 του μήνα'' Θυμάσαι τη θέση σου? '' Μην ανησυχείτε, τώρα ανέλαβε ο Κουρής.'' Άρα έχεις και ΕΣΥ ευθύνη ΝΙΚΟ.
Το κανάλι το έκλεισε ο ΚΟΥΡΗΣ παραμονή Χριστουγέννων. '' Ή αποδέχεστε να γυρίσετε ΧΩΡΙΣ ούτε καν μερική εξόφληση δεδουλευμένων ή το
Alter κλείνει. '' Αν δε το θυμάσαι, μπες στο REAL.GR, την είχες δημοσιεύσει την επιστολή.
Το κανάλι λίγες μέρες μετά το έκλεισε πάλι ο ΚΟΥΡΗΣ, όταν έστειλε τον διαμεσολαβητή να διαμηνύσει στα σωματεία, πως '' αν δε γυρίσετε με 1 μισθό, τέλη Γενάρη θα γνωμοδοτήσω αρνητικά για την ένταξη του
Alter στο άρθρο 99 ''
Τέλος το κανάλι το έχουν κλείσει αυτοί που έχουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ τους εργαζόμενους κοντά στους 12 ΜΗΝΕΣ. Αν και προσωπική μου γνώμη είναι ότι ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Άκου Νίκο...
Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ποιόν του Κουρή. Με το να προσπαθείς να τον εμφανίσεις θύμα απλά εκτίθεσαι. Πάμε παρακάτω τώρα.
Θυμάσαι τι απάντησες στους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ
ALTER όταν σου ζήτησαν να βγεις και να μιλήσεις? Είπες '' Η ερώτηση που μου απευθύνουν οι συνάδελφοί μου του ΑΛΤΕΡ για την ύπαρξη ή όχι νέου επενδυτή, απευθύνεται σε ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ούτε ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ούτε διευθυντής του σταθμού είμαι ή υπήρξα.'' Αν δε το θυμάσαι, μπες στο REAL.GR, δημοσιευμένη είναι η απάντηση σου.
Άκου λοιπόν Νίκο...
Την έκκληση που κάνεις να ανοίξει το κανάλι την κάνεις σε ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. Οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ
ALTER, ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ του σταθμού, ΔΕΝ άσκησαν ποτέ τους διοίκηση και ΔΕΝ μοιράστηκαν ποτέ τα οποιαδήποτε κέρδη του σταθμού! Είναι τουλάχιστον άστοχο για να μην πω ανήθικο να απευθύνεσαι σε αυτούς αντί να απαιτήσεις από την εργοδοσία να καταβάλει ΑΜΕΣΑ όλα τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ προκειμένου να ανοίξει το κανάλι.
Άκου Νίκο...
Οποιαδήποτε πρόταση γίνει από την εργοδοσία ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ θα είναι ΑΣΟΒΑΡΗ. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Σε κάθε έναν κοινό θνητό εκεί μέσα αντιστοιχούν περίπου 1200 ευρώ μηνιαίως. Την εργασία του λοιπόν κανείς δεν δύναται να την κοστολογήσει λιγότερο. Αν θεωρείς ότι ήταν καλοπληρωμένοι και αξίζουν λιγότερα τότε πάω πάσο. Έχεις το ακαταλόγιστο, δεν εξηγείται αλλιώς... Εσύ με 3-4-5 μηνιάτικα μπορεί να γυρνούσες. ΔΕΝ έχετε τις ίδιες απολαβές όμως Νίκο. Και είναι πολύ άσχημο να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Όταν οι φίλοι σου λοιπόν εξοφλήσουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, τότε και αυτοί θα απογειώσουν και πάλι το δελτίο σου στην πρώτη θέση.
Το '' Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας'' να το απευθύνεις αλλού. Να το απευθύνεις στους έχοντες. Ο τρόπος υπάρχει και είναι αυτονόητος. ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

