Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΗ" Ο ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ!

  Μετά τους εργαζόμενους του ALTER, ήρθε και η σειρά των εργαζομένων στην εφημερίδα  «Ο Κόσμος του Επενδυτή» να δοκιμάσουν την αντεργατική πολιτική του εκδότη τους! Ο Κώστας Γιαννίκος τους εκβιάζει με "λουκέτο" στην εφημερίδα, αν προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους!

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;
   Τα ίδια δεν έκανε και στους δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους του ALTER, που τους κρατούσε απλήρωτους και απειλούσε "να μην τον ξαναδούν" (!) αν έκαναν στάσεις εργασίας ή απεργίες;

Ο ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ...


...έχει μάθει να εισπράττει χάρη στον κόπο εκατοντάδων εργαζομένων, αλλά αρνείται συστηματικά να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τους καταβάλλει αυτά που ΝΟΜΙΜΑ δικαιούνται!

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

...ότι δεν ζούμε σε καθεστώς αποικιοκρατίας κι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ως σκλάβους τους εργαζόμενους.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
   Ο Κώστας Γιαννίκος είχε το θράσος να ανακοινώσει σε επικοινωνία που είχε με την ΕΣΗΕΑ ότι θα προχωρήσει σε εκκαθάριση της εφημερίδας εάν οι εργαζόμενοι προβούν σε 48ωρες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, όπως έχουν προαναγγείλει, για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει (και σ' αυτούς!) ο εκδότης της εφημερίδας. 

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ"...
...που έχουν εξαγγείλει ότι θα απεργήσουν από τις 4 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου και από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και τις 10 του μηνός.

1 σχόλιο:

  1. Το πιο εκνευριστικό από όλα, είτε είσαι πληρωμένος, είτε απλήρωτος, είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε μπακάλης, είτε είσαι επώνυμος, είτε ανώνυμος είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ! Ως Έλληνας πολίτης ντρέπομαι και αγανακτώ γιατί πάντα θα υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός επιφανών και μη. Αν χρωστούσαμε εμείς 1 ευρώ στο φούρνο, θα κάναμε Χριστούγεννα στο κελί 33 μέσα στον Κορυδαλλό. Εάν ο χάσαπης δεν έδινε δώρο στον "μικρό" του καταστήματος, θα φόραγε 2 όμορφα ασημί βραχιολάκια στα χέρια εν μέσω εορτών. Στην περίπτωση του ΑΛΤΕΡ (και όχι μόνο)... απλά σιωπή! Αίσχος! Κι εγώ εάν ήμουν αφεντικό θα το σκεφτόμουν να ξαναδώσω δώρο στους υπαλλήλους μου αφού δεν υπάρχουν επιπτώσεις!
    Αδέλφια, καλή συνέχεια στο δίκαιο και αντρίκιο αγώνα σας! Σε λίγο θα κάμει ξαστεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.