Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ALTER και ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ απο τους εργαζομενους του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ


3 σχόλια:

  1. "..Ακου λοιπόν τι έχει συμβεί..

    αρχίζουμε από τα παγκόσμια πριν απ' όλα...

    Με "σακουλέυεσαι" τι λέω..;!..

    Η εξουσία είναι η τηλεόραση!.. Αν την καταλάβεις ΤΩΡΑ.. εχεις ΤΗΝ εξουσία!..

    - ναι αλλά αν την "καταλάβω" θα είσαι "καθοδηγητής".. ?!
    - ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΩ.. " ...

    (αφιερωμένο στους ..ΠΑΣΧΟ-ιζ-εις.. να μας πεισουν ότι ο "μο..νοδρομος" θα έσωζε την παρτίδα.. έεεε την "πατρίδα".. ξεροντας τις .."λεφτομερειες" ..)

    - "κι αν μας δέσουν"
    -" μα αφού αυτοί ειναι για δεσιμο" ..
    http://www.youtube.com/watch?v=aalJCykiQJM&feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα... εδω και μερες που παρακολουθω τα μηνυματα που προβαλλονται απο το σταθμο, νιωθω την αναγκη να σας πω ενα μεγαλο "μπραβο" για την υπομονη και την πιστη στον αγωνα σας! Ειναι πολυ συγκινητικη η αλληλεγγυη που δειχνετε προς τους συναδερφους σας που πλειττονται, επισης... Οι ανταγωνισμοι των καναλιων και των φυλλαδων δεν αφορουν τους εργαζομενους σε αυτα! Ολοι μας δεχομαστε απανωτα χτυπηματα απο τους εργοδοτες, ειτε λεγονται ιδιωτες, ειτε υπουργειο παιδειας και κυβερνηση (στην περιπτωση μου).και πρεπει να συμπαρασταθει ο ενας στον αλλον!!! η επιθεση που δεχομαστε ειναι μαζικη, τετοια πρεπει να ειναι και η αντεπιθεση! Πολλα συγχαρητηρια και ... (πραγματικα) καλο κουραγιο!!! Καλες γιορτες σε σας και στις οικογενειες σας και ευχομαι συντομα να ερθει η δικαιωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και έχετε κλείσει το σταθμό δεν πατάτε και καμιά κατάληψη και να ξεκινήσετε ενημερωτικές εναλλακτικές εκπομπές αληθινής δημοσιογραφίας?! Αφήστε τα μπανεράκια και τα μηνύματα σε ασπρόμαυρο φόντο και περάστε στη δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.