Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΩΡΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;


   Πρόταση περιμέναμε, αλλά… παραλήρημα μας προέκυψε! Ο Γ. Κουρής και το «νέο» Δ.Σ. του, μόνο που δεν ζητάνε να τους… πληρώσουμε (!!!) για να ανοίξουμε πάλι το ALTER!


  Διαβάστε την εξωφρενική «προσφορά» ενός εργοδότη που έχει ενάμισι χρόνο απλήρωτους τους εργαζομένους του καναλιού:

  • Κατ’ αρχήν θέλει να ανοίξει σήμερα το κανάλι, χωρίς να πληρώσει κανέναν!
  • Οι πληρωμές θα γίνονται ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 και εφόσον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
  • Μόνο τότε οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται από… ό,τι περισσέψει από τα (όποια) έσοδα μείον τα λειτουργικά έξοδα του σταθμού. Δηλαδή, δεν εγγυάται καν την καταβολή κανονικής μισθοδοσίας!
  • Επικαλείται τον «υποψήφιο επενδυτή» (που και πάλι δεν κατονομάζει) για τον οποίο υποστηρίζει ότι αναγνωρίζει ως οφειλή τους μισθούς ως τον Δεκέμβριο, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε επίσχεση και όχι σε απεργία –άρα από νομικής πλευράς θεωρείται ότι εργάζονται.
  • Δεύτερον, ζητάει την απόλυση 284 συναδέλφων. Δεν προτίθεται, όμως, να τους καταβάλλει όλα τα δεδουλευμένα και την αποζημίωση. Σκοπός του είναι να καταβάλλει άμεσα μόνο το 70% των δεδουλευμένων και ολόκληρες τις αποζημιώσεις σε πέντε δόσεις βάθους… ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ!!!
  • Για όσους παραμείνουν, προβλέπεται «κούρεμα»… 60% στα δεδουλευμένα (!!!) και το υπόλοιπο 40% θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις σε βάθος ΔΥΟ ΕΤΩΝ!!!
  • Όσοι παραμείνουν, θα υποστούν «κούρεμα» ύψους 10% στους μισθούς από 1.500 ως 2.000 ευρώ και 20% για τους μισθούς μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ!
  • Και γι’ αυτούς, όμως, η εταιρεία εγγυάται απασχόληση για ένα έτος! Μετά, ένας θεός ξέρει τι τους περιμένει…
  • Και αυτά, παρ’ ότι η εταιρεία είχε ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ότι θα κατέβαλε τις οφειλές στους εργαζόμενους ΧΩΡΙΣ HAIRCUT!
  • Δεν αναγνωρίζει τα δεδουλευμένα όσων βρήκαν στο διάστημα της επίσχεσης άλλη δουλειά, όσων έχουν παραιτηθεί ή φύγει από το σταθμό παρά το γεγονός ότι ο νόμος τους καλύπτει και αναγνωρίζει μόνο το… 10% των οφειλομένων!
 
    Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, το σύνολο αυτών που προτίθεται να καταβάλλει άμεσα η διοίκηση του ALTER, φτάνει μετά βίας τα 3,7 εκ. ευρώ, δηλαδή πολύ λιγότερα από τα 5 εκ. ευρώ που έδινε προφορικά πριν από τις γιορτές! Όσο για τα υπόλοιπα, σε βάθος… διετίας! Με λίγα λόγια…

…Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!
   
     Και επειδή ο Κουρής και η παρέα του προσπαθούν να μας ξαναφέρουν στη δουλειά ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, εμείς προσανατολιζόμαστε να του ζητήσουμε… ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Γιατί, εκτός από τα δεδουλευμένα, κάπως θα πρέπει να μας αποζημιώσει για την… ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ που υπέστημεν μαθαίνοντας την πρότασή του!

   Το ξέραμε ότι ο άνθρωπος ονειρεύεται εποχές… δουλοπάζαρου, αλλά τώρα δείχνει ότι χρειάζεται επειγόντως… νοσηλεία σε ψυχιατρικό ίδρυμα!

    Εμείς, πάντως, θα δεχτούμε να φιλοξενήσουμε τον Γ. Κουρή στις εγκαταστάσεις του ALTER, όποτε θελήσει να μιλήσει με τον ειδικό που προσφέρει αφιλοκερδώς υπηρεσίες ψυχικής υγείας στους απλήρωτους εργαζόμενους! Επειδή, όμως, ο άνθρωπος διαθέτει μόνο 5 ώρες την εβδομάδα, παρακαλούμε τον μεγαλομέτοχο του καναλιού να τηλεφωνήσει για… ραντεβού!


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


58 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΤΩΝ,(ΑΡΓΟΣ,ΕΥΡΩΠΗ)ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΡΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΨΥΧΑΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΗΘΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εργαζομενοι του αλτερ καταλαβαινουμε πληρως το προβλημα που υπαρχει, αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη πλεον παρα να δεχθειτε την προταση... απο το να ζειτε στο "σκοταδι" ουσιαστικα εντελως ανεργοι ειναι καλυτερο να δουλευετε και να εχετε ελπιδα παραλληλα οτι το αλτερ θα εξυγιανθει.

