Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ «ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ» ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012


Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ καταγγέλλει την «πειρατική» έκδοση εντύπου με συναφές περιεχόμενο, παραλλαγμένο τίτλο και ίδια μέρα κυκλοφορίας με το εβδομαδιαίο περιοδικό TIVO του Κ. Γιαννίκου, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του οποίου βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις και απειλούνται με απολύσεις και ανεργία. Επισημαίνουμε ότι από την ταυτότητα του υπό έκδοση εντύπου απουσιάζει το όνομα του εκδότη και υπευθύνου σύμφωνα με τον νόμο, η δε αναγραφόμενη διεύθυνση συμπίπτει με αυτή της εταιρείας Modern Times, συμφερόντων επίσης του Κ. Γιαννίκου.
Η εταιρεία που είχε αναλάβει την εκτύπωσή του κατήγγειλε δημόσια ότι μόλις διαπίστωσε τη σχέση του με τον Κ. Γιαννίκο διέκοψε τη συνεργασία.
Οι Ενώσεις καλούν τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που καταστρατηγούν εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματά τους, ρητά δε επιφυλάσσονται να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.


ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.