Άκου Νίκο...
Λες με περισσή ευκολία '' Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το
Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε.''
Ξέρεις πως νιώθουν οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ? Αλήθεια λες?
Ξέρεις πως είναι να κοιμάσαι στο κανάλι επειδή σου έχουν κάνει έξωση?
Ξέρεις πως είναι να μην έχεις χρήματα να πάρεις δώρο στο παιδί σου τα Χριστούγεννα?
Ξέρεις πως είναι να μην έχεις χρήματα να το ταΐσεις?
Ξέρεις πως είναι το παιδί σου να κρυώνει και εσύ να του λες να ντυθεί γιατί δεν έχεις χρήματα για πετρέλαιο?
Ξέρεις πως είναι να μην μπορείς να πας
super market?
Ξέρεις πως είναι να περιμένεις με αγωνία πότε οι συνάνθρωποι μας θα δωρίσουν τρόφιμα στο κανάλι για να πας να πάρεις από ‘κει?
Ξέρεις πως είναι να μην έχεις χρήματα για βενζίνη?
Ξέρεις πως είναι να μην μπορείς να πας ούτε για έναν καφέ?
Ξέρεις πως είναι να μην μπορείς να βρεις δουλειά?
Ξέρεις πως είναι να είστε όλοι στην οικογένεια άνεργοι και απλήρωτοι για 12 μήνες και εσύ να σπας το κεφάλι σου να σκεφτείς το πως θα επιβιώσει το παιδί σου?
Ξέρεις πως είναι να κάνεις απόπειρες αυτοκτονίας επειδή δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! Κόψε τις ''μακακίες'' λοιπόν.

Άκου Νίκο...
Οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ
ALTER υπήρξαν άδικοι. Έχεις δίκιο σε αυτό. Υπήρξαν άδικοι γιατί για κάποιο περίεργο λόγο τον οποίο πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε έχουν αφήσει στο απυρόβλητο όλον αυτόν τον καιρό.
Αν σκεφτείς,
ότι έπαιξες ρόλο στο να γυρίσουν τον Μάιο του 2011 από την τότε επίσχεση εργασίας,
ότι το όνομα σου όλον αυτόν τον καιρό ακούγεται πακέτο με του Μαρινάκη και δεν παίρνεις θέση,
ότι ΔΕΝ στάθηκες ποτέ έμπρακτα στο πλευρό τους,
ότι στο
REAL.GR δημοσιεύεις όσα θέλει ο ΚΟΥΡΗΣ,
ότι ποτέ δεν πήρες θέση για το ΑΝΗΘΙΚΟ πρωτοσέλιδο της Αυριανής,
ότι τόσο καιρό είσαι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ (συμμετέχοντας ή όχι στις μπλόφες και τους εκβιασμούς του ΚΟΥΡΗ),
ότι ξαφνικά παρότι ''Δυστυχώς για μένα, το ΑΛΤΕΡ αφήνει πίσω του μόνο στενοχώρια. Προσωπικά βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης", εσύ τελικά μένεις στο κανάλι για να στηρίξεις τους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και τους καλείς να αλλάξουν στρατηγική και να δεχτούν να ξεχάσουν τα δεδουλευμένα τους για να κάνεις εσύ δελτίο,
ότι ΠΟΤΕ δεν απευθύνθηκες δημόσια στους εργοδότες και συνεταίρους σου να εξοφλήσουν τον κόσμο,
και ότι εν κατακλείδι τους περνάς για τόσο 'μακάκες'', ε ναι! Μου κάνει φοβερή εντύπωση το ότι δεν είσαι φάτσα κάρτα να σε κράζουν όλη μέρα και ναι, είναι άδικοι απέναντι σε ΚΟΥΡΗ και ΓΙΑΝΝΙΚΟ.
Έχεις κερδίσει με την αξία σου θέση στις κάρτες που προβάλλουν οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ
ALTER. Πραγματικά, τι άλλο να κάνεις για να σε βάλουν?
 
Άκου Νίκο...

Μια συμβουλή κλείνοντας... Παρ’ το αλλιώς γιατί θα βρεις.

Πάντα φιλικά Νίκο, με αγάπη, στοργή, φροντίδα και προδέρμ...


16 σχόλια:

  1. Ακου μακάκα και στημένε (συνταξιοδοτήσιμε) Κνίτη,

    Εσύ δεν έχεις καμία ανάγκη αν φύγει ο Χατζηνικολάου και τότε κλείσει σίγουρα το Αλτερ.

    Εσύ παίρνεις τον μισθό σου σου εδώ και καιρό από άλλα κέντρα που θέλουν να κλείσουν το μαγαζί.

    Εσύ αύριο, όταν κλείσει, θα έχεις και φαγητο και πετρελαιο και γαλα και χρονο να πας για πολλους... καφεδες.

    Εσύ δεν είσαι που παιρνεις τηλεφωνα σε συνεργατες του Χατζηνικολαου στη Real για να σε προσλαβουν μηπως και παρεις κατι παραπανω αλλα και για να ξεκαρφωθεις?