    μη ξεχνατε πως το καναλια εχει μισο δις χρεη τα οποια πρεπει να αποπληρωθουν, ο κουρης και οι λοιποι δεν ειναι διατεθημενοι να χασουν λεφτα, οποτε εαν θελετε να συνεχισετε να εργαζεστε πρεπει να κανετε μια ακομα μεγαλη θυσια και να ανοιξετε το σταθμο.

    παρακολουθω τον αγωνα σας και βλεπω πως οσο περνα ο καιρος τοσο μικροτερες πιθανοτητες για καταβολη ολων των δεδουλευμενων, καλλιο πεντε και στο χερι παρα 10 και καρτερι που λεγανε και οι παλιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν νομίζω οτι θα πάρετε ποτέ όλα όσα θέλετε και χωρίς αντίρηση δικαιούστε. Αυτές οι μέρες έχουν περάσει πια όχι μόνο στο κανάλι του Αλτερ αλλά σε όλες τις επιχειρήσεις. Μιλάτε για μόνο 12μηνη εγγύηση, ξέρετε πολλές επιχειρήσεις αυτή την στιγμή που δίνουν έστω και αυτή? Μην γίνεστε υπερβολικοί, χάνετε το δίκιο σας το οποίο ούτως ή άλλως δεν θα το βρείτε ποτέ. Όπως λέει ο φίλος κάλιο 5 και στο χέρι ... γιατί αλλιώς σας βλέπω μόνο με τις κάρτες για λίγο καιρό και μετά τίποτα. Καλός ο αγώνας και σεβαστός αλλά στις μέρες μας θέλει και κάποιες υποχωρήσεις.

      Διαγραφή
    2. esi file 10:57 katse na s xrwstane 10 k pleon mines na xis oikogenia kai ipoxrewsis kai na doulevis gia ton kathe kouri etsi me tin elpida kai mono na apoplirwthis kapote......pios kouris arage s evale na kanis tin anartisi aftin anarwtieme....

      Διαγραφή
  5. Ίσως οι απεργίες, οι στάσεις εργασίας κι οι επισχέσεις να μην είναι αρκετές ως μέσα δράσης!
    Πλεόν σε τέτοιες τραγικές περιπτώσεις θα πρέπει να απαντάμε ως καταναλωτές! Με μποϊκοτάζ!!!

    Όποτε λοιπόν ακούμε περιπτώσεις εταιρειών που έχουν σε κατάσταση ομηρίας τους εργαζομένους τους, ή τούς συμπεριφέρονται λες και βρίσκονται σε άλλες εποχές σαν να είναι δούλοι, τότε όλοι μας σταματάμε να στηρίζουμε τέτοιες εταιρείες, σταματάμε να αγοράζουμε προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών.

    Δεν αγοράζουμε εφημερίδες και περιοδικά που κρατάνε σε ομηρία τους εργαζομένους τους!
    Δεν στελνουμε μηνύματα sms σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς με ανάλογη συμπεριφορά!
    Εννοείτε πως σε δημοσκοπήσεις για ακροαματικότητα ραδιοφωνικών σταθμών δεν αναφέρουμε ποτέ τέτοιους σταθμούς! (Αλήθεια, ποιον άραγε;)
    Το μποϊκοτάζ πρέπει να γίνεται σε όλες τις εταιρείες ενός ιδιοκτήτη!

    Ανάλογο μποϊκοτάζ θα πρέπει να γίνεται και προς κάθε εταιρεία οποιασδήποτε άλλης επαγγελματικής δραστηριότητας για την οποία μαθαίνουμε ότι συνηθίζει να χρησιμοποιεί άναλογες τακτικές προς τους εργαζομένους της! Σταμάταμε να αγοράζουμε τα προϊόντα της!

    Η λύση στο σημείο που έχουμε φτάσει είναι μποϊκοτάζ!!!

    Ως εργαζομένους μας θεωρούν δούλους!
    Όμως ως πελάτες μας... στρώνουν κόκκινα χαλιά!
    Η δύναμη είναι δική μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδια εχεται μπλεξει ασχημα και με τον κουρη και με τα σωματεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή άμα σας πλήρωνε ο Κουρής, εσείς θα συνεχίζατε την αισχρή λειτουργία του άλτερ, τα πρωινά και τα μεσημεριανά θα παίζατε πάλι αυτές τις ελεϊνές εκπομπές για να κοιμούνται οι νοικοκυραίοι, τα απογεύματα θα μεταδίδατε πάλι την παραπληροφόρηση, τα ψέμματα, την καθεστωτική προπαγάνδα, την σπίλωση των κοινωνικών-ταξικών αγώνων και αγωνιστών; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;

    Ξεκολλήστε από τα συντεχνιακά σας ζητήματα, Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ..

