Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… «ΚΟΥΡΕΜΑ»!


Από το 1984 τα ‘λεγε ο κακομοίρης ο Μηλιώκας, σαν να το ‘βλεπε αυτό που θα γινόταν 27 χρόνια μετά (δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=WaAbYc3eDTE)!

Κάπως έτσι βλέπει τους εργαζόμενους του ALTER ο Γιώργος Κουρής! Δεν φτάνει που εδώ και ενάμισι χρόνο τους βασανίζει και τους κρατάει απλήρωτους, έφτασε στο σημείο να ξεπεράσει ακόμη και τον… εαυτό του!


Ανήμερα της εκπνοής της προθεσμίας που δίνει ο νόμος για την καταβολή του 13ου μισθού, ο μεγαλομέτοχος έστειλε τους δικηγόρους του να συναντηθούν με τα σωματεία των εργαζομένων, για να ζητήσει τι;

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ… ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να στέκει στα καλά του! Έχει τόσο κόσμο απλήρωτο από οκτώ έως και δέκα μήνες του 2011 και δεν θέλει να τους δώσει ούτε το Δώρο! Εδώ δεν χρειάζεται απλώς εισαγγελέας…

…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ!

Και δεν σταμάτησε εκεί ο «αρχιερέας» της… φτηνής εργασίας. Μέσω του… πρώην επενδυτή Τάσου Καζίνου (της ARGO που εγκατέλειψε το πλάνο εισόδου της στο κανάλι και πληροφορίες λένε ότι φιλοδοξεί να είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στην… επόμενη μέρα του ALTER) ανακοίνωσε τα εξής:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ «ΜΠΑΙΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, χωρίς να πει ποιος είναι. (σ.σ.: ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, αλλά δεν το λένε επίσημα γιατί ο ίδιος έχει ζητήσει να εμφανιστεί όταν θα ολοκληρωθεί η… εκκαθάριση, ώστε να μην συνδεθεί με τις όποιες απολύσεις)

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ… 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ! Και αυτό τη στιγμή που ήδη το ALTER τους οφείλει… 9 εκ. ευρώ, τα οποία από την Πρωτοχρονιά θα γίνουν… 11 εκ. ευρώ με έναν επιπλέον μισθό συν το δώρο!

Να, το εκβιαστικό σχέδιο του… φραγκοφονιά καναλάρχη:

1. Τα 5 εκ. ευρώ θα δοθούν σε 250 άτομα τα οποία θα… απολυθούν, αλλά ΜΟΝΟ για τα δεδουλευμένα τους! Αποζημιώσεις δεν… προβλέπονται!

2. Όσοι απομείνουν, θα εξακολουθήσουν να μένουν… ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για να χρηματοδοτήσουν έτσι το σχέδιο «εκκαθάρισης» του καναλιού! Το πλάνο Κουρή προβλέπει το λαμπρό «ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΔΟΥΛΕΙΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ;»!!!

3. Για όσους μείνουν, προβλέπονται… περικοπές μισθών (σ.σ.: ποιών μισθών;) με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων και γενναίο «κούρεμα» των δεδουλευμένων!


Είναι προφανές ότι ο Κουρής θέλει να «τσεπώσει» όσο περισσότερα μπορεί από την επένδυση Μαρινάκη και να «ξεφορτωθεί» όσο το δυνατό πιο πολλούς εργαζόμενους για να παραδώσει έναν… φτηνό σταθμό.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Αν θέλει να παραδώσει τον σταθμό στα μισθολογικά επίπεδα του… ΚΟΝΤΡΑ TV, εμείς θα σταθούμε εμπόδιο στα σχέδιά του και πιστεύουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει τι και πώς πρέπει να αγοράσει χωρίς να το υποβαθμίσει.

Η «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» τελείωσε… Τώρα, θα ακουστεί η «ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ»!





7 σχόλια:

  1. Μιλάτε για κραυγή των λύκων....κ.λ.π., και το μόνο που κάνετε είναι να παίζετε μια μαύρη κάρτα...
    μάλλον δεν θέλετε να τους ξεμπροστιάσετε όλους αυτούς, να εκθέσετε τα αφεντικά σας, τα λαμογια, τους πολιτικούς.... αν το θέλατε...θα παίζατε σε βίντεο συνέχεια κάθε μαλακία τους....έτσι για να καταλάβει και η γιαγιά που δεν ξέρει να διαβάσει την κάρτα σας!!!

    συνεχίστε τον αγώνα σας και βγάλτε τους στην φόρα!!! μην τους φοβάστε!!!

    (Α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμμη αλλα κατ εμου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ! Ειστε μια απο τις αιτιες που εχω κλεισει την ΤιΒι εδω και 3 χρονια. Σας ευχαριστω για αυτο γιατι μονο σε καλο μου βγηκε, αλλα τα κυτταρακια που μου καψατε ολα τα προηγουμενα χρονια με τις εκπομπες σας χωρις να σας εχω φταιξει σε κατι, ποιος θα μου τα αναπληρωσει;; Κανονικα επρεπε να σας μηνυουνε για ψυχικη οδυνη με αυτα που δειχνατε...

    Δεν ξερω ποιος αποφασιζε για το τελικο αποτελεσμα που πηγαινε στους δεκτες των τηλεορασεων αλλα η αληθεια ειναι δεν αξιζε - αξιζατε(;) καν να υπαρχετε. Δεν λεω για τα λεφτα σας και φυσικα πρεπει να τα παρετε αλλα σε τουτο εδω τον κοσμο που ζουμε πρεπει να γινονται και μερικες ανθρωπο-θυσιες για το καλο των υπολοιπων (δλδ το κλεισιμο του "σταθμου" σας - Ο θεος να τον πει σταθμο γιατι εγω δεν τον λεω).

    Καλα Χριστουγεννα καλη πρωτοχρονια, να τα παρετε τα λεφτα σας και ευχομαι να μην ξαναδουλεψετε σε τηλεοπτικο σταθμο. Σας ικετευω.

    Και αν θεωρειτε οτι ειναι υβριστικο αυτο μηνυμα και δεν το δημοσιευσετε, φυσικα θα πανε αλλου οι εντυπωσεις αλλα τουλαχιστον θα το εχει διαβασει ενας: Ο εγκριτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=cymLffFyarQ&feature=related

    και ειμαστε ολοι μαζί σας!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ανθρωποι παιδια ειναι επικινδυνοι...Κουρης και Γιαννικος τα παιδια λαστιχο..Οι μεγαλυτεροι απατεωνες στην ελλαδα εχουν το θρασος και παιζουν εις βαρος των εργαζομενων..Που βρηκε ο Κουρης τα φραγκα για το ψευτοαντιμνημονιακο κοντρα channel? Τους πληρωνει αυτους αραγε? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΑΒΟΥΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ,ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.....ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια κουραγιο. Μην κανετε πισω. Θα τους παρετε φαλαγγι τα παλιολαμογια , τους αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε παιδια συγγνωμη , αλλα απ οτι ξερω οι εργοδοτες που δεν πληρωνουν δωρο Χ"γεννων και Πασχα πανε αυτοφορο.
    Τον Κουρη η τον Γιαννικο , γιατι δεν τους πηγαν ??
    Μπορειτε να μου απαντησετε σ'αυτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.