Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ "ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ALTER"!!!

Για 4η ή 5η φορά ο Γιώργος Κουρής δηλώνει πως το Alter τελείωσε! Που όλο τελειώνει και τελειωμό δεν έχει!
Αφού σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων και του δόθηκε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου για να ρυθμίσει χρέη προς το Δημόσιο και την Εφορία, ο Γιώργος Κουρής αφέθηκε ελεύθερος!!! Έξω απο το Κτίριο 7 προέβη σε νέα δήλωση - παραλήρημα περί Alter. Κατηγόρησε τους εργαζόμενους ότι αυτοί έκλεισαν το κανάλι, τους αποκάλεσε "κορόιδα" και να  ψάξουν να βρουν δουλειά, τους χρέωσε μισθούς 120.000€ (!) και άλλα πολλά ωραία!
Το μόνο που του απάντησαν οι εργαζόμενοι, εκτός του ότι "θα έπρεπε να ντρέπεται που τους έχει απλήρωτους από 12 εως 15 μήνες (!)", είναι ότι "η εποχή του Ανδρέα πέρασε και πως πρέπει να ετοιμαστεί για Κορυδαλλό, παρέα με τον φίλο του τον Γιαννίκο που έχει ΚΑΙ αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση αυτή!".
Ο κύριος (;) Κουρής εκτός από προκλητικός έδειχνε πως έχει χάσει πια κάθε αίσθηση της πραγματικότητας. Απόδειξη αυτού αποτελεί η εικόνα του κ. Γκότση  - Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του Alter - να τον σπρώχνει μέσα στο αυτοκίνητο της ασφάλειας για να σταματήσει να μιλάει. Εκφράσεις όπως "δούλευα εγώ για να τα τρώτε εσείς" προκαλούν, εκτός από γέλιο, μεγάλο εκνευρισμό στον κόσμο που γνωρίζει και ξέρει τι εννοεί ο Κουρής λέγοντας "δούλευα". Η δε χειρονομία του στο τέλος να χαιρετάει ειρωνικά τους αγανακτισμένους απλήρωτους εργαζόμενούς του, εξαγριώνει τον κάθε τηλεθεατή!
Εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να δώσει τη λύση και τη λύτρωση για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter.

Όσο γι' αυτούς που θα κατηγορήσουν όσους βρέθηκαν στα Δικαστήρια Ευελπίδων για να αποδοκιμάσουν τον Κουρή, έχουμε να πούμε τα εξής:
Σας περιμένουμε να εκφράσετε τις αντιθέσεις σας καθημερινά ερχόμενοι στο σταθμό!!

15 σχόλια:

  1. όταν λέτε απληρωτοι εργαζομενοι αλτερ αναμεσα σας ειναι ο Σφαελος ο Χαλατσης ο Κουτσοκωστας ο Μπακουλόπουλος η Οικονόμου η Σμιλιδου και οι υπόλοιποι της ¨ομαδούλας" γιατί αυτους εννοουσε ο Κουρης όταν έλεγε ομαδούλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουράγιο αδέλφια είστε 1 βήμα πριν την τελική ΝΊΚΗ!!! η δικαιοσύνη ξυπνά από τον βαρύ ύπνο τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολυ καλα εκανε ... Αυτος φταιει που εκλεισε το Alter? oi erγαζομενοι φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ημουν ενας υπαλληλος του αλτερ που εχει παραιτηθει.ημουν απο τους σχετικα καλα πληρωμενους οπως λεει ο γερος που εχασε τον ελεγχο χθες.θελω να σας πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.αν περναγε απο το χεριμου θα ηθελα να ημουν και εγω εκει.ραντεβου την δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δικαιοσύνη ξυπνά μόνο προεκλογικά, μετά θα γυρίσετε/γυρίσουμε στην ίδια κατάσταση... Γιατί δεν γράφετε και το άλλο που είπε ο Κουρής? Ότι το κανάλι έκλεισε από 10 εργαζόμενους όλους κι όλους που παρακίνησαν δολίως το υπόλοιπο πλήθος και εν τέλει, το πήραν στο λαιμό τους. Ακούει κανείς? 10 άτομα αποφάσισαν να μην δεχτούν την τελευταία και αρκετά ευννοϊκή πρόταση Κουρή και κάπως έτσι και οι υπόλοιποι 640 εν αγνοία τους έμειναν χωρίς δουλειά. Αυτά θα σκεφτεί ένας νοήμων που άκουσε όσα είπε ο Κουρής, σε μια δύσκολη στιγμή του. Αλήθεια ή ψέματα?