    Επίσης υπάρχει το ακόλουθο κάλεσμα, το οποίο θα πρότεινα να ανέβει ως άρθρο μαζί με το κείμενο που το συνοδεύει, μιας και αφορά τον κλάδο των ΜΜΕ:
    ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΙΣ 24/1
    http://katalipsiesiea.blogspot.com/2012/01/231.html

    Τέλος, αντιγράφω από την ανακοίνωση της ΕΣΕ Αθήνας σχετικά με τον αγώνα σας:
    Πιστεύουμε, πως ο συνδικαλιστικός αγώνας προχωρά πέρα από τις οικονομικές και θεσμικές διεκδικήσεις. Ο συνδικαλιστικός αγώνας σε κάθε κλάδο και σε κάθε χώρο δουλειάς πρέπει να αναδεικνύει το ερώτημα «τι παράγουμε, πως το παράγουμε και για ποιόν», να ασχολείται δηλαδή με το περιεχόμενο της εργασίας.
    Οι αγώνες των εργαζομένων στα ΜΜΕ έχουν αναδείξει αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, την ανάγκη ύπαρξης μιας άλλου τύπου ενημέρωσης.
    [...]
    Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να εμφανίζεται ανάμεσα στους εργαζόμενους στον Τύπο μια τέτοια δυναμική, μια δυναμική που λέει, πως τα ΜΜΕ δεν πρέπει να παραπληροφορούν, να διαστρεβλώνουν, να συκοφαντούν. Αυτή η δυναμική πρέπει να γενικευτεί και να βαθύνει. Η αντίσταση που αναπτύσσεται για τα εργασιακά δικαιώματα τροφοδοτεί αυτή την προοπτική.


    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως θα χρειαστείτε σε λίγο καιρό σεις ψυχοθεραπία? Που ζείτε? Δεν βλέπετε τι ζητάει η τρόϊκα με τα εργασιακά? Περικοπές παντού, μισθοί πείνας και όποιος είναι τυχερός και έχει έστω και τον μισθό πείνας!Δεν μου λέτε καλόπαιδα με την επίσχεση εργασίας ( καθόσαστε και μας φλωμόσατε στις κάρτες βρίζοντας τους εργοδότες σας ) και ζητάτε αμοιβή για το καθισιό? Βούρδουλα που θέλετε!!!!!!!!!!!!!!!! Είδατε ο Αυτιάς και η Μάγδα 32 και τηλεθέαση να λοιπόν ποιοί φέρανε το κανάλι πρώτο Οταν θα φύγουν και οι άλλοι δημοσιογράφοι τότε να δω τι θα πει ανεργεία, τι θα πει να μην έχεις να δώσης γάλα στο παιδί σου, τότε να σας δω όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Κουρής δεν θα χαθεί σεις βλάκες θα χαθείτε!!!!!!!!!!!! ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν δημοσιεύθηκε το 2ο σχόλιο?????????? Τσούζει μήπως???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mia protash :
    Epistrepste ston tomea ths enhmerwshs, kante AKRWS antimnhmoniakh "propaganda" kai xeytileiste to sapio systhma. (OLOS O KOSMOS TO APAITEI)

    Kai sth thesh twn diafhmisewn mporeite apla na balete tis kartes me ta aithmata sas..

    .

    Kalh tyxh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. anafertheite sas parakalw poly KAI STIS APOLYSEIS POY EGEINAN STO LOVE 97,5.... me apotelesma na papsei i ekpompi toy MAKH MANIATH... pou meta apo 16xronia synexous radiofwnikhs parousias .... kapoioi "EKSIPNOI" ekei mesa apofasisan na tin kopsoun....! MIA EKPOMBH ME TIS MEGALYTERES METRISEIS STIS WRES THS...!!!!!!!!!!!!!!!!!! THA EPREPE NA NTREPONTE..............!!!!!!!!!!!!!!!
    SAS EFXARISTW POLY...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΚΟΥΡΗ..ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑΑΑ...ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ..ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑ

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΦΙΑ
    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΜΟΡΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ
    ΣΤΟ ALTER ''κύριο'' ΚΟΥΡΗ
    ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΙΣΗ 2ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΒΟΥΡΙΑ ΤΣΕΠΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΟΥΡΗ
    ΥΣΤ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ & ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπάρχει άλλος απο αυτόν!!!!! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας.... Πράγματι δεν υπάρχει δίκαιο κράτος. Συνεχίστε τον αγώνα σας μέχρι να τα καταφέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακολουθώ κάθε τόσο τα trailer στο κανάλι σας. Μονότονο και ανούσιο. Μήπως είναι καιρός να ανοίξετε τον αγώνα σας στην κοινωνία; Να κάνετε live ρεπορτάζ από χώρους αγώνα, όπως την Χαλυβουργική; Να μας δείξετε πώς και αν τα βγάζουν πέρα σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια;

    Ή ακόμη και σε αυτούς τους καιρούς καθένας ενδιαφέρεται μόνο για το τομάρι του; Μόνο η αλληλεγγύη μπορεί να μας σώσει. Ξυπνήστε! (εκτός αν κοιμάμαι εγώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτός Ο ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ υπεξαιρεί χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου με την μορφή δανείων από της τράπεζες τις οποίες καλούμαστε μετά εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες αυτής της χώρας να ενισχύσουμε με αρκετά δις μέσα από τα προγράμματα στήριξης του τραπεζικού συστήματος.
    Αυτό το "βιολί" τραβάει για πάνω από 30 χρόνια νομίζω ότι ήρθε η ώρα του να πάει μαζί με τους υπόλοιπου ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ της βουλής στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφιερωμένο στον άθλιο Τσιρογιάννη, που έγινε και μέλος του ΔΣ, το ανδρείκελο: http://bomberakias.blogspot.com/2009/04/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Pros "ΑνώνυμοςJan 23, 2012 01:46 PM"

