Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ)


   Πέρασαν 15 μέρες με τον «αέρα» του ALTER να φιλοξενεί τις ενημερωτικές κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού, για να αντιδράσει η διοίκηση της εταιρείας… Και πώς αντέδρασε; Όχι καταβάλλοντας τα οφειλόμενα, αλλά με μια πρωτοφανή πρόκληση:

   Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Κουρής κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Αθηνών, με τον ισχυρισμό ότι οι εργαζόμενοι «έχουν κάνει κατάληψη» και «εμποδίζουν την είσοδο σε όποιον θέλει να εργαστεί»!!!

   Για μια ακόμη φορά, δηλώνουμε κατηγορηματικά:

  • Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 
  • ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ
  • ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ»

     Προς τιμήν της, η εισαγγελέας Αθηνών κα Ελένη Ράικου δεν ενστερνίστηκε τις ψευδείς καταγγελίες του μεγαλομετόχου και διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το αν υπάρχει ή όχι κατάληψη, πράγμα που θα αποδειχθεί πανεύκολα ότι δεν ισχύει.

      Σε επικοινωνία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα και τον «Αττικάρχη» Γιάννη Λιούκα, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν είχε δοθεί η παραμικρή διαταγή για αστυνομική επέμβαση.

      Οι αστυνομικοί αποχώρησαν μόλις ο διοικητής του Α΄ αστυνομικού τμήματος Περιστερίου κ Μαρκετάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον γενικό διευθυντή Β. Κοσμόπουλο και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι δεν υπάρχουν φθορές στο κτίριο. Ο κ Κοσμόπουλος μάλιστα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

   Όσα, λοιπόν, δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες ότι δήθεν «ετοιμάζεται αστυνομική επιχείρηση για να εκδιώξουν τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει το σταθμό», ότι «θα γίνουν συλλήψεις» και ότι «η επέμβαση θα γίνει ύστερα από εισαγγελική παραγγελία που προφανώς ζητήθηκε από τη διοίκηση του σταθμού», αποτελούν τουλάχιστον… λάθος πληροφόρηση –πιθανότατα από «σκοτεινούς» κύκλους που θα ήθελαν πολύ να γίνει έτσι!

    Όσο για την διοίκηση του ALTER, ας φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους που ταλαιπωρεί εδώ και ενάμισι χρόνο, ώστε να λειτουργήσει επιτέλους ο σταθμός πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε. Ως τότε, θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί!

                                    Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER




16 σχόλια:

  1. υπομονή, ευχόμαστε να πληρωθείτε.... η οργή διατάσει να μιλήσω με υβριστικά λόγια για τετοια αδικία, αλλά κρατιέμαι...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.....ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Π.Χ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
    ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ....

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ......
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕGΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.......
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ . ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KANTE KΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ......
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.......
    ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.....

    ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας εύχομαι να κερδίσετε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.Κι ας καταλάβουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που θησαυρίζουν εις βάρος μας,όπως δεν μοιράζονται τα κέρδη τους μαζί μας,έτσι και να μην μοιράζονται τις ζημιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματήστε να είστε σκλάβοι. Γιατί δεν εκμεταλλεύεστε τη θέση σας για να προβάλλετε για μία φορά τα αιτήματα των απεργών (με πρώτους της Χαλυβουργίας), αληθινά ρεπορτάζ κι όχι πέτσινα για την αληθινή κατάσταση της κοινωνίας, να βγουν μέσα από το κανάλι οι αντιμνημονιακές απόψεις που όλοι οι άλλοι φιμώνουν; Αν όχι τώρα πότε; Μη χάσετε το τραίνο της ιστορίας... Ξεκινήστε εσείς να δείχνετε την πραγματική ιστορία... Είναι η τελευταία σας ευκαιρία... Καλό κουράγιο και η δικαίωσή σας δεν θα έρθει κλαίγοντας και μεμψιμοιρώντας. Μόνο με αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΤΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΙΚΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ TEMPO EN ETEI 2001 ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ThessaliaOla http://thessaliaola.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν το φιλότιμο υπάρχει ή είναι απλά μια αφηρημένη έννοια

    Εύχομαι γρήγορα όλοι στα σπίτια σας.
    Εύχομαι να σας ξαναδούμε στον αέρα.

    Σας εύχομαι απο καρδιάς
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ



    ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗ Κ ΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΨΩΜΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ .ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VIVA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ...ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....οι blogers είναι μαζί σας!!!!Τα δίκια του Ελληνα,είναι και δικά μας!!!!!Ντού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κάρτες σας που τοσες μερες τωρα στοιχειωνουν την ελληνική τηλεοραση προκαλουν τρομο στα αφεντικα και σε οσους κανουν χρηση της απληρωτης εργασίας των υφισταμενων τους. Ολοι αυτοι θα προσπαθησουν 1000% να σας σωπασουν ειδικα μπαινοντας σε μια προεκλογικη περιοδο.
    Μπορειτε να βελτιωσετε την εικονα με χιλιους τροπους αλλα ΜΗΝ δωσετε αφορμη να χαθεί αυτη η μοναδικη φωνη εναντιωσης που βοηθα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ στη συνειδητοποιηση απο ολους μας της καταστασης που ολοι μας βρισκομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ,ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ (ΜΙΣΘΟΥΣ)ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΙΣ ΓΑΚ ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρτε την κατασταση στα χερια σαs.Εχετε το μεγαλυτερο & πιο υσχυρο οπλο.βγειτε στον αερα με video clips & ανα τακτα διαστηματα με τισ καρτε σαs.Παρτε δικεs σαs διαφημησειs.Πεξτε & εσειs το δικο σαs παιχνιδι.Τωρα που μπορειτε.Πριν σαs φιμωσουν τελειωs.Γιατι & αυτο θα γινει & το ξερετε.Αθελα σαs,συμβαλατε & εσειs & καποιοι κωνστηδεs & ΣΙΑ και βρεθηκατε στην κατασταση που ειστε τωρα.Σαsευχομαι οτι καλυτερο απο καρδιαs & να δειτε πραγματικα ασπρεs μερεs.Καλεs γιορτεs.Ειμαστε ολοι διπλα σαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΕΞΤΕ VIDEO-CLIP & ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕ ΣΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ALTER ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ,ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ & ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ),ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ & ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ,(Βλεπε κωνσταs & ομοιοι του)ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ....ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ """ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ"" ΕΚΕΙ ΕΞΩ... ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ..... (ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΚΑΝΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.