    Το γεγονός ότι μένετε μέσα στο κανάλι τόσο καιρό, σε ένα κτίριο που άλλοι έχτισαν, που σε άλλους ανήκει, δεν είναι και λίγο. Θα μπορούσε να σας πετάξει στο δρόμο αλλά δεν το κάνει. Αυτό σημαίνει ότι έχει ανθρωπιά και δεν είναι το τέρας που θέλετε να γράφετε. Σε καμία περίπτωση δεν τον υποστηρίζω, πρέπει να σας δώσει ό,τι σας χρωστάει μέχρι τελεταίου ευρώ αλλά δεν είμαι και τυφλός για να μην βλέπω και τα υπόλοιπα. Πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όσο για τους μισθούς που ανέφερε, δεν είναι ψεύτικοι. Κάποιοι έπαιρναν και τόσα λεφτά, παρουσιαστές, σκηνοθέτες ακόμη και αρχισυντάκτες εν πολλοίς. Φυσικά ήταν λάθος της διοίκησης που τα έδινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, το ένα από τα κτίρια το έχτισε ο πατέρας μου με αίμα και ιδρώτα!Εχω να πάρω νοίκι 15 μήνες.Αν κάποιος εχει ανθρωπιά σε αυτή την περίπτωση είμαι εγώ που δεν εχω κινήσει τις διαδικασίες εξωσης!Ειμαι μια γυναίκα που μόνη της μεγαλώνει 3 μικρα παιδιά και χωρις καμμια άλλη πηγή εισοδήματος.Αλλη μια οικογενεια που υποφέρει , μαζί με αυτές των εργαζομένων,χαρις στα κατορθώματα αυτου του υποκριτή του Κουρή.Ειμαι λοιπόν ιδιοκτήτρια ενός ακινήτου, στο οποίο κάποιος έχει εγκατασταθει το εκμεταλλευέται χωρις να καταβάλλει ενοίκιο και η νομοθεσία τον υπερασπιζεται με το αρθ.99,και δεν μπορω ούτε κατασχεση να του κάνω ούτε τα χρωστούμενα να πάρω.Τον Ιουνιο του 11, οταν εν τελει προχωρησα σε απαιτηση των χρωστούμενων,ο δικαστής ενώ θα επρεπε να ορισει δικάσιμο εντος 20μέρου πήρε τα έγγραφα στις διακοπες του και όρισε την δικάσιμο τον Νοέμβριο!!!Γιατί άραγε?Τέλος πάντων στην εκδίκαση η εκπροσωπος νομικός του καναλιού υποστήριξε ότι ο χώρος είναι απαρραίτητος για την λειτουργία του σταθμού που ηδη βρισκόταν στις πρωτες μέρες επίσχησης εργασίας των εργαζομένων,αλλά δεν υπαρχει ούτε 1 ευρώ για πληρωμή των χρωστούμενων!!!!Και φυσικα ο διαμεσολαβητής ασχολήθηκε ελαχιστα με το θέμα!!!Και τι κάνω εγω?Να κινήσω τις διαδικασίες έξωσης????

      Διαγραφή
    2. Έλα συνάδελφε να τα πούμε όλα όσα θέλεις.
      Το κανάλι το έκλεισαν αρκετοί περισσότεροι από 10 εργαζόμενοι. Και αφού έκλεισε ήρθαν στο χώρο, για περιφρούρηση της επίσχεσης, το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων.
      Σε μία συνέλευση εργαζομένων που έγινε και συζητήθηκε η πρόταση Κουρή, διαβάστηκε ολόκληρη και ψηφίσαμε αν τη δεχόμαστε ή όχι. Όταν μαζεύονται 10 άτομα λέγεται παρέα και όχι συνέλευση! Και για να σε προλάβω: ήταν συνέλευση!!! Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
      Σε εκείνη τη συνέλευση, που λες, αποφάσισε η πλειοψηφία να μη δεχτούμε αυτή τη πρόταση και ότι είναι το λιγότερο προσβλητική και γελοία. Το ευνοϊκή που το είδες βρε αδερφέ??? Την διάβασες??? Άκουσες καθόλου τι λέει??? Ο κ. Κουτρουμάνης, υπουργός εργασίας για όποιον δε ξέρει, όταν άκουσε τη συγκεκριμένη πρόταση του κ. Κουρή την χαρακτήρισε το λιγότερο γελοία! Επίσης υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
      Το συμπέρασμα είναι ότι δεν γίνεται να είναι εν αγνοία κάποιου όταν η πλειοψηφία αποφάσισε.
      Αν κάποιος είναι νοήμων όπως λες θα σκεφτεί πολλά άλλα εκτός από αυτά που λες. Αν είναι νοήμων θα ξέρει ποιός είναι ο κ.Κουρής, πώς έχει φτάσει εκεί που είναι σήμερα, το πόσο καλοπληρωτής είναι και ένα κάρο άλλα.
      Οπότε, για να τελειώσω με την πρώτη παράγραφο, ΨΕΜΑΤΑ....