    Tha eprepe na ntrepesai gia to athlio sxolio soy! , alla to paradoxo einai oti ontws , isxoyn ta perissotera kai eidika oson afora th lathro propaganda , wstoso mhn bazeis oloys toys ergazomenoys sto idio tsoybali(Proswpika toys diaxwrizw se "Fillipakhdes" kai oi "Alloi" ..kai opoios to 'piase!) kai na eisai sigoyros pws th'allaxoyn polla molis epistrepsoyn stis doyleies toys(me to kalo).

    Yparxoyn ergazomenoi pou exoyn pragmatika anagkh kai den exei shmasia an einai kommoynistes h otidhpote allo.
    Ti diafora exei enas kommoynisths pateras me ena paidi peinasmeno me enan antistoixo patera akrodexio ?
    Ma fysika kamia! , kai prepei oloi n'antilhfthoume oti arga h grhgora tha erthei kai h dikh mas "seira".EPIBALLETAI na yparxei genikos laikos xeshkwmos AMESA .

    Kai epiteloys....as stamathsoyme na "trwgomaste" metaxy mas kai apla as palepsoyme gia thn Ethnikh mas anexarthsia ,gia to mellon twn paidiwn mas kai gia thn Ellada mas poy "misoyme" kai agapoyme taytoxronws.

    YG.
    Protoy mpeis sth diadikasia na me "stolizeis" : oxi den eimai ("anergos/aplhrwtos")kommoynisths(ND->LAOS->Xrysh aygh pshfizw) oyte kai exw kapoia sxesh me tous ergazomenoys.

    YG2.
    Sygxwreste me gia tia greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 7/201Ο ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ καλά λέει ο κόσμος οτι δουλεύατε -και όχι δουλεύετε- στο κανάλι που σας αξίζει! Απο τη μορφή του αγώνα σας αρκεί να καταλάβουμε τι άτομα είστε. Σε λίγο να βγάλετε και ευχαριστήριο στο Μπακάκο που θα σας στείλει δωρεάν ...σερβιέτες. Ζητάτε απο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό σας. Ποιοι; εσείς που σπιλώσατε ανθρώπους με τις εκπομπές σας; Και πολλά σας δίνει ο απατεώνας ο Κουρής γιατί αμα την κάνουν τα 3-4 ονόματα που φέρνουν τηλεθέαση εσεις τι θα κάνετε ρε ψωριάρηδες;
    Τουλάχιστον μην απαγορεύετε σε μερικούς απο εσάς να έχουν δουλειά έστω και με κουτσουρεμένο μισθό. Εκτός και αν ήρθατε απο άλλο πλανήτη και δεν βλέπετε τι συμβαίνει στην κοινωνία. Την ώρα που χιλιάδες παρακαλάνε για μια δουλίτσα με 400 ευρω το μήνα εσεις προκαλείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα με τους μισθούς που τσεπώνατε.

    Αντε και καλή τύχη γιατι θα την χρειαστείτε ειδικά οι δημοσιογράφοι, γιατί οι τεχνικοί όλο και κάποιο γάμο θα βρούν να τραβ'ηξουν βίντεο για ένα μεροκάματο, εσεις τι άλλο μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας;

    Και να μην το δημοσιέυσετε -γιατί βλέπω το συνηθίζετετ- δεν με νοιάζει μου αρκεί που θα το διαβάσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαζεύτηκαν και φιλαράκια του Κουρή στα σχόλια και μας μαλώνουν που "καθόμαστε" τόσο καιρό. Μας κράζουν και οι πολύξεροι "αγωνισταράδες" που εργαζόμασταν σε κανάλι που έκανε πλύση εγκεφάλου.... Το μόνο εύκολο είναι τελικά να κράζεις. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ;; Τι κάνετε στις ζωές σας;; Πόσο αντιστέκεστε;; Ποιο αφεντικό χτυπάτε;; Ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι εργαζόμασταν στο ακέραιο κανάλι. Είχαμε και την μνημονιακή είχαμε όμως και την αντιμνημονιακή πληροφορηση. Όλοι όμως βγαίναμε στο γυαλί με ονοματεπώνυμο. Και οι δημοσιογράφοι αλλά και οι τεχνικοί στα ρεπορτάζ γραφαμε το όνομα μας. Έλα ΑΝΩΝΥΜΕ να σου δώσω την θέση μου στο κανάλι να σε δω να τα βάζεις με το κατεστημένο.. Δεν ξέρετε που ζείτε ρε και δεν ξέρετε σε ποιους απευθύνεστε. Οι εχθροί είναι τα αφεντικά και η Τρόικα ρε. Εκεί να πάτε να πείτε τις εξυπνάδες σας ανώνυμοι υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΛΕΕΙΝΟΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ακούγεται τόσο χάλια η πρόταση Κουρή (την οποία γιατί δεν παραθέσατε?). Πρέπει να το σκεφτείτε πιο σοβαρά: θέλετε να πάρετε κάποια λεφτά ή να μην πάρετε τίποτα? Ή μήπως πιστεύετε ότι εκεί που έχει φτάσει το ποσό που σας οφείλει, θα το πάρετε ποτέ ολόκληρο? Ποτέ. Γι αυτό δεχθείτε αυτή την εναλλακτική που τουλάχιστον σας εγγυάται κάποια χρήματα άμεσα και τα υπόλοιπα με δόσεις. Όσο για τις μειώσεις 10-20%, είναι λογικές, έγιναν πολύ μεγαλύτερες σε όλα τα κανάλια. Σκεφτείτε το δικό σας συμφέρον, ρεαλιστικά. Γιατί αυτό που τώρα σκέφτεστε είναι εκτός της πραγματικότητάς σας. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρετε όλα τα χρήματα που σας οφείλονται. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ,Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΠΑΡΝΗΘΑ,Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΛΑΤΖΙ,Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΨΥΧΑΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΘΕΛΩ .... ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ......

