Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ... ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!"








Επειδή εμείς στο Alter έχουμε μάθει ότι ο άνθρωπος είναι οι αναμνήσεις του και τα λεγόμενά του, και σε συνδυασμό με την πρόσφατη μήνυση που κατέθεσε ο κ. Κουρής προς τους εργαζόμενους του Alter ότι δήθεν παρεμποδίζουμε κόσμο να κάνει τη δουλειά του, σας δηλώνουμε κι εμείς ότι δηλώνατε στις 15/06/2011 στον αγαπητό σας κ. Αλαφούζο στο πρωτοσέλιδο της "Αυριανής": 






Γιωργάκη, μηνύσεις κάνουν οι ... κοπέλες!!!

Άσε τις εξυπνάδες και να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάμε:

1. Έχεις πάρει δάνειο ύψους 10 εκ. ευρώ πριν από ένα μήνα για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Alter, που φυσικά δεν την κατέβαλες ποτέ?

2. Έχεις πάρει 5 εκ. ευρώ από γνωστό επιχειρηματία - επενδυτή για τον ίδιο ακριβώς λόγο (μισθοδοσία Alter), που επίσης δεν κατέβαλες ποτέ?

3. Κι επειδή μόνο παίρνεις, έχεις τελικά σκοπό να δώσεις τα λεφτά αυτά για να δουλέψει ο σταθμός ή βρήκες μια ωραία δικαιολογία (μισθοδοσία Alter) για να τσεπώσεις λεφτά?


ΥΓ1. Προλαβαίνεις να απαντήσεις πριν "παίξει" αέρα η ανάρτηση αυτή άραγε????

ΥΓ2. Από μηνύσεις της πλάκας κι εκφοβισμούς από τους ρουφιάνους σου ... δε μασάμε και το ξέρεις!!!!!!

ΥΓ3. Και για να σε βοηθήσουμε στο να λυθεί το πρόβλημα του Αlter σου λέμε το εξής: Αφού έλυσες το τραπεζικό ήρθε η ώρα να λύσεις και το εργασιακό! Αυτο σημαίνει 9 εκ. ευρώ περίπου...και προσεχώς (τέλος του μήνα) 11 εκ. ευρώ περίπου. Αλλά φανταζόμαστε τα ποσά τα ξέρεις. Στα είπαν χθες....

13 σχόλια:

  1. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟΝ ΑΓΩΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑΝ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜEGAΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι μαζι σας παιδια.Ζητω το τελος του αυριανισμου.Ενας ευτυχισμενος τηλεθεατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Μπορεί το αλτερ να βρίσκεται χαμηλά στην τηλεθέαση, από πρώτο που ήταν στην ενημέρωση, παραμένει, ωστόσο, ένα νούμερο στο τηλεκοντρόλ του τηλεθεατή. Πάνω στο ζάπινγκ, λοιπόν, στα δελτία ειδήσεων και στις ελάχιστες ούτως ή άλλως ενημερωτικές εκπομπές, με φιλοξενούμενους αποκλειστικά σεσημασμένα μπουλντόγκ των μνημονίων, επαναβεβαιώνει τη βεβαιότητά του ότι κάτι δεν πάει καλά.

    Με δοτή κυβέρνηση, διορισμένη και παρα φύσει τοποθετημένη, με ζωή κόλαση από τις περικοπές, τα χαράτσια, την ανεργία και την ανέχεια, ο Έλληνας πολίτης, ανοίγοντας την TV να δει τα "νέα", πέφτει στην ανελέητη προπαγάνδα των ιεροκηρύκων της τρόικας και των υπαλλήλων της ντόπιας και διεθνούς μαφίας.

    Ο τηλεθεατής είναι σίγουρος ότι στραβός δεν είναι ο γιαλός...Οι κάρτες στο άλτερ επισφραγίζουν, στο επίπεδο της Επικοινωνίας αυτό που ξέρει, αυτό για το οποίο είναι βέβαιος:

