Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΑ!

Τώρα που πέρασε σχεδόν η μισή προθεσμία των 48 ωρών που έβαλε μόνος του ο Γ. Κουρής προσπαθώντας να εκβιάσει τους επί μήνες απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER για να επιστρέψουν στις δουλειές τους... αμισθί (!), καλό θα ήταν να σκεφτεί κάποια πράγματα:


* Για να μην καταβάλλει τα περίπου 9 εκ. ευρώ από τις μισθοδοσίες που στερεί από τους εργαζόμενους, θα χάσει μια εταιρεία που αξίζει πολύ μα πολύ περισσότερα, παρά τα χρέη της

* Επί 5 χρόνια -σύμφωνα με το νόμο περί πτωχεύσεων- δεν θα έχει δικαίωμα να ασκεί καμία μα καμία επιχειρηματική δραστηριότητα, ούτε ο ίδιος ούτε οι συγγενείς του

* Θα υποχρεωθεί να επιστρέψει τα δάνεια που πήρε από δυο τράπεζες για την καταβολή μισθοδοσίας, την οποία δεν έκανε

* Θα χάσει την πανελλήνιας εμβέλεας συχνότητα του ALTER που επιστρέφει αυτόματα στο κράτος

* Τα υπάρχοντα χρέη του καναλιού θα "κυνηγούν" αυτόν και τους υπόλοιπους μετόχους, ολόκληρα και χωρίς "κούρεμα"

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:

* Χάνει τον μοναδικό άνθρωπο που ως τώρα με την παρουσία του κρατούσε "ζωντανό" το όνειρο της επαναλειτουργίας του σταθμού. 


Ήδη, ο Νίκος Χατζηνικολάου δηλώνει ότι η υπόθεση ALTER ανήκει πλέον στο παρελθόν για εκείνον και αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς που έγιναν από πλευράς ιδιοκτησίας:
 
NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou @  @AkisTz Σε ποιο πράγμα να πάρω θέση; Για μενα η υπόθεση ΑΛΤΕΡ τελείωσε.Μετα τις γιορτές θα ψάξω δουλεια στην τηλεόραση. Ενα χρόνο απλήρωτος...

helenipol Heleni Polygeni @ @NChatzinikolaou @AkisTz Παρ'όλα αυτά όταν τελειώσει η ιστορία με το ALTER νομίζω ότι καλό θα ήταν να δημοσιοποιηθούν κάποια πράγματα!!
in reply to ↑
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@helenipol @akistz Όχι κάποια.Ολα.

@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@AkisTz Καθολου. Ενα χρόνο ημουν εκει απλήρωτος. Τι πιστεύεις; Δεν πρέπει να ξαναδουλεψω στην τηλεόραση; Δεν καταλαβαίνω τι λες.



  ΚΙ ΟΜΩΣ... ΤΟ ALTER ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!

  Με την επένδυση Μαρινάκη από τη μια, με την παρουσία του Χατζηνικολάου από την άλλη, σύντομα θα είναι πάλι νο 1. Ακόμη και τώρα...

...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

  Ο Γιώργος Κουρής μπορεί να κάνει την κίνηση- ματ για να λειτουργήσει και πάλι το ALTER. Κι εμείς είμαστε (και θα είμαστε) εδώ για να γίνει πάλι πρώτο! Γιατί για μας, το ALTER είναι το δεύτερο σπίτι μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ!

   Μια κίνηση καλής θέλησης περιμένουμε, για να δώσουμε κι εμείς στις οικογένειές μας το ψωμί που στερήθηκαν τόσους μήνες.


13 σχόλια:

  1. Εξαφανισμένε Νίκο Χατζηνικολάου μίλα τώρα που το Alter είναι στη ζωή, αλλιώς βγάλε το σκασμό! Τώρα που σε έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, οι οποίοι οδήγησαν στην 1η θέση το δελτίο σου, είσαι αόρατος, εξαφανισμένος. Παίζεις παιχνίδια με τους συνεργάτες σου τους Κουρήδες σε βάρος των κοινών θνητών που ξημεροβραδιάζονται στο Alter. Ανέβασες χτες στο real.gr την επιστολή Κουρή. Πότε ανέβασες οποιοδήποτε κείμενο των Απλήρωτων Εργαζόμενων του Alter? Πότε αναφέρθηκες στις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται στο Alter, όταν απλοί άνθρωποι στερούν αγαθά απο την οικογένεια τους για να προσφέρουν στους απλήρωτους του Alter? Αν πήγαινες μια βόλτα στο κανάλι, θα έβλεπες οτι η αγάπη των συνανθρώπων μας, το έχει μετατρέψει σε ένα μικρό super market, μια μικρή λαϊκή προκειμένου να μπορούν να επιβιώσουν. Η αγάπη όλων των άλλων εκτός των παρουσιαστών και των μεγαλοδημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων η υποκρίτρια Αγγελική Νικολούλη, ο Ρομπέν, η γελοία Αννίτα Πάνια η οποία δεν έχει αναφέρει κουβέντα στο νέο της site, o παραδόπιστος Γιώργος Αυτιάς, μα πάνω απ' όλους ΕΣΥ! Η απόκρυψη της είδησης Νίκο Χατζηνικολάου, ως παραπληροφόρηση λογίζεται. Αυτά που θα έπρεπε να πεις, δεν τα είπες. Θα μιλήσεις μετά το τέλος του Alter όταν 650 οικογένειες θα βρίσκονται στο δρόμο? Μυθικό απλά... Τ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ "ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ." ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.
    www.pakepogr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε κάνει και συνεχίζετε, μέχρι σήμερα να κάνετε έναν σκληρό αγώνα, που όμοιό του ,εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι σε κάποιο άλλο ΜΜΕ. Η ελληνική κοινή γνώμη και γνωρίζει τον αγώνα σας και στο σύνολό της είναι στο πλευρό σας με όποιον τρόπο και αν αυτό εκφράζεται.ΜΗΝ το βάλετε κάτω.Γράφεται μια ιστορία,γράφετε μια ιστορία! Συνεχίστε.Εσείς θα νικήσετε αυτήν τη μάχη.Οι φωνές σας ,δε μπορούν και δεν πρέπει να σιγήσουν.Οι Κουρήδες έχουν χάσει και το ξέρουν.Δεν είστε απλά μια γροθιά στα κεφάλια των Κουρήδων, αλλά στα κεφάλια όλων μας, που έχουν, ή είχαν κάποτε σκύψει στην αδικία, τον εξευτελισμό και την εξαπάτηση από διάφορους Κουρήδες, Γιαννίκους και λοιπούς μεγαλοαπατεώνες.Αν όπως λέει, στην απέλπιδη προσπάθειά του να βγάλει κι'άλλα κι'άλλα εις βάρος σας, αφήσει το κανάλι να κλείσει, εάν δεν υποκύψετε στον δόλιο εκβιασμό του,τότε ΠΑΡΤΕ εσείς τη συχνότητα που θα χάσει.Είναι δύσκολο,πολύ δύσκολο, αλλά μπορείτε.Κάντε το ΑΛΤΕΡ, που έτσι κι αλλίως είναι δικό σας και πρακτικά δικό σας.Είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρετε!Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι σε όλους σας και τις οικογένειές σας καλές γιορτές και γρήγορη δικαίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτή ήταν η επιδίωξη της κυβέρνησης. Να φιμώσει τους δημοσιογράφους, να κλείσει κανάλια για να μηνβγαίνουν στο φως οι λαμογιές της. Και το καταφέρνει καθημερινά. Κανείς πλέον δεν μας υπολογίζει. Εχουν τα φερέφωνά τους και τα πριμοδοτούν..... Πού είναι το συνδικαλιστικό μας όργανο? Πού είναι οι....όψιμοι συνδικαλιστοπατέρες? Κάποιοι από τον Αλτερ, ίσως βολεύτηκαν. Αλλά τι άλλο μπορούσαν να κάνουν? Οι καιροί ου μενετοί φίλοι μου. Σε λίγο, ο ένας θα βγάζει το μάτι του άλλου επειδη έτυχε να βρει μια δουλειά. Μην τους αφήσετε να εξελιχθουν οι μεταξύ μας σχέσεις σε εμφύλιο!!!
    Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας βρει όλους στην εργασία σας.....Είμαι μαζί σας... Θα νικήσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πράγματα είναι απλά.
    Όποιος πληρώνει θα έχει κανάλι, όποιος δεν πληρώνει δεν θα έχει.
    Ποια κυβέρνηση και ποια συνωμοσία;
    Η ελληνική αγορά δεν αντέχει τόσα κανάλια;
    Κάποιο ή κάποια πρέπει να κλείσουν;
    Να κλείσει το άλτερ ή να κλείσει μέγκα ή να κλείσει το σκάι;
    Θα κλείσει αυτός που δεν έχει ή που δεν θέλει να πληρώσει. Είναι τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΕ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ; ΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ; ΜΗ ΤΡΕΛΚΑΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ-ΤΣΑΑΝΝΕΛ ; ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο "ΚΥΡΙΟΣ", ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΚΟΥΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΥΘΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΑΡΑΓΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με δανειο δεντο αγορασε με δανειο δεν αγοραζει οτι θελει μηπως και ο REAL των Χατζηνικολαου Κουρη με δανειο απο την πειραιως δεν ειναι αγορασμενο ? ετσι λειτουργουν αυτοι με δανεια και μετα τα πετανε στα σκουπιδια απο την τσεπουλα τους τιποτα !!! αμοιρε εργαζομενε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έτσι..συνεχίστε!!μην δίνετε σημασια στα προηγούμενα!Συνεχίστε να προχωράτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλεσ γιορτεσ παιδια οσο καλες να ειναι χωρις δουλεια.ηθελα να πω για τα λαμογια τον ΑΥΤΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΒΕΛΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΗ.τοσο καιρο απληρωτοι οι εργαζΟμενοι μια αναφορα δεν εκαναν στισ εκπομπεσ τους στο καναλι.ολοι αγωνιστες του λαου το επαιζαν .ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.τωρα στισ εφημεριδεσ και στο ραδιοφωνο που γραφουν και κανουν εκπομπεσ δεν λενε τιποτα.ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ,ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ,ΔΟΣΗΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. αγωνα πιαδια, αγωνα δεν υπαρχει αλλη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλοι μου αγωνιστες το λαμογιο ο χατζη νικολαου με τον κουρη δεν εχει την εφημεριδα και το ραδιο realkai real fm).o ΧΑΡΤΑΒΕΛΑΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Η ΜΑΚΡΗ Ο ΑΥΤΙΑ , Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙνα μπουνε μπροστα.ΤΑ ΕΠΕΡΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.αγωνα παιδια αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χρονια πολλα παιδια... δυνατα ολα ειναι στο χερι σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ.....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.