Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ!


   Τα μωρά των εργαζομένων του ALTER είναι... στεγνά, χάρη στη βοήθεια των συναδέλφων του "Ελεύθερου Τύπου" που μάζεψαν χρήματα και αγόρασαν... πάνες! Για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τους ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς και εμείς και οι... μπέμπηδες με τις μπεμπούλες μας!

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ε.Τ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΙΧΝΕΙΣ, ΛΕΝΕ, ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΊΤΑΞΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ...
      ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΛΈΠΕΙΣ ΦΙΛΕ!!!!!!! ΞΥΠΝΑ!!!!!

      Διαγραφή
  2. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως για την κατάσταση στο κανάλι φταίνε αποκλειστικά τα αφεντικά και τα μεγαλοστελέχη που κωφεύουν ή κάνουν ότι δεν ξέρουν το "πάρτυ" που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια...
    Δεν φταίνε οι συνδικαλιστές. Δεν έχουν το ταμείο του καναλιού...
    Εκτός και αν κάποιοι προτείνουν να γυρίσουμε στη δουλειά με κανένα ή ένα μηνιάτικο που μας έλεγε η εργοδοσία, αλλά αυτό απορρίφθηκε από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Άλτερ, τις αποφάσεις της οποίας υλοποιούν οι συνδικαλιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους τους εργαζόμενους από όλους του χώρους και απ' ολη την Ελλάδα που βοηθούν τους συναδέλφους του αλτερ.

    Μια φιλική ένσταση γιατί καταλαβαίνω τον πόνο σας, αλλά ώρες - ώρες συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά, αχάριστα και ίσως κάποιοι άθελα σας υποκινούμενα,δηλ. να είναι και ο στόχος αυτός που θέλει να πετύχει το "αφεντικό" σας. Να σας διασπάσει και να σας αποπροσανατολίσει από τον πραγματικό εχθρό που δεν είναι σίγουρα το ΚΚΕ, όπως λέει ο πιο πάνω αλλά και άλλοι που διαβάζω να τα ρίχνουν άδικα στο κόμμα του εργαζόμενου λαού.

    Το πρόβλημα είναι πράγματι, πως κάποιοι συνδικαλιστές "μαιμού" της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ, όπως και το περασμένο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ και πολλές άλλες ομοσπονδίες και συνδικάτα, που ελέγχονται υπογείως και υπεργείως από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ πούλησαν τους αγώνες των εργαζομένων με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Αυτοί, αγαπητοί συνάδελφοι (ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το βάλετε στο κεφάλι σας) ουδέποτε ήθελαν και ούτε θέλουν να γίνουν βουλευτές του ΚΚΕ. Δεν πληρώνονται οι βουλευτές του ΚΚΕ, δίνουν στο κόμμα την βουλευτική τους αποζημίωση και δεν είναι καρεκλοκένταυροι. Ψάξτε το λίγο πριν τα λέτε αυτά.

    Επιστρέφω όμως στους ψευτο-συνδικαλιστές που όλως τυχαίως πολιτεύονται με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ. Αλλά και με το αριστερόστροφο, ενίοτε άτολμο "παλικαρά" ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ - ΣΥΡΙΖΑ που όλο λέει αλλά τίποτα δεν κάνει.
    Το 'έχει αποδείξει όμως η ιστορία πως όσοι υπουργοί πούλησαν τους εργαζόμενους ήταν κάποτε συνδικαλιστές του Πασοκ και της Ν Δ.

    'Ετσι, σόρρυ ρε μάγκες αντί να κράζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ την τρικοματική κυβέρνηση και όλες τις προηγούμενες που σας (και μας) έφεραν σ' αυτό το χάλι, αυτό το κράτος που αφήνει να κυκλοφορεί ο Κουρής ελεύθερος ακόμα και σας χωρίς δώρο Χριστουγέννων, και να ζητάει μάλιστα να παρέμβει εναντίον σας κι ο εισαγγελέας, κι εσείς ρε μάγκες καταπιάνεστε ακόμα με το ΚΚΕ που σε τελική ανάλυση είναι καθαρό και σας στηρίζει απόλυτα; Ούτε δημοσιογραφικά δε στέκει, για όσους είναι δημοσιογράφοι, να μη πω δηλ. πως διαβάζω απόψεις... ότι του φανεί του λωλοστεφανή... έλεος χάνετε το δίκιο σας.

    Συντροφικά και αλληλέγγυα
    ένας επίσης απλήρωτος ανεξάρτητος αλλά που θέλει τα του Καίσαρα τω Καίσαρι φίλος των εργαζόμενων του άλτερ και όπου αλλού.
    Μάκης γ.

    ΥΓ να βλέπετε μπροστα σας και να ε'ίστε δικαιοι στον αγώνα σας, ειδάλλως θα σας φάει λάχανο ο κουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον εργαζόμενο λαό ασφαλώς εννοείτε και τους λαθρομετανάστες που έχουν πάρει τη θέση του Έλληνα.
    Οι επιχειρήσεις izola, pitsos, Χρωπεί,pirelli,
    η κλωστουφαντουργία καθώς και τα πολυκαταστήματα Μινιόν,Κατράτζος κλπ έκλεισαν
    από τις απεργίες του ΚΚΕ και το κάψιμο ορισμένων εξ αυτών. Στη θέση τους ήρθαν οι πολυεθνικές, που ποτέ δεν κλείνει το ΠΑΜΕ!!!
    Στο the mall που υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες απέξω είναι γεμάτο λιανοπωλητές. Στο carrefour και στο praktiker αντίστοιχα δεν υπάρχουν ούτε απεργίες ούτε λιανοπωλητές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω στο σποτακι σας πως πολλοί ζητούν μόνο τα λεφτά τους. Μόνο αυτό ρε παιδιά; Και μετά από ένα χρόνο τι θα τρώτε; Μήπως διεκδικώντας μόνο τα δεδουλευμενα πεφτετε στο κόλπο του ιδιοκτητη που θελει να αποζημιωσει (αν και αμφιβάλλω γιατί ειναι τσιπης τον ξερω) και διώξει τους μισους, όπως σχεδιαζει;;;
    Μια απλή τηλεθεατρια

    ΥΓ Κουραγιο παιδια, κρατηθειτε σε σας στηριζομαστε.
    Συγχαρητηρια στο παλικαρι απο τη Θεσσαλονικη, τα λεει μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την ανακοίνωση της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης (ΕΣΕ) Αθήνας:

    Πιστεύουμε, πως ο συνδικαλιστικός αγώνας προχωρά πέρα από τις οικονομικές και θεσμικές διεκδικήσεις. Ο συνδικαλιστικός αγώνας σε κάθε κλάδο και σε κάθε χώρο δουλειάς πρέπει να αναδεικνύει το ερώτημα «τι παράγουμε, πως το παράγουμε και για ποιόν», να ασχολείται δηλαδή με το περιεχόμενο της εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.