Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απαντάμε:

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από τη βάρβαρη επίθεση της εργοδοσίας.

Έχουν ήδη συμπληρωθεί 48 ώρες που μας έθεσε εκβιαστικά,και υπό την απειλή να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, ο μεγαλομέτοχος
του Alter κ. Γιώργος Κουρής προκειμένου να δεχτούμε να γυρίσουμε στην εργασία μας χωρίς την καταβολή ούτε ενός ευρώ από τα δεδουλευμένα 10 και πλέον μηνών και χωρίς να έχει πληρώσει, όπως έχει υποχρέωση, το Δώρο των Χριστουγέννων. 


Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απαντάμε:

* Δεν θα υποκύψουμε στο νέο εκβιασμό γιατί ποτέ δεν είχαμε εμείς τη διαχείριση της εταιρίας, ούτε συμμετείχαμε ενεργά στη διοίκηση και βεβαίως ποτέ δεν ζητήθηκε η άποψή μας για το παραγόμενο προϊόν ή τη διαχείρισή της.

* Δεν θα δεχθούμε καμία διαπραγμάτευση με το μεγαλομέτοχο Γ. Α. Κουρή χωρίς την παρουσία των τριών σωματείων, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ καθώς και των εργασιακών εκπροσώπων των εργαζομένων και την παρουσία και συμμετοχή στη διαπραγμάτευση των νομικών μας συμβούλων.

* Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας μέχρι στιγμής και οι καθημερινές μας ανακοινώσεις έχουν τρομάξει όσο τίποτα άλλο τους εργοδότες, τους καναλάρχες αλλά και όλους τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Παραμένουν <<άγνωστοι>>οι λόγοι για τους οποίους έχει σταματήσει να εκπέμπει ο πομπός του Υμηττού, με αποτέλεσμα η μισή Αττική να μην μπόρεί να δει <<ALTER>> αναλογικά και είναι απορίας άξιον γιατί οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έχουν κάνει κάτι για την αποκατάσταση του.
Και φυσικά δεν ξεχνάμε την απαράδεκτη ενέργεια της Digea να σαμποτάρει το σήμα του "ALTER" στην ψηφιακή εκπομπή.
* Δεν πρόκειται να συναντηθούμε με το μεγαλομέτοχο κ. Γ. Α. Κουρή όπως μας ζήτησε εφόσον δεν καταβάλει το Δώρο των Χριστουγέννων όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο, όπως άλλωστε προβλέπεται και για τη μη καταβολή έως σήμερα των δεδουλευμένων.

* Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως στον μεγαλομέτοχο αλλά και στον υποψήφιο επενδυτή τον οποίο μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε, ότι συνεχίζουμε τον έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε, ενωμένοι σαν γροθιά και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση τόσο των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ όσο και χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες το απέδειξαν έμπρακτα στηρίζοντας εμάς και τις οικογένειές μας τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Η Επιτροπή Αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων του Alter.

11 σχόλια:

  1. Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΗΣ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΑΓΚΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ -;-

    ΚΙ Η ΩΡΑ Η ΣΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!! Η, ΕΜΕΙΣ. Η ΑΥΤΟΙ.
    Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ - ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ!
    ΟΧΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
    ΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΕΛΑΖΟΥΜΕ!
    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουραγιο παλληκαρια!!!Μη μασατε!!!
    Ηρθε ο καιρος να μασησει ο αλ@#@ς ο Κουρης!!!
    Δεν τα κανει πρωτη φορα αυτα!!
    Μηπως το παλιο καναλι Αληθεια ΤV,το οποιο μετα ονομαστηκε ως Καναλι 29(μιλαμε για ενα καραπασοκικο καναλι!Ποιο πρασινο και απο τον Κουρη!!)αυτος δεν το φαληρησε???
    Οταν πλεον δεν του χρειαζοτανε το φαληρησε!!!
    Μηπως ο προκατοχος-καναλι του ΑΛΤΕΡ,το Καναλι 5 δεν φαληρησε και αυτο απο το αρχιλαμογιο τον Κουρη!!!
    Εχει παρει πολυ κοσμο στον λαιμο του αυτο!!!
    Και τελειωνω κανοντα λιγη πλακα:Η θεατρικη παρασταση"Αυτος ο αλητης ο Κοελιο εχει παρει πολυ κοσμο στο λαιμο του"δε θα επρεπε να λεγετε ετσι,αλλα"Αυτος ο αλητης ο Κουρης εχει παρει πολυ κοσμο στον λαιμο του"!!!
    Χι,χι,χι!!
    ΥΣΤ:Κουραγιο παλληκαρια.Μια απο τις επομενες μερες θα ερθω να σας δω και απο κοντα.
    Να συμπαρασταθω στον δικαιο αγωνα σας και να σας δωσω κουραγιο αδελφια!!!
    Κωστας-Καλλιθεα!!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ-ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ!!!(Και οποιουδηποτε αλλου φασιστα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι μας Χρόνια Πολλά, μακάρι του χρόνου να είναι καλύτερα τα Χριστούγεννα για σας!

