Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ NOVA

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER ευχαριστούν τη NOVA για την βοήθεια και τη συμπαράστασή της. 

Σε μια περίοδο που:

* ο μεγαλομέτοχος του ALTER Γιώργος Κουρής προσπαθεί να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μας με το τηλεοπτικό κοινό "ρίχνοντας" τους πομπούς

* οι καναλάρχες συνιδρυτές της DIGEA μειώνουν την ισχύ του σήματος του καναλιού για να μην βλέπει ο κόσμος τα "άπλυτά" τους που βγάζουμε στη φόρα

  ...η NOVA μας στηρίζει ανοίγοντας το δίκτυό της στο κοινό και προβάλλοντας σε όλη την Ελλάδα τις ενημερωτικές κάρτες που εκπέμπει το ALTER. 

  Μέσω NOVA διατηρούμε την επικοινωνία μας μαζί σας.

  Είμαστε δυνατοί και αποφασισμένοι να παλέψουμε ως την τελική δικαίωσή μας.

   
 

13 σχόλια:

  1. κρατατε γερα παιδια. και μη σας ...την κανει παλι,πειθοντας σας με υποσχεσεις ο κουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sas paidia apo kypro,,,den xeroume pos na stirixoume olous esas apo edw pera alla vriskeste stis prosefhes mas kathe mera,,,mehri htes vrady vlepame tis kartes sas meso nova cyprus simera omos tpt,,,,mavro sto alter,,,,eftihos ehoume to blog sas kai tha mathenoume ta nea sas apo edw pera,,,sas efhomaste kalo neo etos kai elpizoume ola na sas pane kala,,,,filia apo kypro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ. ΥΛΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι όλοι μας να διεκδικούσαμε τα "δεδουλευμένα" μας σε αυτή τη χώρα έναντι όλων αυτών που έχουν την εξουσία και μας εκβιάζουν, μας εμπαίζουν και μας βασανίζουν έχοντας επιβάλλει καθεστώς όμοιο με αυτό που προσπαθεί να επιβάλλει ο μεγαλομέτοχος Κος Κουρής σε εσάς!
    Συμφωνώ απόλλυτα και τραγουδώ μαζί σας "μου χρωστάς, δε σου χρωστάω, μου χρωστάς", αφιερώνοντάς το σε όλους αυτούς που ταλαιπωρούν τον Ελληνικό λαό.
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εμείς οι τηλεθεατές μια γροθιά μαζί σας είμαστε, μπράβο στη ΝΟΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας. Η ελλάδα των ολίγων που καταδυναστεύουν τους πολλούς. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!! Μην πτοείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν η NOVA θέλει πραγματικά να βοηθήσει, να βγάλει την υπηρεσία του ALTER ελεύθερα (και οχι κλειδωμένα) για να την βλέπουν ΟΛΟΙ, όχι μόνο όσοι είναι συνδρομητές της NOVA!!

    Παιδιά κάντε και κάνα streaming!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Χορτιάτης είναι ακόμα off..
    Καλό αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον αγώνα σας! Στον αγώνα όλων των εργαζομένων.

    Μόνο μία ιδέα ρε παιδιά...

    Έχετε ένα κανάλι στα χέρια σας!!!

    Πείτε πράγματα που δεν λένε τα άλλα ΜΜΕ!

    Εκτός των αιτημάτων σας των μισθολογικών-εργασιακών, μήπως πρέπει να επικεντρώσετε επίσης και στην ενημέρωση του κόσμου για το τι έχει υπογραφεί με τα μνημόνια?

    Καλέστε ανθρώπους που δεν βγαίνουν στα υπόλοιπα μέσα (πολιτικούς της αντιπολίτευσης / αντι-μνημονιακούς) ή βάλτε βίντεο με ομιλίες τους για να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται...
    Τι έχει υπογραφεί και τι προβλέπουν οι συμφωνίες για τη 'σωτηρία' της Ελλάδας.