    ΡΙΧΤΟ HΛΙΑ ..... ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό θα πει "εδώ γελάνε"...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,βρε δως του...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... και ξανά δώς του...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Το άλλο με τον Τοτό το γνωρίζει ο κ.Κουρής και οι συνεργάτες του;;;
    Περαιτέρω, ειλικρινά θλίβομε, όχι τόσο για τις όποιες τέτοιες φαντασιόπληκτες "προτάσεις", των όποιων Κύριων Κουρήδων, που απλά προκαλούν τον γέλωτα, αλλά σε σχέση με κάποια, ακόμη και υβριστικά εναντίων σας σχόλια, που δημοσιέυτηκαν ανωτέρω και δείχνουν μεν την ολοένα αυξανόμενη συσσώρευση οργής του κόσμου..., δυστυχώς όμως μια οργή που είναι "τυφλή" και στρέφεται εναντίων όλων αδιακρίτως... και απλά στην προκειμένη περίπτωση σε εσάς!
    Είναι άδικο και κρίμα..., αλλά και ακόμη χειρότερα, ελοχεύει κινδύνους που γίνονται όπλο στα χέρια των όποιων "προκλητικά παρανομούντων εργοδοτών".
    Όπως και οι όποιες εώς σήμερα ψήφοι κατά την κρίση του καθενός μας, σε Εθνικές,Δημοτικές,Σωματειακές, κλπ εκλογές, έδωσαν και δίνουν δύναμη σε κάποιους "κακοπροέραιτους", αν μη τι άλλο, κυβερνήτες.
    Και το χειρότερο ακόμη, είναι ότι ενώ η οργή μας κακώς, αλλά ίσως αναπόφευκτα, γίνετε τυφλή, η Ελληνική Δικαιοσύνη, με τις όποιες κατά καιρούς μεθοδεύσεις, παύει με γοργούς ρυθμούς, να είναι τυφλή και ανεξάρτητη, όπως φυσικά πρέπει...
    Συνέπεια, ουκ ολίγοι Κύριοι Κουρήδες, Γιαννίκοι, πολιτικοί και γενικά "μεγαλοπαράγοντες" του τόπου, να μένουν ατιμώρητοι, είτε με εμφανή εμπαιγμό των θεσμών, είτε με "προστασίες" από αυτούς που εμείς ως λαός με τις ψήφους επιλέξαμε...
    Και σταματώ ΕΔΩ!

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συνεχίστε τον αγώνα σας, παιδιά. Από ότι βλέπετε, το σύνολο της κοινωνίας σας στηρίζει. Είστε το τελευταίο οχυρό αντίστασης, στα σχέδια των εργοδοτών των Μ.Μ.Ε., γιατί αν υποκύψετε στον Κουρή και τα θελήματά του, θα ξεθαρρέψουν όλοι τους, και θα αρχίσει ανελέητο τσεκούρι σε όλα τα media, και όχι μόνο. Και, για κάποιους έξυπνους από πάνω. Όλοι όσοι απεργούν αυτή τη στιγμή στο Alter, είναι οι χαμηλόμισθοι (από 700 ως 1.000 - 1.500 ευρώ), οπότε είναι στο ίδιο επίπεδο με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Τα μεγάλα ονόματα, που συνέθεταν (υποτίθεται) την κακή εικόνα του Alter, με τους μισθούς που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, την έχουν ήδη "κάνει", προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς τους από πάνω σχολιαστές..

    Δεν είναι ζήτημα μερικών "κλεφτών", "προδοτών" και "λαμογιών", η επίθεση που δεχόμαστε είναι αποτέλεσμα της γενικευμένης συστημικής κρίσης. Ή όπως λέει και ένα σύνθημα γραμμένο σε τοίχο, κρίση είναι το αγγούρι που έχουν τα αφεντικά στο κώλο τους και θέλουν να βάλουν στο δικό μας. Απλοϊκό αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα.

    Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να περιοριστούμε στην αλλαγή των πολιτικών προσώπων ούτε να οριοθετήσουμε τους αγώνες μας σε συντεχνιακά ζητήματα.

    Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια ζωή υποταγής, εξαθλίωσης, εκμετάλλευσης και καταπίεσης και στην κοινωνική απελευθέρωση. Το αληθινό δίλημμα δεν είναι "χρεωκοπία ή συναίνεση" ή "δραχμή ή ευρώ", το αληθινό είναι διλημμα είναι "Καπιταλισμός ή Επανάσταση".

    Και εσείς εργαζόμενοι του άλτερ, ανοιχτείτε στην κοινωνία, κάντε ρεπορτάζ για τους εργατικούς αγώνες (χαλυβουργία, λουκίσα, χατζή και αλλού), για τον ολοκληρωτισμό που επιβάλλουν στην κοινωνία (πχ με τα γεγονότα στον ραδιοφωνικό σταθμό flash) και αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις με τον Κουρή, λες και άμα ήταν άλλο το αφεντικό θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, λες και δε συμβαίνουν τα ίδια παντού. Το ζήτημα είναι πολύ πιο συνολικό και ανοίγει τον δρόμο για συνολική αμφισβήτηση των κυρίαρχων κοινωνικών/παραγωγικών/οικονομικών σχέσεων και δομών.

    Και κυρίως μην επαναπαυτείτε αν τελικά σε ξεπληρώσουν, μην επιστρέψετε στην κανονικότητα της παραπληροφόρησης, των πρωινάδικων και των μεσημεριανών, της τρομολαγνείας, της συκοφάντησης αγώνων και αγωνιστών και της καθεστωτικής προπαγάνδας που τόσα χρόνια εκπέμπει ο άλτερ, πάρτε τη λειτουργία του σταθμού στα χέρια σας. Ιδού ή Ρόδος, ιδού και το πήδημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στον αέρα του σταθμού σας, ευχαριστείτε τον Κουρή, επειδή έδειωξε το Γιαννίκο?Πλάκα κάνετε?Ευχαριστείτε έναν "άνθρωπο" που έχει κάνει τη ζώη σας έναν εφιάλτη?Και κάτι ακόμα!Όλα αυτά που γράψατε εδώ, γιατί δεν τα λέτε & στο κανάλι?Τι φοβάστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, 1500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΕΤΣΙ.
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?

    Ο ΦΙΛΛΙΠΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 100,000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΙ.

    ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΛΤΕΡ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ?ΧΑΛΑΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΡΕ!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η DIGEA & ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?Ο ΚΟΥΡΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ?Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η DIGEA ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ!ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ Ή ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ DIGEA?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑ ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ....100%.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ Τ Ο Σ Ο ΧΑΖΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα.
    Αρχικά θέλω να σας πω ότι θλίβομαι, αποκαρδιόνωμαι και χάνω και τη λίγη ελπίδα που έχω για καλύτερες μέρες στην Ελλάδα όταν βλέπω σχόλια γεμάτα χολή και μίσος προς μεροκαματιάρηδες ανθρώπους που είναι τόσο καιρό απλήρωτοι. Συμπάσχω μαζί σας γιατί έχω βρεθεί και εγώ απλήρωτος από αντίστοιχο εργοδότη (Lannet) και ξέρω τι σημαίνει να ζεις μήνες χωρίς μισθό. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα σας και τις εξελίξεις γύρω από αυτόν και μία μεγάλη απορία μου δημιουργείται, ιδιαίτερα όταν βλέπω να σας προτρέπουν να επιστρέψετε και να δεχτείτε αυτούς τους ιδιαίτερα επαχθείς όρους που σας έχουν τεθεί: Γιατί μιλάμε για εναλλακτικές; Δεν υπάρχουν νόμοι; Δηλώνετε απλήρωτοι τόσο καιρό και ένας κερατάς εισαγγελέας που να τιμάει τα λεφτά που παίρνει δεν μπορεί να ασκήσει δίωξη; Τα λεφτά αυτά δεν είναι χρωστούμενα; Το ΙΚΑ σας; Όταν υπάρχει τόσο καταφανέστατη ατιμωρησία σε ένα έγκλημα που κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει διαπραχθεί (και εξακολουθεί να διαπράττεται) τι μήνυμα άραγε περνάει στους υπόλοιπους εργοδότες. Τι συναισθήματα προκαλεί στον κάθε εργαζόμενο της χώρας αυτής; Λυπάμαι για εσάς που περνάτε ότι περνάτε, λυπάμαι για τα θλιβερά χωρίς ίχνος ανθρωπιάς υποκείμενα που μπερδεύουν εσάς τους τεχνικούς με τις τηλεπερσόνες που βρίζουν (αλλά που ευχαρίστως θα φιλοξενούσαν στο σπίτι και το κρεβάτι τους αν τους δινόταν ποτέ η ευκαιρία -και ας τις λένε trash), αλλά κυρίως λυπάμαι συνολικά για το μέλλον της χώρας μας.
    Αν δεν εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ σε μια περίπτωση που έχει πάρει τόση δημοσιότητα όσο η δικιά σας, δεν έχουμε μέλλον.

    Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ, 1). ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ; ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ. 2). ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Η ΕΕΤΤ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙΑΦΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΣΤΑΘΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πραγματικα ελπιζω ολοι αυτοι οι οποιοι ανεβαζουν υβριστικα μηνυματα να μην μεινουν ποτε απληρωτοι, να μην τους κυνηγουν οι τραπεζες και να εχουν παντοτε να προσφερουν στα παιδια τους εστω και τα στοιχειωδη... απορω ακομα που ενω εχουμε περασει απο εμφυλιο πολεμο δεν εγινε μαθημα στην συνηδειση ορισμενων και το μισος κ ο αλληλοσπαραγμος ακομα καλα κρατει... κ ολα αυτα απο την ανεση του καναπε..... τελικα οι πραξεις μας καθοριζουνε ποιοι ειμαστε ως λαος και αφου εμεις δεν αλληλουποστηριζομαστε γιατι να μας σεβαστει ο οποιοσδηποτε πολιτικος αρχηγος ή εργοδοτης..... καλη συνεχεια στον αγωνα σας αφου μονο δικαιος μπορει να χαρακτηριστει και ελπιζω να γινει παραδειγμα για χιλιαδες αλλους εργαζομενους που βρισκονται σε παρομοια κατασταση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. επειδή κάποιος ΑΝΩΝΥΜΟΣ για να καταφερθεί ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων του ΑLTER χρησιμοποιεί κατά το δοκούν απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΕΣΕ, ανακοίνωση με την οποία η ΕΣΕ στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα σας, καλό θα είναι να δημοσιεύσετε αυτή την ανακοίνωση στο blog σας, στο χώρο που δημοσιεύετε τα μηνύματα συμπαράστασης

    ντ. π.
    ...................................

    η ανακοίνωση της ΕΣΕ:

    Στηρίξτε τον αγώνα των εργαζομένων στον ALTER

    http://athens.ese-gr.org/anakoinoseis---epikairoteta-ese/oikonomikeenischyseaptotameioalleloboetheias

    Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων στον ALTER, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα μηνών.

    Οι συνάδελφοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Γενάρη του 2011. Επίσης, δεν τους καταβλήθηκε το δώρο των Χριστουγέννων, το οποίο αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται με αυτόφωρη διαδικασία.
    Η εργοδοσία διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να πληρώσει τίποτα και ότι τα μόνα χρήματα που μπορεί να διαθέσει είναι για να γίνουν 250 απολύσεις. Παράλληλα, ζητά από τους εργαζόμενους να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας και την κατάληψη των εγκαταστάσεων, ώστε να ξεκινήσει ξανά η λειτουργία του σταθμού. Η εργοδοσία (Κουρής – Γιαννίκος) κατέθεσε μήνυση εναντίον των εργαζομένων για παρεμπόδιση λειτουργίας του σταθμού και ζητά εισαγγελική παρέμβαση.

    Στηρίζουμε των αγώνα των συναδέλφων κόντρα στην εργοδοτική αθλιότητα και την τρομοκρατία. Οι εργαζόμενοι δεν είναι σκλάβοι, διεκδικούν το αυτονόητο: τα δεδουλευμένα τους. Ο αγώνας στον ALTER πρέπει να υποστηριχτεί από όλους τους εργαζόμενους. Η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία των εργατικών αγώνων.

    Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων σε όλα τα ΜΜΕ (ALTER, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΡΤ, 902, ΕΘΝΟΣ, ΑΝΤΕΝΝΑ κ.ά.) και τα δίκαια αιτήματά τους. Απαραίτητη, επίσης, προϋπόθεση για τη νίκη είναι η συγκρότηση ενός πανεργατικού μετώπου ενάντια στις περικοπές των μισθών, ενάντια στις απολύσεις, την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, την μη καταβολή των δεδουλευμένων. Στην επίθεση που μας έχουν εξαπολύσει τα αφεντικά, να απαντήσουμε μαχητικά, ενωτικά, αποφασιστικά.

    Η ΕΣΕ στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων και αντιμάχεται την εργοδοτική αυθαιρεσία. Παλεύει παράλληλα για την ενίσχυση των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών, την αυτοργάνωση και τη ριζοσπαστικοποίηση των σωματείων.
    Πιστεύουμε, πως ο συνδικαλιστικός αγώνας προχωρά πέρα από τις οικονομικές και θεσμικές διεκδικήσεις. Ο συνδικαλιστικός αγώνας σε κάθε κλάδο και σε κάθε χώρο δουλειάς πρέπει να αναδεικνύει το ερώτημα «τι παράγουμε, πως το παράγουμε και για ποιόν», να ασχολείται δηλαδή με το περιεχόμενο της εργασίας.
    Οι αγώνες των εργαζομένων στα ΜΜΕ έχουν αναδείξει αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, την ανάγκη ύπαρξης μιας άλλου τύπου ενημέρωσης. Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ έχουν επιλέξει με τις εφημερίδες, τους ραδιοσταθμούς και τα κανάλια που κατέχουν, να επιτίθενται στις λαϊκές ανάγκες, στους λαϊκούς αγώνες. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, δεν έχουν κανένα συμφέρον να στηρίξουν αυτή την επιλογή των αφεντικών. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να κινηθούν στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους, μαζί με όλους τους εργαζόμενους.

    Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να εμφανίζεται ανάμεσα στους εργαζόμενους στον Τύπο μια τέτοια δυναμική, μια δυναμική που λέει, πως τα ΜΜΕ δεν πρέπει να παραπληροφορούν, να διαστρεβλώνουν, να συκοφαντούν. Αυτή η δυναμική πρέπει να γενικευτεί και να βαθύνει. Η αντίσταση που αναπτύσσεται για τα εργασιακά δικαιώματα τροφοδοτεί αυτή την προοπτική.

    Οι αγώνες των συναδέλφων στον Τύπο είναι υπόθεση όλων μας. Η νίκη τους θα είναι και δική μας νίκη. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!


    Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΙΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ. ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΞΩΩΩΩΩ ΔΟΣΗΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ / ΟΥΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ / ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ / ΤΣΑΝΑΚΙ

      Διαγραφή
  39. Η Nova σταμάτησε να προβάλει alter, η μισή ελλάδα δεν βλέπει alter...σε κανα μήνα δε θα υπάρχει κανάλι...τι να πω, έχετε πια άλλη επιλογή; μακαρι να παρετε τα χρηματα, δεν αντιλεγω, αλλα τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ντ. π.
    Δεν χρησιμοποιώ κατά το δοκούν την ανακοίνωση της ΕΣΕ για να καταφερθώ ενάντια στον αγώνα τους, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ και εύχομαι να πάρουν αυτά που δικαιούνται.

    Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι πέρα από τον δικαιότατο αγώνα τους για τα δεδουλευμένα τους, πρέπει "ο συνδικαλιστικός αγώνας σε κάθε κλάδο και σε κάθε χώρο δουλειάς πρέπει να αναδεικνύει το ερώτημα «τι παράγουμε, πως το παράγουμε και για ποιόν», να ασχολείται δηλαδή με το περιεχόμενο της εργασίας."

    Με λίγα λόγια, αν τελικά νικήσουν, να μην επαναπαυθούν στην παλιά λειτουργία του σταθμού, που ήταν γεμάτη καθεστωτική προπαγάνδα, συκοφάντηση αγώνων και αγωνιστών, τρομολαγνεία, τηλεοπτική σαβούρα κλπ κλπ, αλλά να ανοίξουν έναν νέο δρόμο για ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, αλλά η αλληλεγγύη όταν εκφράζεται μόνο από τη μια πλευρά δεν λέει πολλά...

    Αυτά και συνεχίστε τον αγώνα σας, με περισσότερα ανοίγματα στους υπόλοιπους καταπιεσμένους.

    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλαμάτα, δεν βλέπουμε τιποτα, μόνο μία μαυρίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ta idia kai ta idia kathe mera elegan,nomizo oti ekei pou kerdizan tin agapi tou kosmou ,ksafnika me kapoies eironies sta legomena tous me to kathimerino tous paralirima xanoun afto pou eftiaxnan tosous mines.

    filipaki sorry alla prepei na eisai megalo moutro.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Alter - NOVA
    http://twitpic.com/8cd9ut/full

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ειστε πραγματικα αξιεπαινοι για τον αγωνα σας και μην ακουτε κανεναν βλακα που σας λεει να δεχτειτε την προταση Κουρη.ομως πρωτα απολα να καταλογισετε ευθυνες στους εαυτους σας.γτι ξερατε οτι δουλευατε για εναν αρχιμαφιοζο.ξερατε οτι το μονο που προσφερατε στην ελληνικη κοινωνια ηταν αποβλακωση και χαζομαρα.(μεσημεριανα,κουτσομπολια) επισης δεν ξεχναμε την υποστηριξη σας στην αστυνομια στα γεγονοτα της κερατεας.πριν απο ολα λοιπον να ντρεπεστε για τους εαυτους σας που για 10 χρονια υποστηριζε ολα τα συμφεροντα της αστικης ταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μήπως πρόσεξε κανείς πως σχεδόν ταυτόχρονα με την διακοπή της μετάδοσης του alter από τη nova (που έριξε μαύρο σε πολλούς αναλογικούς δέκτες, αν όχι σε όλους, δε γνωρίζω) άρχισε η μετάδοση του απαράδεκτου kontra channel, του ίδιου ιδιοκτήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 40.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο LARY KING?? ΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 5000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ?? ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ 600 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΟΧΙ 6000 ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 40.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο LARY KING?? ΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 5000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ?? ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ 600 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΟΧΙ 6000 ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,EINAI ΝΤΡΟΠΗ,ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. san ergazomenos pou antimetwoizei to idio problhma eimai mazi sas kai egw kai oloi oi synadelfoi mou...synexiste ton agwna sas opws 8a synexisoume kai emeis mexri na dikaiw8oume kai anatrepsoume ta sxedia twm mwgalokarxariwn...

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.