Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ... ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ "ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ"

Πληροφορηθήκαμε, για δεύτερη φορά, ότι κάποιοι απατεώνες κάνουν "μαϊμού" εράνους σε περιοχές των Βορείων Προαστίων χρησιμοποιώντας τυπωμένα μπλοκάκια με την ένδειξη "Σωματείο Εργαζομένων Alter" (το οποίο δεν υφίσταται καν), αποσπώντας από ανυποψίαστους και καλοπροαίρετους συμπολίτες μας χρηματικά ποσά.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑLTER ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥN.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

2 σχόλια:

  1. Ειμαστε και εμείς Μαζί σας
    Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας
    www.shortfilmfestival.gr

    Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
    Χρήστος Ν. Καρακάσης
    Παραγωγός Σκηνοθέτης
    Ιδρυτης της Πολιτιστικής Εταιρείας ΚΟΥΙΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλα κουραγιο παιδια!!τα περασαμε(και τα περναμε ακομα,ειμαστε στα δικαστηρια)στην δουλεια μου!!απλα να σας πω να κρατηθητε γερα γιατι ο πολεμος τους ειναι βρωμικος!!!βαστατε δεν ειστε μονοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.