    Επίσης τι έγινε και βρεθήκαμε στο ΔΝΤ, τι σημαίνει η πιθανή επιστροφή σε εθνικό νόμισμα κλπ.
    Καλή χρονιά σε όλους μας, απολυμένους και απλήρωτους ή εργαζόμενους / κακοπληρωμένους με 400-800 ευρώ, στον Ιδιωτικό ή στον Δημόσιο τομέα!

    Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορείτε να λογοκρίνετε όσο θέλετε την ελεύθερη γνώμη των πολιτών. Θα πρέπει να ντρέπεστε που ακόμη και αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους τους εργαζομένους στα σποτάκια σας διαμαρτύρεστε γιατί κυρίως απολύουν τους ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. Ντροπή στην "επιτροπή" που έβγαλε αυτά τα σποτάκια. Που ήσασταν όταν το λαμόγιο ο Κουρής διαπλέκονταν με τον προδότη Ανδρέα Παπανδρέου; Που ήσασταν όταν δίνατε κατευθυνόμενες ειδήσεις και συμμετείχατε στη διαπλοκή των εκάστοτε κυβερνώντων; Πότε διαμαρτυρηθήκατε που ο διαπλεκόμενος Χατζηνικολάου αμείβονταν με παχυλούς μισθούς; Που είστε τώρα να μας πείτε τους «χορηγούς» του Real FM και της Real News; Ή μήπως σε λίγο που θα αρχίσουν να απολύουν ή να μη σας πληρώνουν και από εκεί θα βγαίνετε και θα «καταγγέλλετε» πάλι «ατασθαλίες».
    Ντροπή στην επιτροπή που αποτελείτε από κατεξακολούθηση διαπλεκόμενους «δημοσιογράφους». Ντροπή σας γιατί τόσα χρόνια ήσασταν δημόσιοι υπάλληλοι διότι όλα αυτά τα μαγαζάκια της εξουσίας τρώγανε από το δημόσιο κορβανά που αν δεν τα στήριζε θα είχανε κλείσει προ πολλού. Εμπρός λοιπόν συνδικαλιστικά λαμόγια διαπλεκόμενοι καλοβολεμένοι δημοσιογράφοι που παίζατε τάβλι στην πλάτη του λαού τόσα χρόνια βγείτε να υποστηρίξετε τους διαπλεκόμενους «συνδικαλισταράδες» συναδέλφους σας, που θα έπρεπε αυτοί πρώτοι να είχαν απολυθεί από όλες τις δουλειές και να είχαν εξοστρακιστεί από την ελληνική κοινωνία. Οι απλοί εργαζόμενοι και μάλιστα αυτοί που ξέρουν τη δουλειά τους θα ξαναβρούν αξιοπρεπή δουλειά μην ανησυχείτε να ανησυχείτε για τους κηφήνες άσχετους διαπλεκόμενους συνδικαλιστές σας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να έρθουν και άλλοι εργαζόμενοι που δέχονται τον ίδιο άνισο πόλεμο στο κανάλι και να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα όλων των "εργοδοτών" και επιχειρήσεων πχ εργαζόμενοι Θράκη palace Αλεξανδρούπολη, εργαζόμενοι Goody's Θεσσαλονικη κτλ. Αλληλεγγυη μονο αυτο το οπλο εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Digea: μιλάμε για ψηφιακή τηλεόραση τόσο επίγεια που δεν εκπέμπει σήμα του Alter για να μας προστατεύσει από τις παράνομες εκπομπές που προβάλει αυτόν τον καιρό.

    Ελλάδισταν! Φακ γέα!

    ΟΚ τώρα, ας μου εξηγήσει κάποιος πως τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος στην Digea ν' αναλαμβάνει χρέη ΕΣΡ. Μπας κι έχει βάλει κι εκεί το χεράκι του ο Κουρής;

    H ειρωνεία είναι ότι άμα επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Digea θα δείτε να υπάρχει ακόμα το Alter στην λίστα με τα κανάλια που υποστηρίζει. Εpic fail όπως λένε και στην αργκό του internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.