Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR

Πέντε κανάλια σίγησαν σήμερα, καθώς τα δελτία ειδήσεων δεν έπαιξαν λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Εκτός από την δημόσια τηλεόραση (ΕΤ-1, ΝΕΤ και ΕΤ-3) και, φυσικά το ALTER, στάση εργασίας πάνω στο κεντρικό δελτίο έκαναν και οι εργαζόμενοι στο STAR αντιδρώντας στις απολύσεις επτά συναδέλφων. Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, οι εργαζόμενοι πνέουν μένεα κατά του διευθυντή ειδήσεων για την συμπεριφορά του στο μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Φιλιππάκη τον οποίο χαρακτήρισε… «πράκτορα της ΕΥΠ», αλλά και κατά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Πάνου Κυριακόπουλου που, την ώρα που ανακοίνωνε τις περικοπές μισθών το περασμένο καλοκαίρι, έκανε… προσλήψεις! Λέγεται ότι στο κανάλι έχει προσληφθεί ο γιος του Κυριακόπουλου που όμως σπουδάζει στο… Λονδίνο, ενώ διευθύντρια προγράμματος έχει αναλάβει η … κουνιάδα του και ο άντρα της έχει προσληφθεί ως «γενικών καθηκόντων»! Κατά τα άλλα, οι πενιχροί μισθοί αυτών που πραγματικά προσφέρουν ήταν το πρόβλημα!

2 σχόλια:

  1. AYTA EINAI ΑΠΟ ΤΑ ΛΊΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ! Η ΨΑΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ 10.000 ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 800, 900 ΚΑΙ 1200 1300! Η ΚΟΡΟ'Ι'ΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντού. Όπου, οι εργαζόμενοι δεν δέχθηκαν να παίξουν το παιχνίδι τους. Δεν δέχθηκαν να αυτοκτονήσουν (ως άνθρωποι) για να ζήσουν (ως συνένοχοι).

    Και δεν υπέγραψαν κανένα βρωμόχαρτο, κρατώντας ψηλά το κεφάλι και την αξιοπρέπειά τους.

    Ανάμεσά τους δεκάδες φίλοι και συνάδελφοί μου, η Πόπη (Χριστοδουλίδου)
    και ο Σπύρος (Πάνου), η συμμαθήτριά μου η Πέπη (Οικονομάκη) και ένα σωρό άλλοι γνωστοί και άγνωστοι στη δημοσιογραφική πιάτσα, όπως, τα παιδιά στον Alter και τα υπόλοιπα μαγαζιά.

    Συγνώμη που δεν τους αναφέρω όλους με τα ονόματά τους, συγνώμη για όσους δεν ξέρω,
    αλλά ίσως θα έπρεπε από σήμερα να αναφέρουμε με το όνομά του κάθε έναν που μαθαίνουμε ότι δεν έσκυψε το κεφάλι.
    Και όχι μόνο από το δικό μας σινάφι· μίλησα γι' αυτούς γιατί τους ξέρω προσωπικά, γνωρίζοντας ότι το ίδιο συμβαίνει αυτές τις μέρες σ' όλες τις δουλειές, σ' όλη την Ελλάδα.

    Κι εσύ, ρε βλάκα, τους κοιτάς ακόμα. Και κάνεις πως δεν βλέπεις το αίμα στα χέρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.