    Ξερεις πολυ καλα πως αν κλεισει το μαγαζι ολοι μας δεν θα εχουμε στον ηλιο μοιρα. γι αυτο κοψε τις μακακιες και εξαφανισου απο το καναλι πριν σε παρουμε ολοι με τα γιαουρτια. Και η ωρα αυτη ειναι πολυ κοντά. Και είμαστε πάρα πολλοί.

    Ενας εργαζομενος που δεν τρωει κουτοχορτο...

    Πάντα φιλικά, με αγάπη, στοργή, φροντίδα και προδέρμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai liga ipate paidia opou pai aytos to rimasi kai as min fenete prosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥ, ΝΙΚΟ... ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΟΥ ΠΙΑΤΙΚΆ!!!

    ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!!!!

    ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o triantafilopoylos pou einai re paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ... ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι θέλετε τον Χατζηνικολάου, να τον εχετε να τον χαίρεστε!!! Δούλοι μέχρι το μεδούλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΙΜΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ...
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΕΣΕΙς ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΙΣΙ,ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩς ...ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμαθε και ο Χατζηνικολαου ο καραβοκυρης τι σημαινει ρότα!!!! Ολοι γίναμε καπετανέοι και θαλασόλυκοι. Και με το Kontra που είχε θέμα με το ΕΣΡ ο Κουρής πάλι ο Χ"νικολάου έτρεχε να τον προασπίσει! Φιλαράκια βλέπεις!

      Διαγραφή
  8. Ειμαστε μαζι σας ολος ο κοσμος. Ο κοσμος του Alter και η Χαλυβουργια δειχνουν τον δρομο. Αγνοειστε εγκαθετους τυπου Jan 17, 2012 09:33 AM... ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pote tha mhlisete gia ta alla lamogia - ANANDRA dimosiografika stelexei toy alter? sygxaritiria poy epiteloys ksemprostiasate ton xatzinikolaoy kai tin nikolouli , argisate kiolas..... alla gia toys alloys tipota giati? eimai sigoyros oti tha erθei h wra kai twn allon kai ton megalon kai twn mikrwn LAMOGIWN "triantafilopoylos,aytias,paylopoylos,kwnstas,tragkas,xardavelas" den lew isws kai na einai katharoi alla giati einai exafanismenoi? giati mono o filipakis emeine pistos "apo toys emfanizomenoys stin tileorasi diladi" a kai h annita h oyte ki ayth den sas stekete... ektws an epitides oloi aftoi poy proanefera den vgenoun na milisoyn... alla giati? kalo kouragio ergazomenoi toy alter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αμα θα φύγει ο Χαντζηνικολάου και οι λοιποί πρωτοκλασάτοι ναδω τι θα κάνετε Πρώτο κανάλι δεν το κάνατε σεις το έκανε ο Χαντζηνικολάου και μερικοί ακόμη Συνεχ.ιστε την τακτική αυτή και μετά θα λέτε τους φευγλατους ποντίκια Ντροπή σας για αυτά που γράφετε για τον Χαντζηνικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den xserw an ta megala onomata tou kanaliou einai kathara i oxi alla an fygoun ola apo to kanali tha thela na dw otan apofasisete na to xsanaanoixsete poioi tha parousiazoun ta deltia kai tis alles ekpompes...otan fygoun oloi aytoi ti tha poulate stis diafimistikes?? tin kyrikou na krazei ton kouri i tis kartes??? idi ayti tin stigmi exei xathei i prwini zwni tou stathmou kai i apogeumatini..milaw gia aytia kai paylopoulo..eimai enas aplos tiletheatis apo tin kriti..de lew oti den exete dikio mazi sas eimai alla den einai lysi to kanali na einai kleisto..egw to evlepa gia ton aytia ton paylopoulo kai ton xatzinikolaou..efoson efygan aytoi den exw kanena logo na vazw alter me opoipus ki parousiastes ki an xsana anoixsei..kati teleutaio...an aytous tous 3 mines pou eiste etsi ki alliws sto kanani kai paizetai kartes ktl kai den exete parei oute ena eyrw to eixate kratisei anoixto sigoura tha eixan mpei kamposa eyrw apo tis diafimiseis kai eidika ton giortwn xrimata pou ta perissotera tha eispratate eseis an eixate kanei px mia katalipsi sto logistirio...twra kai na xsananoixsetai poia diafimistiki tha sas empististeutei??? kali synexeia ston agwna sas exyxomai sto telos na dikaiwthietai..(tha ithela na mou apantisei kapoios,,,eyxaristw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άκου μακάκα Ανώνυμος Jan 16, 2012 11:05 PM

