Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΡΗ

  • προαναγγέλλει ρεπορτάζ στο Κontra Channel «ρεπορτάζ» ότι δήθεν «πρότεινε στους εργαζόμενους του ALTER να αναλάβουν εκείνοι το κανάλι και να παίρνουν τα έσοδα»!
ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

  • ισχυρίζεται ότι «δεν δεχθήκαμε μείωση στους μισθούς μας, αντίθετα με τους εργαζόμενους άλλων ΜΜΕ»!
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ… ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;

  • υποστηρίζει ότι δεν δεχθήκαμε τα 5 εκ. ευρώ που θα έδινε για εθελούσιες απολύσεις
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ 260 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ, ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΚΟΥΡΗ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ… ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!

  • ισχυρίζεται ότι έβαλε 10 εκ. ευρώ για μισθούς αν και δεν ασκούσε διοίκηση
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ!

Λέει κι άλλα πολλά ο Γιώργος Κουρής, που δεν έχει μάθει να του φέρνουν αντιρρήσεις στα σχέδιά του. Όμως, η ιστορία του είναι γνωστή. Τον ξέρουν πλέον όλοι. Δεν θέλει εργαζόμενους. Θέλει σκλάβους που να τον υπηρετούν δωρεάν!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ALTER!



3 σχόλια:

  1. Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πια. Τώρα ακούστηκε και η άλλη πλευρά βέβαια. Αν όντως σας πρότεινε να δουλέψετε το κανάλι και να κρατήσετε τα έσοδα, και δεν το δεχτήκατε, είστε άξιοι της μοίρας σας και δικαιώνετε τον Κουρή με το χειρότερο τρόπο! Στο βίντεο στο κόντρα λέει ότι έβαλε από την τσέπη του 10εκ. ευρώ, πράγμα που δεν το διαψεύδετε... οπότε κι εγώ ως άνθρωπος λογικό δεν θα είναι να σκεφτώ ότι τελικά ο ίδιος θέλησε να λειτουργήσει το κανάλι και έκανε ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ για να σωθεί? Φυσικά δεν έχει κανένα δικαίωμα να σας στερεί τα δεδουλευμένα σας. Τόσο καιρό όμως είχατε δημιουργήσει την εικόνα ενός τύπου που πήρε δάνεια για τη μισθοδοσία και τα κράτησε για πάρτη του, ενώ τώρα παραδέχεστε ότι έδωσε 10εκ. ευρώ από την τσέπη του για τη μισθοδοσία. Θα μάθουμε τελικά την αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λογοκρισία τελικά πάει φουλ εδώ μέσα! Είστε άξιοι της μοίρας σας και τελικά μοιάζετε τόσο πολύ του αφεντικού σας που σας αξίζει να περνάτε ό,τι περνάτε. Η επόμενη μέρα θα σας βρει είτε ανέργους είτε να ανοίγετε πάλι το Άλτερ αμισθί. Γιατί αυτό σας αξίζει. Όποιος λογοκρίνει τις γνώμες των άλλων, είναι και σαν να τις αποδέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόταση προς τους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
    Έχετε την ευκαιρία την ιστορική ευκαιρία να γραφτείτε στην ιστορία αυτού του έθνους με χρυσά γράμματα! Έχετε την ροη του καναλιού την κονσόλα του την καρδία του συστήματος εκπομπής του αέρα του καναλιού! Μέσα στην εξαθλίωση που οδήγησαν εσάς και όλους τους συναδέλφους σας εργαζομένους στην Ελλάδα έχετε την χρυσή ευκαιρία για επανάσταση! Μπορείτε άμεσα να γίνετε η αρχή της επανάστασης μιας ηρωικής εξέγερσης που με τον αέρα του καναλιού σας θα δώσετε την ώθηση να βγει ο κόσμος στους δρόμους ! Όλα τα blogs όλες οι ελεύθερες φωνές θα είναι μαζί σας!!! Σας καλούμε άμεσα να σηκώσετε το διακόπτη του καναλιού και ν αρχίσετε να καλείτε το κόσμο σε μια γενική απεργία διαρκείας σε μια μαζική συγκέντρωση σε κάθε πλατεία σε κάθε πόλη κάθε χωριό! Τότε ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός του πολυτεχνείου!
    Σήμερα εσείς?!
    Όλοι ενωμένοι!
    (απο Stergios Zisidis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.