Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΞΕΝΙΟΣ 94.3 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ

Δημοτική Ραδιοφωνία Ανω Λιοσίων του καλλικρατικού δήμου Φυλής
Σήμερα 8-12-2011 ο τρίτος αρχαιότερος Δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Ξένιος 94,3 του Δήμου Φυλής σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της διοίκησης του δήμου.
Σας παραθέτω ένα σύντομο ιστορικό.
Στις 2 Μαρτίου 2011, είχαν κλαπεί τα μηχανήματα εκπομπής του σταθμού, από τις εγκαταστάσεις της κεραίας στην περιοχή Ζαχαρίτσας του Ποικίλου όρους, με αποτέλεσμα ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM, να είχε σιγήσει, μέχρι το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου όταν βγήκε και πάλι στον αέρα το σήμα με μουσικό πρόγραμμα του σταθμού.
Φυσικά και δεν αντικαταστάθηκαν τα μηχανήματα που είχαν κλαπεί.
Απλώς η Δημοτική Αρχή Φυλής, (όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος, σε Δημοτικό Συμβούλιο) αποφάσισε να εκπέμψει ο σταθμός μέσω link, από τις εγκαταστάσεις του KISS FM στον Υμηττό.
Οι 52 εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού, (16 δημοσιογράφοι, 16 τεχνικοί, 20 διοικητικοί) παραμένουμε απλήρωτοι, και βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας, από τα μέσα Ιουλίου του 2010!!!
Ο Δήμαρχος του νέου Καλλικράτειου Δήμου Φυλής (μετά τη συνένωση των δήμων Άνω Λιοσίων, Φυλής και Ζεφυρίου) ο Δήμαρχος, δεν φέρεται διατεθειμένος να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων του σταθμού, σχετικά με την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών, που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση. Προκλητικά δηλώνει, ότι δεν είναι υποχρεωμένος, να αναγνωρίσει τις οφειλές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Οι εργαζόμενοι του σταθμού έχουν καταθέσει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφερον σας
Η εκπρόσωπος εργαζομένων στον Ξένιο 94.3
Κιτσάκη Κλεοπάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.