Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER


 
Βλέπουν τη θλίψη στα μάτια μας και αναρωτιούνται. Ακούνε τις φωνές μας και στεναχωριούνται. Χαίρονται που μας βλέπουν πιο πολύ στο σπίτι αλλά γνωρίζουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά δεν έχουν δουλειά. Μας δίνουν κουράγιο όπως μόνο ένα παιδί μπορεί να το κάνει, μ΄ ένα φωτεινό χαμόγελο και μια τρυφερή αγκαλιά.

Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τα παιδιά μας είναι να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Τι καλύτερο από μια χριστουγεννιάτικη γιορτή που τη διοργανώσαμε μόνοι μας. Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα – στα 11 χρόνια λειτουργίας του – η εργοδοσία του σταθμού!

Το ALTER γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα... Ο χώρος όπου άλλοτε περίμεναν οι καλεσμένοι των "μεγάλων ονομάτων" μετατράπηκε σε σκηνή θεάτρου για την παράσταση των Χριστουγέννων, οι ψυχροί τοίχοι γέμισαν με μπαλόνια, κορδέλες και ευχετήριες κάρτες, οι μακιγιέζ έβαλαν όλη τους την τέχνη με καμβά γλυκές φατσούλες και όχι για να δημιουργήσουν ψεύτικα χαμόγελα σε ματαιόδοξα και μίζερα προσωπεία ...
Σήμερα από το ALTER δεν πέρασε ένας Άγιος Βασίλης αλλά πολλοί, όλοι αυτοί που με την ανθρωπιά τους και την αγάπη τους στήριξαν τη γιορτή μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους :

ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΜΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΙΝΟΣ, ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ, GOODY’S, PIZZA FAN, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, MARASIL, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ MAC, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΜΗΡΟΣ, ΛΗΤΩ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΑΡΟΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ «ΖΩΗΣ», ΕΤΑΙΡΕΙΑ CARNIVAL, MAC COSMETICS.

Και φυσικά όλους τους εθελοντές συναδέλφους που με πολύ μεράκι έστησαν αυτή τη γιορτή!

 



12 σχόλια:

  1. DOSTE TO ALTER STON POUTIN
    NA AKOUSTOUN OI ALITHIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι, θα θέλαμε να στείλουμε ένα παιχνίδι για τα παιδιά σας μέρες που είναι, αλλά δεν μας είναι εύκολο να έρθουμε στο ΑΛΤΕΡ. Υπάρχει κάποιο εναλλακτικό σημείο που μπορούμε να τα παραδίνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗ ΜΑΓΚΕΣ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O GIWRGOS KOYRIS NOMIZEI PWS 8A KATAFEREI ME APILES NA GIRISEI TOYS APLOIROTOUS ERGAZOMENOYS STIS DOYLIES TOYS SAN NA MHN SIMBENEI TIPOTA... E LOIPON DEN 8A PERASEI H XOYNTA TOY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MAGES ERGAZOMENOI TOY ALTER SIMEXISTE DYNAMIKA TO DIKEW AGWNA SAS KAI MIN AFISETE OYTE TIN DIGEA OYTE TON GIWRGO KOYRI NA SAS STAMATISEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AGAPITOI ERGAZWMENOI TOY ALTER EPIKROTW TON DIKAIO AGWNA SAS KAI NA SAS DINEI KOURAGIO H NOVA POY EINAI STO PLEYRW SAS H DIGEA AS PNIGI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρει κάποιος εναν μασόνο που να μπήκε φυλακή? Γνωρίζει κάποιος μασόνο που δεν δικαιώθηκε απο τα μασονοκρατούμενα Ελληνικά δικαστήρια? Ψαχτήται πρώτα ανάμεσά σας, βρήτε τους κρυφομασόνους ρουφιάνους και μετα θα σχηματίσετε σωστή εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορείτε να μας πείτε γιατί αφαιρέθηκαν τα video με με το Γιώργο Φιλιππάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1990 ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά σας ευχομαι συναδελφοι να εχετε από τη Λάρισα. Συνεχίστε ετσι. Τα λεφτα που σας χρωσταν βρισκονται σε τραπεζες του εξωτερικου για να γινουν οι πλουσιοι πλουσιοτεροι. Γιωργο Κουρη ποσο ευκολα ξεχνας πως απέκτησες τα ΜΜΕ... Για θυμησου ή να σου θυμισουμε εμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to sistima ton MME pou ektrepsate tosa xronia ebale filaki enan ierarxi. Exete apopsi gia auto to thema. Ta MME enimerosis elegxontai apo tin masonia!

    name
    Ektopismenos apo ton marxismo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.