Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER

Να, λοιπόν, που δεν χρειάζονται πολλά- πολλά για να κάνεις τους εργαζόμενους να νιώθουν καλά.  Θέληση να υπάρχει, διάθεση και καλή καρδιά!


   Η κοπή της πίτας στις εγκαταστάσεις του ALTER για το καλό της χρονιάς, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Γιατί, παρά την κακή κατάσταση στην  οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι, ένιωσαν την ανάγκη να έρθουν ακόμη πιο κοντά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.


  Γιατί θέλησαν να διασκεδάσουν μέσα στην αγωνία τους και να μοιραστούν τις ελπίδες ότι κάτι καλό θα προκύψει στο (άμεσο, ελπίζουμε) μέλλον.

 
  Γιατί έπρεπε να τηρήσουν το έθιμο που η εταιρεία... "ξέχασε" τα προηγούμενα χρόνια! Πέρυσι, το ALTER δεν έκανε γιορτή για την κοπή της πίτας και πρόπερσι έγινε, αλλά χωρίς... φλουρί και δώρα!


  Η "πολιτική" του οικονομικού διευθυντή Θεοφύλακτου Οικονομίδη και της (συνταξιούχου, αλλά παρ' όλα αυτά εργαζόμενης στο ALTER και ιδιοκτήτριας ξενοδοχειακής μονάδας στη Σίφνο!) διευθύντριας Προσωπικού Νάσιας Γοργόλη ήταν ότι "τα οικονομικά της εταιρείας δεν επέτρεπαν ανοίγματα"! Γι' αυτό, άλλωστε, δεν πλήρωναν και τους... μισθούς!

 
  Στην όμορφη γιορτή που στήσαμε για τους απλήρωτους εργαζόμενους του καναλιού, δεν έλειψαν ούτε οι... πίτες, ούτε τα φαγητά, ούτε η μουσική, ούτε -κυρίως- τα δώρα χάρη στη βοήθεια εταιρειών και ιδιωτών φίλων μας που προσέφεραν πολλά!


  Οι λίγες ώρες διασκέδασης ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα στις δύσκολες ώρες που περνάμε. Ήταν, όμως, ταυτόχρονα μια απόδειξη σ' αυτούς που κινούσαν τα νήματα του ALTER ότι όλα γίνονται, παρά τις δυσκολίες, αρκεί να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες υπάρξεις.


Ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι χορηγούς για την προσφορά τους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας: 

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ "ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ", ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ "PASSARELLA", CATERING "INTERSALAS", CATERING "ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ", "MEGA GYROS", "HONDOS CENTER", SUPERMARKET "CARREFOUR", "VODAFONE", "COSMOTE", "WIND", "P.P. TELECOMS Ε.Π.Ε. - WIND", "BLUE STAR FERRIES S.A.", TRAVELAIR", "ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ", "OPTICAL GALLERY" - ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, "OPTICAL LAB" - ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΡΡΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "INTRO HALL", "KASIMATIS", "ΙQ INSURANCE QUALITY Ε.Π.Ε.", ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "KITCHEN BAR", ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "PULITZER", ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ", ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "SCIENCE LAB", ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ", "THERME SPA", ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "CHRISTYS HAIRSTYLING", "THE BODY SHOP", "SEPHORA", ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ "MOCASSINO", ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΣΥΦΑΣ", "CALZEDONIA", ΘΕΑΤΡΟ "ΑΘΗΝΑ", ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΝΑΚΗ, "ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ", ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ "ΛΥΧΝΑΡΙ".

12 σχόλια:

  1. Να ειστε καλά παιδιά και καλή χρονιά!! Υγεία και Δύναμη σε εσάς και τις οικογένειες σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον αγώνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ - ΤΕΛΑΛΗΔΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΣΙΑ ΓΟΡΓΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ...ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΠΑΧΟΥΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΩΝ...ΒΑΣΙΛΕΩΝ...ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ...

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ!

    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΜΟΝΟ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είστε καλά παιδιά και πάντα να προσπαθήτε για το καλύτερο.Καλή δύναμη και υγεία να έχετε και μην το βάζετε κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαφιέ του ΚΚΕ δεν τον βάλατε φωτογραφία; Καταλάβατε έστω και τώρα οτι μόνο κακό κάνει η παρουσία του στον αγώνα σας; Δείτε στο indymedia τι γράφουν γι αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. **************Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α***************





    **************** ΚΑΙ... ΤΥΧΕΡΗ ********************



    ..............2012 ΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!...............


    ...και το 2013 πάλι όλοι μαζί στου ΑΛΤΕΡ τη γιορτή, ακόμοι πιο δυνατοί, και χαμογελαστοί, με το νέο επενδυτή να σας αγαπά και να σας εκτιμά αληθινά!


