Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ;


  Καλώς ή κακώς, η Ελλάδα αλλάζει κι αν κάτι μένει από τη φρικτή για όλους εμπειρία της οικονομικής κρίσης, της τρόικα, του ΔΝΤ και των μνημονίων, είναι αυτό:

Τα κόλπα του παρελθόντος δεν περνάνε πια. Πόσο ακόμη μπορεί να ανέχονται τα τερτίπια σου, Γιώργο Κουρή;

Ως πότε θα σου δίνουν δάνεια για να κάνεις συγκεκριμένες δουλειές και εσύ θα τα βάζεις στην τσέπη;


 Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στο κοντινό μέλλον οι «προστάτες» σου; Πόσο θα αργήσουν να καταλάβουν ότι θέλεις να βγάλεις κέρδος πουλώντας τους χρέη; 

Πιστεύεις ότι μπορείς ακόμη να κοροϊδεύεις επιχειρηματίες διεθνούς βεληνεκούς που σε χρηματοδοτούν για να επενδύσουν στο ALTER; Τελικά, υπάρχει ή όχι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο σχέδιο διάσωσης του καναλιού;Ένα "brand name" διαθέτεις όλο κι όλο κι αυτό είναι έτοιμο να σε παρατήσει, αγανακτισμένο από τα λάθη σου! Μόνος του τα λέει:

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou @ @prezatv 
Καλημέρα παιδιά. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα του Αλτερ. Δεν θέλω.  Κουράστηκα. Μη με ρωτάτε.
NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou@ @arkoudos 
Ναι. Βέβαια το Αλτερ δεν τους πληρώνει...
NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou@@Areadne@prezatv  Δεν θέλω Αριάδνη. Εδώ και καιρό δεν συμφωνώ με τίποτε  από όσα γίνονται. Δεν θα ξαναμιλήσω για το θέμα.
15 Dec NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou@@Kanalarxis
Καλημέρα. Μετά τις γιορτές θα έχω νέα.
Πώς θα τον πείσεις να μείνει σε ένα κανάλι που εξ αιτίας σου δεν λειτουργεί; Πώς θα πείσεις τα συνεταιράκια σου να σου χαρίσουν τα χρέη, όταν το κανάλι δεν είναι ανοιχτό;   Πότε θα συνειδητοποιήσεις ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι σκλάβοι σε γαλέρα, αλλά έχουν δικαιώματα; Άσε πια τα κόλπα και πλήρωσε αυτά που οφείλεις…

… για να έχεις κάτι να πουλήσεις!  
 


Πλήρωσε τις υποχρεώσεις σου, για να κάνεις και εσύ και οι οικογένειές μας καλές γιορτές……και να αρχίσουμε επιτέλους δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.