Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
 ...όσους εκφράζουν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ...
...μην φέρνετε χρήματα. Αρκούν οι προμήθειες σε τρόφιμα για τη συντήρηση των οικογενειών των συναδέλφων που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
παραμένουμε αμετακίνητοι στην διεκδίκηση των δεδουλευμένων μας.


Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter

16 σχόλια:

  1. Αγαπημένοι συνάδελφοι, μαζί σας για όσο χρειαστεί, άλλωστε, εμείς ίσως να είμαστε οι επόμενοι. Μία τεράστια χάρη, ας διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχουν ανάγκη οι συνάδελφοι. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν και μωρά και να θέλουν πάνες ή παιδικές τροφές, τετράδια κτλ. ή μόνο τρόφιμα, "μεγάλων";;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ 550 ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 34 ΜΗΝΕΣ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγανάκτησα μ' αυτά που διάβασα..Αντί Ο Κουρής να Βάλει την ουρά στα σκέλια απειλή με μηνύσης μα δεν ντρέπεται ήθελα να ξέρα μα ρε Κουρή βρεστα με τους εργαζόμενους μην τραβάς το σχοινί.Όσο αναφορά την Digea πολύ καλά θα κάνει να μην ρίχνει λάδι στην φωτιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΕΡΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν εχω σχεση με τη δημοσιογραφια ειμαι απλα τηλεθεατρια,και ενιωσα την αναγκη να σας πω οτι ειμαι με το μερος σας και ας μην μπορω να κανω κατι ουσιαστικο γι αυτο.ειμαι εξαγριωμενη διαβαζοντας τα μηνυματα που περνουν στην οθονη της τηλεορασης μου,στη συχνοτητα του alter.μα ειναι δυνατον!να αρνουνται να σας δωσουν χρηματα τα οποια εχετε δουλεψει?μαλλον αυτοι που θεωρουνται ''μεγαλα κεφαλια''δεν εχουν βρεθει ποτε στη θεση σας...και στη θεση ολων εμας που δεν εχουμε δουλεια και χρηματα...πιστευω στον αγωνα σας και ειμαι μαζι σας!!συνεχιστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη δυναμη σε ολους και το γρηγοροτερο να ερθει δικαιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γερά αδέρφια μην δειλιάζετε μην υποχωρείτε, μην σπάσετε την απεργία, έως ότου δικαιωθείτε και εσείς αλλά και οι χιλιάδες εργαζόμενοι της πείνας και οι άνεργοι...Οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις μην σας λυγίσουν...Το σήμα μπορεί να χάλασε το νόημα όμως ποτέ.. Προτείνω με το αναλογικό σήμα να κάνετε πειρατικές εκπομπές, με όλους όσους σας συμπαρίστανται και έως τελικής πτώσης θα είμαστε εκεί κοντά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η digea θα πρέπει να ντρέπεται.....
    Ο Κουρής θα το βρει στην πορεία της ζωής του
    αυτό που κάνει.
    Όλα εδώ πληρώνονται
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο σας.Συνεχιστε ετσι.Να βγαζετε συνεχως νεες καρτελες να ξεστραβωνονται μερικοι-μερικοι.Οχι μονο για συναδελφους σας αλλα γενικως για ολα αυτα που ζουμε τωρα σ'αυτη τη χωρα.Δυο αποριες εχω μονο:πως δεν εχουμε βγει ΟΛΟΙ στους δρομους,αλλα ΟΛΟΙ ομως;& πως δεν εχει βρεθει ακομα ενας ΄΄λογικος τρελος΄΄να ΄΄φαει΄΄ 5-6 μεγαλα ΄΄κεφαλια΄΄;Ειμαι υπερβολικη;Πες μου τοτε πως θα ταισω τα δυο μου παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paidai eimaste mazisas sinexiste ton agonasas kai 8a dikeo8ite exete tin agaph kai thn stiriksi ollon mas anna gasteratou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας. Κουράγιο. Ακόμα και αν τα λαμ....ια της ψηφιακής πλατφόρμας προσπαθούν να υποσκάψουν τον αγώνα σας. Βεβαίως στα χνάρια του εργοδότη σας βαδίζει πιστά και ο αδερφός του Μάκης Κουρής όπως και ο γιος του που όπως μαθαίνουμε έχουν τους εργαζομένους του Ομίλου τους σχεδόν 3 με 4 μήνες απλήρωτους.
    Κρατάτε γερά και καλά Χριστούγεννα σε όλους σας και στις οικογένειές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους σας συνεχιστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΡΙΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ

    Εκφράζουμε την Αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα σας διότι:
    Γνωρίζουμε, από πρώτο χέρι, την αγωνία και τις βιοποριστικές δυσκολίες που βιώνετε.
    Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το πικρό αίσθημα της αδικίας
    Bρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια θέση εδώ και πάρα πολύ καιρό
    Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα που δίνετε
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
    http://prokat-irakliou.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.