Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

20η ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ - ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Σημείο Συνάντησης : Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα)
Ώρα Συγκέντρωσης : 17:30
Ώρα Αναχώρησης : 18:00
ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: http://g.co/maps/yd6x8
ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://g.co/maps/u6an9
ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: http://tiny.cc/wb2c9

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν στο νομό Αττικής την 20η Ειρηνική Μοτοπορεία.

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 14/12/2011 μοτοπορεία συμπαράστασης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε και τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.
Οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας δείχνουν το δρόμο του αγώνα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να αντικρούσουμε την επίθεση που δεχόμαστε όλοι στα εισοδήματά μας από τις κυβερνήσεις των μνημονίων και της εργασιακής εφεδρείας ώστε να ανατρέψουμε την εξάπλωση του εργασιακού μεσαίωνα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης αλλά και θέλοντας να στείλουν ένα ενωτικό μήνυμα ανάμεσα σε όλους που αγωνίζονται ενάντια στην εξαθλίωση της ζωής μας από κάθε είδους λαμόγια (βουλευτές, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους και πάει λέγοντας) οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας θα επισκεφτούν τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ και θα παραλάβουν ψήφισμα το όποιο και θα παραδώσουν στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Ας καταλάβουμε ότι τελικά μόνο ο ένας τον άλλο έχουμε, σωτήρες δεν μπορούμε να περιμένουμε από πουθενά!

Ώρα συγκέντρωσης στις 17:30, ώρα αναχώρησης στις 18:00 από την Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα).

Θα σας παρακαλέσουμε να φοράτε ΟΛΟΙ τα κράνη σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK https://www.facebook.com/agan.moto.hellas


1 σχόλιο:

  1. απολυμενος κλιναμαξων τραινοσε14 Δεκεμβρίου 2011 στις 7:52 π.μ.

    Σας εκφραζω την συμπαρασταση μου για τον αγωνα τον οποίο κανετε...εχω ομως και μια πικρια την οποία θα σας την εκφρασω.Εγω και αλλοι 50 συναδελφοι μου απολυθηκαμε στις 28/02/2010 απο το τμημα κλιναμαξων της τραινοσε...παλεψαμε μονοι μας,κανεις δεν μας συμπαρασταθηκε..ενημερωσαμε και το καναλι σας...κανεις δεν σπαταλησε εστω και λιγο χρονο για να ασχοληθει μαζι μας...αντιθετα υπηρχαν ακομη και ειρωνικα ρεπορταζ σχετικα με την ειδικοτητα μας(συνοδοι κλιναμαξων-κλινοθεσιων).
    Κατανοω απολυτως αυτο που περνατε αυτη τη στιγμη και σας ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.