      Το κτίριο που άλλοι έχτισαν και που σε άλλους ανήκει το σεβόμαστε περισσότερο και από το σπίτι μας (ειδικά όταν κάποιοι από εμάς το έχουν και σαν σπίτι, αφού δεν έχουν που αλλού να μείνουν).
      Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι προσπάθησε με εισαγγελέα να μας πετάξει στο δρόμο, όπως λες, αλλά δεν τα κατάφερε μιας και δεν κάνουμε κάτι παράνομο, αλλά απόλυτα νόμιμο (με την "βούλα" που λένε) και του εισαγγελέα που μας επισκέφτηκε.
      Κανείς δεν πάει να τον παρουσιάσει σαν τέρας αλλά σαν ένα εργοδότη που του είναι μάλλον αδιάφορο το ότι μας έχει απλήρωτους τόσο καιρό.
      Οι μισθοί δεν είναι ψεύτικοι. Κάποιοι έπαιρναν τόσα και πολλά περισσότερα. Οι περισσότεροι όμως έπαιρναν όσα έλεγε η σύμβαση τους ή όσα έπαιρνε και κάποιος που δεν δούλευε στον χώρο ή και σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά λιγότερα από όσα μπορεί να φανταστεί κάποιος.
      Και όπως λες ήταν λάθος της διοίκησης που τα έδινε ενώ έβλεπε ότι δεν μπορεί να τα δίνει!

      Διαγραφή
  6. Gia mi katalaboli FPA ton ebalan (estw kai gia ligo) sti fylaki... Stin pragmatikotita xrostaei poly perissotera xrimata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αυτούς τα πληρώνετε, για αυτές που ανοίγαν τα πόδια τους, για άχρηστους γενικούς διευθυντές, ανίκανους αρχισυντάκτες που το παίζανε γαμπροι και φιλόδοξα κοριτσάκια, φιλόδοξες σιτεμένες και αγοράκια...Κουράγιο, τίποτα δεν τέλειωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σας έτσι συνεχίστε είμαστε μαζί σας παρόλο που δεν εκπέμπεται το κανάλι που ακριβώς είναι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια κουραγιο! Μακαρι να ξαναανοιξει το καναλι! Θελω να βλεπω ξανα τις εκπομπες και τα κινουμενα σχεδια σας! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @3.37

    Πραγματικά είσαι πολύ άτυχη αλλά πρέπει να το κυνηγίσεις περισσότερο. Δεν είναι δυνατόν να μην σου έχουν πληρώσει ενοίκιο 15 μήνες και η δικαιοσύνη να μην σε δικαιώνει. Θα έπρεπε όχι μόνο το κτίριο να έχει περάσει και πάλι άμεσα στην κυριότητά σου (ασχέτως αν αυτό θα σήμαινε οι εργαζόμενοι να μείνουν στο δρόμο ή όλος ο εξοπλισμός να πεταχτεί), αλλά και να έχει γίνει κατάσχεση της περιουσίας του Κουρή ούτως ώστε να πάρεις τα ενοίκια. Κατάσχεση θα έπρεπε να γίνει και όσο αφορά τους μισθούς των εργαζομένων. Αυτά βεβαίως αν υπήρχαν δίκαιοι νόμοι. Όπως και να 'χει, πρέπει να συνεχίσεις το δικαστικό σου αγώνα. Και μόνο στην ιδέα ότι κάποιοι θα μου έπαιρναν ένα σπίτι μου, θα το είχαν δικό τους και δεν θα με πλήρωναν, φρικάρω! Αδύνατον!