    Πρέπει να προσέχετε στις αναρτήσεις σας γιατί πολλές φορές χάνετε το δίκιο σας. Είμαι βοηθός εργατολόγου και πρέπει να γνωρίζετε ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την καταβολή του δώρου και της μισθοδοσίας είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος και όχι ο μέτοχος.

    Αρα, επιτιθέμενοι στον Κουρή (που είναι μόνο μέτοχος και ΜΗ εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. χωρίς ευθύνες) μπορεί να σας εκθέσει σε κίνδυνο αγωγής και μήνυσης που πολύ δύσκολα θα αποτρεψετε στο μέλλον. Ο αγώνας σας είναι δίκαιος αλλά με μεγάλη προσοχή στο τι λέτε και τι γράφετε!

    Συνεχίστε τον μέχρι τέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά χριστουγεννά με υγεία πάνω από όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδελφοι εργαζόμενοι.

    είμαι φανατικός τηλεθεατής του Αlter! Δεν ήμουν πάντα, έγινα από τότε που αρχίσατε να μεταδίδετε τα μηνύματα σας, σε μια προσπάθεια να εξωτερικέυσετε τον αγώνα σας και να σταθείτε αλληλέγγυοι σε όλους τους εργαζόμενους που αγωνίζονται.
    Θέλω να συμπαρασταθώ στον αγώνα σας, γιατι έιναι και δικός μου αγώνας. Οι σημερινοι αγώνες δεν ειναι μόνο αυτών που τους κανουν. Είναι και αγώνες ολων των εργαζομένων που παλευουν για το μεροκάματο, το μισθό και τη δουλειά. Με αυτή την έννοια ήθελα να σας προτέινω, αν έιναι εφικτό τεχνικά, για όσες μέρες συνεχίζεται την επίσχεση, να γίνει το Alter ένας σταθμός αγώνα, ένας σταθμός που θα χρησιμοποιούνταν για μια διαφορετική ενημέρωση, προβολή των αγώνων όλων των εργαζομένων, ενάντια σε αυτό το πολιτικό σύστημα που νοιάζεται για τους εργοδοτες και ποτέ για τους εργαζόμενους.
    Καλή δύναμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί δεν παίρνετε την αποζημίωση που σας δίνει να πάτε σπίτια σας και να βρείτε καμιά άλλη δουλειά; ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 10.23 να είσαι σίγουρος πως και οι 650 θέλουν αρχικά να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και το δώρο Χριστουγέννων. Εν συνεχεία σε περίπτωση απόλυσης ή εθελουσίας εξόδου τη νόμιμη αποζημίωση, ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΥΡΗ. Δεν θα πάρει κανείς ό,τι δίνει ο Κουρής. Θα πάρουν όλοι ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ! Δεν θα του χαριστεί ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ! Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Av συνεχίσει να τον αναζητά η αστυνομία ας «ψάξει» στην Κεφαλλονιά κάτω από το κάστρο του Αη Γιώργη και ας σταματήσουν να τον χαιρετούν οι Λιμενικοί στο λιμάνι της Πάτρας όταν μπαίνει με τη mercedes για να πάρει το F/B ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΧΡΩΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεχρι τωρα, εν γνωσει σας, ησασταν ενας ακομη κρικος στο συστημα παραπληροφορησης του κοινου απο τα ΜΜΕ.

    Αν μεν δεν ειχατε την οξυδερκεια που απαιτειται απο το λειτουργημα σας, να αναγνωρισετε το παιχνιδι που σας εβαζαν να παιζετε, ησαστε σε λαθος δουλεια εξ αρχης.

    Αν ομως (οπως ειναι το πιο πιθανο)κανατε τα στραβα ματια και απλως ελπιζατε οτι η βομβα που μας σερβιρατε δεν θα εσκαγε στα χερια σας, τοτε μπαινει και ο παραγων συνεργειας στην απατη.

    Ειχατε το σκοινι, βαλατε το σαπουνι, και τωρα που κρεμαστηκατε κι εσεις μαζι με τα θυματα σας, δεν σας αρεσει η γευση του φαρμακου σας?

    Κανετε λοιπον οτι λεει το τραγουδακι που μας παιζετε: Χαιρετιστε τους και φυγετε αξιοπρεπως, και μην το παιζετε σαν τον αρχιεγκληματια της Ελλαδας που δεν λεει να ξεκολλησει απο την καρεκλα του.

    Και αν εχετε τα κοτσια, ετσι για αλλαγη, ελπιζω τουτο το σχολιο να κανει πρωτοχρονια χωρις λογοκρισια.

    Θα ευχομουν ευτυχες το 2012 αλλα χαρις σε σας και στους ομοιους σας, μαλλον την αξια του "λεφτα υπαρχουν" θα ειχε.

    Καλη δυναμη, καλα μυαλα και ελπιζω καποτε το παθημα να γινει μαθημα σε τουτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.