    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχομαι καλη δυναμη στον δικαιο αγωνα σας ηνεα μακρη σας στηριζει εχει χαθει το σημα σας στην νεα μακρη απο 9/1/2012 γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου Καλη Χρονια σε ολους σας και καλη δυναμη ! Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τον αγωνα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί την κόψατε! Έπρεπε να μην την κόψατε και θα αγωνιζόσασταν ρε!
    Μην το Ξανακάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλη χρονια και καλη δύναμη στα καθημερινά ζητήματα... τα ζητήματα είναι κοινά κοινές μάλλον πρέπει να είναι και οι λύσεις!!!! τις ατομικίστικες λύσεις τις είδαμε που βγάζουν...
    να σας πώ κι αυτό... εγώ ποτέ δεν έβλεπα alter γιατί μου φαινόταν από τα χειρότερα της τηλεόρασης... οι ειδήσεις μιλούσαν για το νύχι που σπασε η τάδε και ότι ξεκίνησαν κι οι 'αντρες botox... έλεος...
    μα τώρα έχω το νου μου στη συχνότητα αυτή γιατί σας ψάχνω να δώ πως πάει ο αγώνας σας...
    και να σας προτείνω και κάτι... για δεν ανοίγετε το κανάλι με την έννοια ότι τις τεχνικές γνώσεις και τα σχετικά τα έχετε και να μιλάτε ζωντανά στον αέρα για τα ζητήματά σας και να δώσετε χώρο και σε άλλες/ους αγωνιζόμενους να ακουστεί κι η δική τους φωνή?
    Εσείς το ξέρετε πρώτες και πρώτοι πως διαστρεβλώνονται και θάβονται στην tv και στον τύπο γενικότερα οι δίκαιοι αγώνες... γιατί μιλούν άλλοι για τις/τους αγωνιζόμενες/ους αλλά όχι οι ίδιες/οι για τον αγώνα τους...
    Καλή δύναμη και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο μπαμπάς μου πιστεύει μόνο αυτά που του λεν στην τηλεόραση κι αυτά που ανακυκλώνονται κι αναπαράγονται στις συναντήσεις με τους φίλους του που επίσης εμπιστεύονται τον παπαγάλο του σάπιου συτστήματος που ζούμε.

    έχουμε δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα γύρω μας.
    μα πρώτα πρέπει να μιλήσουμε.
    για να μιλήσουμε πρέπει μ' ένα τρόπο να συναντηθούμε.
    και για να συναντηθούμε χρειαζόμαστε κατ' αρχήν ένα τόπο συνάντησης...

    ο χώρος εργασίας, το σχολείο, η γειτονιά, το πανεπιστήμιο, ο δρόμος, η τουαλέτα σε μια καφετέρια, το σπίτι σου, το σπίτι μας, η στάση για το λεωφορείο, το διπλανό κάθισμα, το κατάστημα, η εφορία, το αστυνομικό τμήμα, το σούπερ μάρκετ, οι σχέσεις μας στις σχέσεις που χτίζουμε με τους ανθρώπους γύρω μας

    ... και στον τόπο αυτό αναπόφευκτα αναπτύσσουμε ένα τρόπο συνάντησης...
    >τυχαίο - συναντιόμαστε τυχαία -
    >συνειδητοποιημένο - αντιλαμβανόμενες μια αμφίδρομη σχέση του τρόπου και του τόπου της συνάντησης αυτής
    ο τόπος ορίζει τις σχέσεις μας και οι σχέσεις μας τον τόπο...
    ένας χώρος από μόνος του δεν ορίζει ένα τόπο
    ο τόπος είναι μια παραγωγή που προκύπτει από την απόκτηση σχέσεων μεσα σ' ένα χώρο.

    ο χώρος εργασίας είναι το συγκεκριμένο κτίριο
    ο τόπος εργασίας είναι εκεί που παράγεται το προιόν της συντονισμένης εργασίας
    μέχρι πριν λίγο καιρό η εργασία καθορίζονταν και συντονίζονταν από κάποιους άλλους
    αυτό που γίνεται εδώ και πολύ καιρό για να το πάρεις εξίσου στα σοβαρά πλησιάζει περισσότερο στην αυτοδιάθεση μέσω της αμφισβήτησης για το τί σκατά συμβαίνει τελικά με αυτή τη ζωή?
    αυτό είναι ζωή?
    τί θα γίνει?
    δεν έχουμε παρά να το συζητήσουμε μεταξύ μας αυτό..

    η τηλεόραση εκτός από μέσο χειραγώγησης που είναι απομονώνει και τον καθένα στην ατομική του ζωή.
    Ατομική ζωή σημαίνει μια ζωή κατά την οποία τα συμφέροντα που εξυπηρετώ όχι απλά δεν ξεφεύγουν από τη σφαίρα του ατομικού αλλά εχθρεύονται αποδεδειγμένα - το βλέπουμε στα περισσότερα γύρω μας - μια ζωή χαρούμενη και ξέγμοιαστη. Όσοι έχουμε δώσει και δίνουμε αγώνες, όσες είμαστε ο ίδιος ο αγώνας, μέσα σε συλλογικές διαδικασίες στις οποίες συμμετέχουμε με οριζόντιες διαθέσεις ξέρουμε ότι ένας κόσμος στον οποίο οι γονείς μπορούν να είναι ξέγνοιαστοι έχει υπάρξει και υπάρχει στους "τόπους" που διαμορφώνουμε κατά αυτόν τον τρόπο.
    Καλή δύναμη καλή διάθεση καλές ακροάσεις μεταξύ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ''ΠΡΟΒΑΛΕΙ'' ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ''ΠΡΟΒΑΤΑ '' ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΠΗΣ ΖΩΗΣ
    ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.