    @4.03

    Δεν είμαι συνάδελφος αγαπητέ μου. Δεν διαφωνώ σε κάτι, παρα μόνο στο ότι είσαι/είσασταν τόσο απορριπτικοί στην τελευταία πρόταση Κουρή. Η οποία για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα (με την παρούσα μείωση μισθών) έμοιαζε διαμάντι. Τι έγραφε λοιπόν για να τη θυμηθούμε? Εξασφάλιζε δουλειά σε αρκετούς από σας, φυσικά όχι και στους 650, άλλωστε 650 εργαζόμενοι για ένα μικρό κανάλι ήταν φούσκα που κάποτε θα έσκαγε. Ναι, κάποιοι θα θυσιάζονταν αλλά θα έπαιρναν τα χρωστούμενα. Οι υπόλοιποι θα παίρνανε μέρος των χρωστούμενων (λογικό αφού το κανάλι δεν θα είχε περισσότερα χρήματα να δώσει) και θα δούλευαν κανονικά με μειώσεις στους μισθούς (λογικές μειώσεις συγκριτικά και με τα υπόλοιπα μμε). Δεν ήταν λοιπόν ευνοϊκή θεωρείς? Μήπως είναι ευνοϊκότερο να μην πάρετε πλέον ποτέ όσα σας οφείλονται και να είστε άνεργοι? Πώς είναι συνατόν να επιλέξατε ένα τόσο τραγικό σενάριο για τη μοίρα σας, όταν μπορούσατε να επιλέξετε ένα σαφώς καλύτερο? Έχω γνωρίσει αυτοκαταστροφικούς ανθρώπους αλλά εσείς...τους ξεπερνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σωστές απαντήσεις στα πολύπλοκα θέματα είναι συνήθως οι απλές. Δε χρειάζεται να τα μπερδεύουμε. Κάνουμε απλά βήματα. Πρώτα το Α και μετά το Β. Δηλαδή, πρώτα θα πάρουμε αυτά τα οποία έχουμε ήδη δουλέψει και μετά θα συζητήσουμε για ενδεχόμενες μειώσεις ή αυξήσεις. Εάν είσαι εργαζόμενος του ALTER υπάρχει ήδη χαρτί στο οποίο μπορεί να υπογράψει ο οποιοσδήποτε συμφωνεί με την πρόταση Κουρή. Μέχρι τώρα απο τους 650 δεν έχει υπογράψει κανείς. Τυχαίο? Στα λόγια και στη προπαγάνδα όλοι καλοί είστε. Εάν δεν είσαι εργαζόμενος του ALTER μπορείς να πας στον εργοδότη σου και να του ζητήσεις μείωση πάνω στο μισθό σου λόγω της κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι εάν του προτείνεις να σου μειώσει τον μισθό στα 300 ευρώ το μήνα, θα διασφαλίσεις τη θέση σου στην εταιρία την οποία εργάζεσαι. Έτσι δεν θα κινδυνεύεις με απόλυση και θα αποδειχτείς οξυδερκής και όχι αυτοκαταστροφικός σαν εμάς. Άντε ντε, ντού ιτ! Εμείς, που ξέρεις... Μπορεί τελικά να κερδίσουμε το Λόττο, το Τζόκερ ή ακόμα και το Πρότο και να δώσουμε και στον Κουρή το κατιτίς, προκειμένου να μην τον ξαναδούμε με χειροπέδες. Αν και το χάρηκε το σόου που έδωσε ο κλόουν...

      Διαγραφή
    2. Το ότι δεν υπέγραψε κανένας από τους 650, με κάνει να σκεφτώ ότι κάποιοι φρόντισαν να επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα ολόκληρο το πλήθος και πέρασαν τη δική τους άποψη. Διότι δεν μπορεί κανένας από 650 άτομα να επέλεξε την ανεργία από την εργασία, με όποιο τίμημα.

      Το να ζητήσω μείωση στο μισθό μου από τον εργοδότη μου, δεν το έπιασα. Γιατί να το κάνω? Είπα να κάνετε κάτι τέτοιο? Κι εμένα μου έγινε μείωση 22% και πλέον παίρνω μόλις 400ευρώ το μήνα. Προτίμησα αυτό το σενάριο από το σενάριο της ανεργίας. Φυσικά αν ήταν διαφορετική η ζωή μου δεν θα με έφταναν αυτά τα χρήματα να περάσω οπότε αναγκαστικά θα κοιτούσα για κάτι άλλο. Εκείνο που δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω είναι πώς επιλέξατε το χειρότερο για εσάς παρά το...κάπως καλύτερο. Ο Κουρής δείχνει να θέλει να ξαναλειτουργήσει το κανάλι. Οκ, έγιναν κάποια τραγικά λάθη από πλευράς του και σας χρωστάει πολλά λεφτά. Θα μπορούσατε να αντιπροτείνετε μια διαφορετική πρόταση, με καλύτερους όρους, πάνω σε αυτή που πρότεινε. Τώρα το κανάλι θα λειτουργούσε και θα είχατε πάρει κάποια χρήματα. Όμως εσείς θέλετε όλα σας τα δεδουλευμένα, ένα τεράστιο ποσό που το πιθανότερο είναι να μην πάρετε ποτέ. Επιλογές είναι αυτές...

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.