Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά το Εργατικό Κέντρο Αθηνών και την Πρόεδρό του κα Στάβη Σαλουφάκου, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ., για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα μας. Ενίσχυση που ανεβάζει την ψυχολογία μας στα ύψη μιας και εκτός από το υλικό της μέρος, αποτελεί και τεράστια ψυχολογική τόνωση! Σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και τον Πρόεδρό της κο Παναγιώτη Καλφαγιάννη, διοργανώθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μεταξύ των ομάδων της ΕΡΤ και της μικτής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ε.Κ.Α. για οικονομική ενίσχυση του αγώνα των εργαζομένων του ALTER και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Το αποτέλεσμα ήταν 2-2 σε έναν απολαυστικό αγώνα (ειδικά για τις αντιδράσεις στα γκολ του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη).
Χθες λοιπόν μας επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α. και μας παρέδωσε την οικονομική βοήθεια, η οποία θα διαχειριστεί όπως και οι προηγούμενες οικονομικές βοήθειες με πλήρη διαφάνεια και με τον αντίστοιχο οικονομικό έλεγχο που γνωρίζουν όλοι όσοι περιφρουρούν την επίσχεση και κατ' επέκταση τον αγώνα μας.

Στην οικονομική ενίσχυση βοήθησαν, αγοράζοντας προσκλήσεις οι εξής:

ΓΣΕΕ

ΟΤΕ
1. ΟΜΕ ΟΤΕ
2. ΠΕΤ - ΟΤΕ
3. COSMOTE
4. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΤΕ
5. ΠΑΣΕ ΟΤΕ
6. ΕΜΥΕΤ ΟΤΕ
7. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΓΡΑΦΙΤΕΣ

ΔΕΗ
1. ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
2. ΕΤΕ ΔΕΗ
3. ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΕΗ
4. ΕΔΟΠ ΔΕΗ
5. ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ ΔΕΗ

ΟΠΑΠ
ΠΟΣΠΕΡΤ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΙΔΡΥΜΑΤΑ

1. ΣΙΚΑΙΑΡΙΔΕΙΟ
2. ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ
1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
2. ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
4. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
5. ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
6. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
1. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΑΣΑ
2. ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ
3. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΘΕΛ
4. ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ ΤΡΑΜ
5. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ
6. ΣΕΛΜΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
1. ΕΑΒ
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ
3. ΙΚΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ
1. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
2. ΣΥΕΠΕΥ
3. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΥΡΩΡΩΝ
4. ΘΥΡΩΡΟΙ
5. ΣΤΥΕ
6. ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
7. UNILEVER
8. ΕΤΕΡ
9. SHMENS
10. ACS
11. ΚΛΑΔΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ
12. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
13. ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ε.Κ.Α.
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ


Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον συνάδελφο εργαζόμενο της ACS και μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ε.Κ.Α., Στυλιανού Ερωτοκρίτου ο οποίος σε μια άτυχη στιγμή, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, υπέστη κάταγμα κνήμης - περόνης.
Το Ε.Κ.Α., η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και οι εργαζόμενοι του Alter είμαστε κοντά του και του ευχόμαστε ταχύτατη ανάρρωση!

6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, οι γνωστοί που χαλάνε βενζίνη κάθε μέρα για να πηγαίνουν στην περιφρούρηση της επίσχεσης. Οι γνωστοί που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τα δικά σου και των υπολοίπων αγωνιστών του καναπέ. Αλλά όταν ο Κουρής προκειμένου να πάρει πίσω τον αέρα, εξοφλήσει ΜΟΝΟ αυτούς που τον εμποδίζουν, δηλαδή αυτούς που βρίσκονται νύχτα μέρα στο κανάλι, τότε να σας δω... επαναστάτες του facebook. Το Δ.Σ όλη μέρα στο κανάλι είναι. Καταλαβαίνεις πόσο εύκολο είναι λοιπόν να φτάσει το βαρδιολόγιο στα χέρια τους και την άλλη μέρα να ανοίξει ο σταθμός. Άραξε καναπέ εσύ και ξέρεις τι θα πάρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ... ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ...ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ... ΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ...ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ......ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ αν ήσουν Κουρής ποιους θα πλήρωνες? Αυτούς που τον εμποδίζουν ή αυτούς που κάθονται καναπέ? Να σου θυμίσω επίσης ότι η επίσχεση είναι ατομικό διακαίωμα. Αν θες να την κόψεις μπορείς. Μπορείς να χαρίσεις στον Κουρή αυτά που δούλεψες. Μπορείς και να συνεχίσεις να δουλεύεις τζάμπα. Μην έχεις την απαίτηση να το κάνουν και οι υπόλοιποι αυτό. Δεν σε εμποδίζει κανείς. Τράβα στο γραφείο προσωπικού και κόψτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είναι να πάρουμε το χαρτί της απόλυσης θα σε ξυπνήσουμε!

      Διαγραφή
  5. ..."650 εργαζόμενοι ενωμένοι σα γροθιά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.