    Καταρχήν είσαι διπλά μακάκας που κάθεσαι στα κρυφά (μέσα από την ανωνυμία) και γράφεις στα blog αυτά που φοβάσαι να πεις.
    Θα μου πεις και εσύ το ίδιο κάνεις, αλλά υπάρχει μια διαφορά εγώ γράφω μόνο όταν με προκαλούν μακάκες σαν εσένα. (που είστε μια χούφτα και άσε τις μακακίες που λες μπας και τις πιστέψεις. Αν είστε τόσοι όσοι λες που κρύβεστε τόσο καιρό;)

    Κανείς δεν θέλει να κλείσει το ΑΛΤΕΡ και πόσο μάλλον αυτοί που είναι εκεί μέσα 60 και πλέον μέρες, αλλά τουλάχιστον στο τέλος λόγο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και μόνο(που εσύ δεν έχεις) ίσως και να αναγκαστούν και να το κάνουν.

    Εμείς αύριο, άμα κλείσει, θα έχουμε και φαγητό και πετρελαιο και γαλα και χρόνο να πάμε για πολλούς... καφέδες, γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ρε μακάκα. Εσύ που είσαι και νιώθεις άχρηστος θα κάθεσαι και θα κλαίγεσαι πάλι, όπως έχεις μάθει να κάνεις μέχρι σήμερα.

    Ξέρουμε πολυ καλα πως αν κλείσει το μαγαζί εσύ και οι όμοιοι σου δεν θα έχετε στον ηλιο μοιρα. γι αυτό κοψε τις μακακιες και συνέχισε να μην εμφανίζεσαι στο κανάλι.

    Γιατί είσαι ένας εργαζόμενος που δεν τρώει μόνο κουτόχορτο αλλά προφανώς και ξύλο από την γυναίκα σου και αύριο μεθαύριο ποιος ξέρει ίσως και από άλλο κόσμο...

    Προδέρμ βάλε εκεί που πρέπει... ΜΑΚΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προ παντός από άλλο κόσμο κ όχι αυτόν που γνωρίζει κ τον στηρίζει. Κ ξέρεις ανώνυμε jan20, 2012, ποιοί τον στηρίζουν. Ισως ξέρεις πολλά. Μια μέρα θα πέσει η μάσκα της υποκρισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσα χρόνια που κάνατε ότι ακριβώς ήθελαν τα αφεντικά , προπαγανδίζοντας υπερ πολιτικών κομμάτων ή δυσφημώντας τους εχθρούς του αφεντικού σας , αρκεί να έπεφτε ο μισθός . Τότε που ήσασταν υπάκουα πιονάκια και καλά παιδάκια και λέγατε ακριβώς την "είδηση" όπως ήθελε το αφεντικό , και ας ήταν μπούρδες και ψέμματα , τότε που δίνατε στον τηλεθεατή ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ βλ Αν. Πάνια , Τατιάννες , μεσημεριάδικα κλπ άθλια -ακριβώς εκείνη την εποχή , δεν ενοχληθήκατε ποτέ από τα "αφεντικά" και το ανύπαρκτο ήθος τους . Φυσικά αυτός που δεν έχει ήθος , είναι επόμενο να σας χρησιμοποιήσει και μετά να σας πετάξει στον κάλαθο . Ο Έλληνας τηλεθεατής βαρέθηκε , κουράστηκε , σιχάθηκε να ανοίγει την ΤιΒι και να βλέπει πληρωμένες πόρνες με κουστούμια και ταγιέρ ή το κάθε παρδαλό ανώμαλο σίχαμα . Κάθαρση ΤΩΡΑ .

    Προτείνω να ανοίξετε το κανάλι , να το λειτουργήσετε με ότι κέρδος δικό σας μέχρι να αποπληρωθείτε , και να δώσετε ποιότητα και ήθος στο σταθμό όπου θα μεταδίδετε μόνο είδηση και μόνο ωφέλιμες εκπομπές και θα δείτε ότι ο κόσμος θα είναι μαζί σας . Μην ακούτε για δήθεν "μεγάλα ονόματα" που θα φύγουν κλπ ο κόσμος χεσμένους τους έχει .

    Ένας τηλεθεατής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδια στο twitter αναφερει οτι απεργει για γελια ο τυπος αλλα τοσα χρονια προπαγανδα και τσαμπα αντριλικι του γινε συνηθειο και μακαρι να τον παρουν με τις πετρες καποια στιγμη

    συνεχιστε τον αγωνα σας!!!!!! ολοι υποφερουμε!!!!

    ειμαστε 10.000.000 και ειναι ουτε 100.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.