Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Δήλωση συμπαράστασης

Αγαπητοί εργαζόμενοι του Alter,εμείς οι καθηγητές του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δίκαιους αγώνες σας. Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν έχουμε κοντά μας το κανάλι της αμερόληπτης ενημέρωσης και της αλήθειας, το κανάλι που έχει αναδείξει κατά καιρούς και τα δικά μας προβλήματα.Είμαστε 55 ωρομίσθιοι συμβασιούχοι και 22 αορίστου χρόνου, σύνολο 77, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!Οι συμβάσεις των ωρομισθίων έχουν λήξει από τις 10 Ιουλίου και ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ.Οι αορίστου συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ, και δεν μπορούν να εργαστούν κάπου αλλού για να βγάλουν κάποια χρήματα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ!!! Το ίδιο ΔΣ που τους κρατά ομήρους ένα χρόνο και δεν κάνει τίποτε για να πληρωθούν!!!
Σημειωτέον ότι έχει επιβιώσει εδώ και 97 χρόνια μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως π.χ. από το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, και κινδυνεύει τώρα να κλείσει πριν γιορτάσει τα εκατοστά του γενέθλια από την αδιαφορία και μόνο του Υπουργείου Πολιτισμού!


Και πάλι ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ και να περάσετε με τις οικογένειές σας ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Με τιμή,

οι εργαζόμενοι του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δίκαιους αγώνες σας. ΕΙΜΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι,

    Είμαστε δίπλα σας στον αγώνα για Αξιοπρέπεια, στον αγώνα για Επιβίωση ...

    Είμαστε στην ίδια θέση με σας - είμαστε στην "Ελευθεροτυπία", στον ΔΟΛ, στον "Πήγασο", στον Αλαφούζο, στην "Απογευματινή", στην "Εξπρές", στην "Ναυτεμπορική", στην "Ιμάκο", στις "Αττικές εκδόσεις" και όπου αλλού έχει κηρυχθεί αυτή η καλά ενορχηστρωμένη στάση πληρωμών ...

    Είμαστε βέβαιοι ότι τελικά εσείς - εμείς - θα νικήσουμε ...

    Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς ...

    Ολοι μαζί για τον αγώνα τον καλό ...

    "Ανασυγκρότηση" Τεχνικών Τύπου Αθήνας (ΕΤΗΠΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απ' ότι γνωρίζω, έχετε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων. επιβεβαιώστε μου αν διοργανώνετε συναυλία έξω από το κανάλι την Πέμπτη το απόγευμα. αν ναι, θα έρθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den lypame kanenan sas oloi sas ma oloi sas exete apo dio kai tris doulies diaforetikes.mexri tora oloi trogate me xrysa koutalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους καποιος διαμαρτηρεται και διεκδικει αυτα που του ανηκουν στη χωρα αυτη.... Μονο να διατηρησετε την ενοτητα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ "laki" που γραφεις τοσο απαξιωτικα, μην τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι..αν δεν ξερεις, μη μιλας..
    και προσεχε μη σου πει κ σενα καποιος οτι δε σε λυπαται αν χασεις τη δουλεια σου..δεν ειναι καιροι για τα κομπλεξικα του καθενα..
    Και οχι δεν ειμαι ο απληρωτος εργαζομενος..ειμαι απλα ο ανεργος που συμπαραστεκεται στον κοσμο που δεν εχει ουτε να φαει..
    Προσεχε, μη βρεθεις κι εσυ σε αυτη τη φαση..

    Καλη συνεχεια στον αγωνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί εργαζόμενοι του Alter,

    με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι στη Θεσσαλονίκη το αναλογικό σήμα του σταθμού σταμάτησε να εκπέμπει. Μόλις γράψατε στην κάρτα σας να βλέπουμε το Alter αναλογικά γιατί η Digea υποβάθμισε το εύρος στο ψηφιακό σήμα, κάποιοι φρόντισαν να το εξαφανίσουν και αυτό. Θέλουμε να ξέρετε ότι εμείς οι εργαζόμενοι του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης δεν περνάει μέρα που να μη διαβάζουμε την κάρτα σας στην τηλεόραση, έστω και παραμορφωμένη όπως προβάλλεται, και που να μην επισκεπτόμαστε το blog σας, όπου διαπιστώσαμε με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη πως αναρτήσατε και τη δική μας δήλωση συμπαράστασης και ταυτόχρονα κοινοποιήσατε τα προβλήματά μας.

    Η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι αυτή που μας δίνει δύναμη, και που θα οδηγήσει τους αγώνες μας σε αίσιο πέρας.

    Ευχές μας τα όνειρά σας!

    Με ιδιαίτερη εκτίμηση και θαυμασμό για το κουράγιο και το θάρρος σας,

    οι εργαζόμενοι του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Κρατικό Ωδείο είναι το μοναδικό δημόσιο ωδείο της χώρας. Είναι ντροπή από τη μία να μιλάνε για δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους, κι από την άλλη να κρατάνε απλήρωτους-αιχμάλωτους αυτούς τους ανθρώπους που συνεχίζουν να δίνουν μουσική παιδεία και αγωγή στα Ελληνόπουλα. Δίνουν μειωμένη επιχορήγηση και το ωδείο υπολειτουργεί. Κι όλα αυτά τα 500 παιδιά που σπουδάζουν εκεί τί θα κάνουν; Τα μισά δεν έχουν καθηγητές γιατί δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους και θα χάσουν τη χρονιά τους χωρίς να φταίνε. Υπουργείο Πολιτισμού ακούς; Ο κύριος Βενιζέλος που υπήρξε ενεργό μέλος της παιδείας ως καθηγητής Πανεπιστημίου ακούει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.