Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σίγησε... ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM με άνωθεν εντολή, του Δημάρχου Φυλής

Σίγησε... ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM με άνωθεν εντολή, του Δημάρχου Φυλής, που προχωράει σε λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης. Πάνω από 12 μισθοί οφείλονται μέχρι τώρα στους εξαθλιωμένους και απλήρωτους εργαζόμενους του σταθμού.
Σίγησε... ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM με άνωθεν εντολή, του Δημάρχου Φυλής.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δυστυχώς δυσάρεστες, για τους ταλαιπωρημένους - απλήρωτους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, στους οποίους οι οεφιλόμενοι μισθοί ξεπερνούν πλέον κατά μέσο όρο τους 12 μήνες!!! Από σήμερα το πρωί (08/12/2011) δεν εκπέμπει και πάλι ο ιστορικός δημοτικός σταθμός των Άνω Λιοσίων από τον Υμηττό, όπου είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του KISS FM, μετά από σχετική απόφαση, της Δημοτικής Αρχής Φυλής.
Ο αρμόδιος υπάλληλος του KISS FM στον Υμηττό, ενημέρωσε τους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM λέγοντας τους ότι ο σταθμός θα κλείσει και για το λόγο αυτό το αφεντικό του έδωσε εντολή
να σταματήσει την εκπομπή σήματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου των Άνω Λιοσίων.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Φυλής,  επιβεβαίωσε ότι οι σταθμός περνάει σε καθεστώς λύσης και εκκαθάρισης, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τότε των Άνω Λιοσίων, από τις 15 Ιουνίου 2009, επί δημαρχίας και ότι ήδη οι εργαζόμενοι, έχουν μεταφερθεί στο Δήμο από τότε και δεν το ξέρουν, τονίζοντας ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο, την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί και ο εκκαθαριστής!
Ωστόσο, ο Δήμαρχος (που παρόλο αυτά, επιθυμεί τη μεταφορά της άδειας του ραδιοφωνικού σταθμού στο Δήμο), αγνοεί ή δεν τον έχει ενημερώσει καλά η «αυλή» του, ότι με την συγκεκριμένη απόφαση μεταφέρεται με συμβολαιογραφική πράξη, και η άδεια του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, στο ATTICA TV! Μάλλον όμως ο Δήμαρχος Φυλής, επιλέγει ότι του αρέσει από αυτή την απόφαση.
Παράλληλα, εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος πιάνεται αδιάβαστος, ή δεν έχει και πάλι ενημερωθεί καλά, από αυτούς που τον συμβουλεύουν, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση που επικαλείται, δεν έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια, αφού δεν έφθασε ποτέ εκεί! Εκτός αν, ο Δήμαρχος Φυλής καταφέρει, να εγκριθεί η απόφαση του 2009 τώρα, από την Περιφέρεια και να έχει και αναδρομική ισχύ.
Άλλα είχατε υποσχεθεί προεκλογικά κ. Δήμαρχε, μαζί με την παρέα σας, στους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM και άλλα κάνετε τώρα. Θα μου πείτε, οι υποσχέσεις είναι δωρεάν και δεν κοστίζουν. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε κ. Δήμαρχε ότι έχει ο καιρός… γυρίσματα και θα τα δείτε… λίαν συντόμως!

Τα ψέματα πολλοί... αγάπησαν, τον Επίορκο... ουδείς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.