Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" , "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ"

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζoμένους των εφημερίδων "Θεσσαλονίκη", "Μακεδονία" και "Σπορ του Βορρά", οι οποίοι είναι απλήρωτοι τους 4 τελευταίους μήνες και βρίσκονται, όπως και εμείς, σε επίσχεση εργασίας. Είναι αυτονόητο οτι ζούμε την ίδια αγωνία και τους ευχόμαστε ακριβώς το ίδιο που ευχόμαστε για τους εαυτούς μας: Κουράγιο , επιμονή και συγκέντρωση στο στόχο που δεν είναι άλλος απο την ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ των δεδουλευμένων και για τους 192 συνολικά εργαζόμενους! Συνάδελφοι όσο παραμένετε ενωμένοι και σταθεροί στις θέσεις σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μπορεί να μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα αλλά σας αισθανόμαστε δίπλα μας!

1 σχόλιο:

  1. Όταν εσείς οι δημοσιογράφοι κάνατε μαύρη προπαγάνδα εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων ή όποιων επαγγελματικών ομάδων έκαναν κινητοποιήσεις δήθεν επειδή έκλειναν τους δρόμους ή επειδή ήταν προνομιούχοι ήταν καλά ; Τώρα τα λαμόγια αφεντικά σας εγκατέλειψαν και εσείς θέλετε τώρα εργατική αλληλεγγύη ; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ . ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΥΓ: Ακόμα και αν δεν το αναρτήσετε , να ξέρετε ότι όλοι έτσι σας βλέπουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.