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ

    Στο εκ των πραγμάτων ζόρικο έργο της δημιουργίας εικονικής πραγματικότητας, στο οποίο επιδίδονται οι νταβατζήδες, οι κάρτες των εργαζομένων δημιουργούν παράσιτα, προκαλούν θόρυβο, αποδυναμώνουν την προπαγάνδα τους και αναδεικνύουν εύγλωττα την ανωμαλία της περιόδου που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά μαζί σας, μπράβο εξαιρετικός αγώνας.
    Χωρίς διαδηλώσεις για να καπελωθείτε από τα κομματόσκυλα, αντίδραση από τον πόστο σας. Μπράβο σας, είναι πρώτη φορά που βλέπω πως η τηλεόραση και έχει και καλή χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν βγάζατε στο γυαλί δημοσιοκάφρους σε ρόλο κυβερνητικών εκπροσώπων, νοητικά καθυστερημένους σε ρόλο παλιάτσων και κάθε λογής τηλεσκουπίδι ήτανε καλά? Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε, εύχομαι ολόψυχα την ίδια τύχη και στα άλλα κανάλια-τσομπάνηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για τον δυνατό αγώνα που κάνετε. Σας στηρίζει όλη η Ελλάδα. Μη μασάτε!!! Φωνάχτε για να ξυπνήσουν και οι άλλοι κλάδοι! Θέλω να έρθω να στηρίξω και εγώ και οι φίλοι μου τον αγώνα σας. Θέλουμε να έρθουμε να κάνουμε περιφρούριση το βράδυ μαζί με τη Σταματίνα... Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά κουράγιο, ο αγώνας που κάνετε είναι, όπως και των χαλυβουργών και όσων αντιστέκονται, απόδειξη πως υπάρχουν ακόμη σκεπτόμενοι άνθρωποι που έχουν το θάρρος να χτυπηθούν με την κατεστημένη, ξενόφερτη και δουλοπρεπή εξουσία...
    Σύντομα ο αγώνας σας θα βρει συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους, όλους τους εργαζόμενους και όλους τους Έλληνες, που ακόμα σας βλέπουν με συμπάθεια, γιατί όλοι πια βλέπουμε κατά που πηγαίνει το πράγμα.
    Να είσαστε σίγουροι, κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, πολύ περισσότερο όταν είναι δίκαιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνεχιστε παιδια τον αγωνα σας,ειμαστε μαζι σας δεν ειστε μονοι...να συνεχισετε να εχετε κουραγιο για τον δικαιο αγωνα σας...η δυναμη σας ειμαστε εμεις ο απλος και συμπασχων λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα σας παιδιά!
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην μου πειτε τοσα χρονια δεν ξερατε με τι λαμογιο και εκβιαστη ειχατε να κανεται .40 χρονια απο την εποχη τησ χουντας με τα δελτια του προπο τροει και σπανια πληρωνη και βριζη απαισια ο βρωμιαρης οποιον δεν γουσταρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" ΚΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΑΠΛΥΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ¨ΚΥΡΙΟΣ" ; ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. XARAS TO KOURAGIOSAS RE PEDIA EBGE GIA TON AGONASAS..KE EFXOME KAPOTE NA DIKEO8ITE..SAS EFXOME KALA XRISTOUGENA KE IPOMONI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή τύχη στον αγώνα σας.

    Αλλά θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής:
    Δεν γνωρίζατε όλοι ποιος είναι ο Κουρής;
    Δεν γνωρίζατε όλοι τι έκανε τα τελυταία 30 χρόνια;
    Υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα εφάρμοζε τα ίδια κάποια στιγμή και σε εσάς;

    Τόσο καιρό κανένας δεν μιλούσε γιατί πληρωνόσασταν. Τώρα που όσα έκανε τόσα χρόνια επηρεάζουν και εσάς αντιδράτε (και πολύ καλά κάνετε αλλά θα έπρεπε να το έχετε κάνει πολύ πριν)

    Αν αύριο πληρωθούν τα δεδουλευμένα σας και ξαναγυρίσετε στις εργασίες σας, ο Κουρής θα είναι πάλι καλός; Θα τον καλείτε στις δημοσιογραφικές εκπομπές για να εκφράζει την άποψή του; Θα σωπαίνεται στις ρεμούλες του;

    Σας εύχομαι να δικαιωθείτε. Και αυτό που συνέβη σε εσάς να γίνει μάθημα σε όλους, ότι αν δεν βοηθήσουμε όλοι μαζί να καθαρίσει ο τόπος, αν σωπαίνουμε και δεν αποκαλύπτουμε τους απατεώνες και αυτούς που εκμεταλλεύονται τη δύναμη και την εξουσία τους κάθε φορά που βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές και όχι μόνο όταν πληττόμαστε οι ίδιοι, τελικά το κακό θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα.

    Καλό κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.