Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΕΣΥ: Προκαλεί η διοίκηση της ΕΡΤ

Προκλητική και απαράδεκτη θεωρεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) την ενέργεια της διοίκησης της ΕΡΤ να προσφύγει στα δικαστήρια για την κήρυξη ως παρανόμων και καταχρηστικών των κυλιόμενων 24ωρων απεργιών, που έχουν ξεκινήσει από τις 14 Σεπτεμβρίου 2011.
Να σημειωθεί ότι η προσφυγή κατατέθηκε την ώρα που μέλη της διοίκησης της Π.Ο.Ε.ΣΥ. και εργαζόμενοι της ΕΡΤ και των άλλων δημοσίων ΜΜΕ  βρίσκονταν στη Βουλή και συνέχιζαν τη συλλογή υπογραφών της τροπολογίας και από άλλους βουλευτές, για να μην εφαρμοστεί στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης το ενιαίο μισθολόγιο, η εφεδρεία και η «σφαγή» των συμβασιούχων. Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί υπογραφές περισσοτέρων από 150 βουλευτών.
Θεωρούμε την ενέργεια αυτή ως περίεργη εκτροπή προς τον αυταρχισμό και καλούμε την κυβέρνηση και το νέο αρμόδιο υπουργό να παρέμβει προς τη δοτή διοίκηση της ΕΡΤ, για να σταματήσει έστω και τώρα η ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων.
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. υιοθέτησε την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των εργαζομένων στα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης, να καλέσουν όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή σήμερα Τρίτη, στις 5μμ.
Επίσης, καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά και δημόσια ΜΜΕ αύριο, 14 Δεκεμβρίου, στις 13:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 5), όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΕΡΤ κατά της Π.Ο.Ε.ΣΥ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν εκμεταλλεύεστε τη θέση σας για να προβάλλετε για μία φορά τα αιτήματα των απεργών (με πρώτους της Χαλυβουργίας), αληθινά ρεπορτάζ κι όχι πέτσινα για την αληθινή κατάσταση της κοινωνίας, να βγουν μέσα από το κανάλι οι αντιμνημονιακές απόψεις που όλοι οι άλλοι φιμώνουν; Αν όχι τώρα πότε; Μη χάσετε το τραίνο της ιστορίας... Ξεκινήστε εσείς να δείχνετε την πραγματική ιστορία... Είναι η τελευταία σας ευκαιρία... Καλό κουράγιο και η δικαίωσή σας δεν θα έρθει κλαίγοντας και μεμψιμοιρώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN 8ELO NA PLIRONO ALLO TIN ERT ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΊΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.