Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

    Μας έκανε εντύπωση ένα δημοσίευμα από το petraskandalou.blogspot.com που αφορά τον μεγαλομέτοχο του ALTER Γιώργο Κουρή. Εμείς, δεν ξέρουμε κάτι σχετικά και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες να μας ενημερώσει. Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Περίεργη «κάλυψη» από τις Αρμόδιες Αρχές και δη την Αστυνομία φαίνεται ότι απολαμβάνει ο μεγαλομέτοχος του Άλτερ, κ. Γιώργος Κουρής. Ο εκδότης που προ ημερών με μηνυτήρια αναφορά επεδίωξε την ποινική δίωξη των απλήρωτων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Άλτερ, έχει... τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις με πολύμηνες καταδίκες οι οποίες όμως ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ δεν έχουν εκτελεστεί μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για δυο Εφετειακές αποφάσεις (έχουν εκδοθεί το 2010 και το 2011) συνολικής καταδίκης 39 μηνών. Δηλαδή 3 ετών και 3 μηνών φυλάκισης. Βάσει αυτών, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι, ο κ. Κουρής θα έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί. Το περίεργο όμως είναι ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα αν και στις Αρχές είναι γνωστός ο τόπος διαμονής του.
Ειδικότερα, βάσει των στοιχείων που αποκαλύπτει το PetraSkandalou, σε βάρος του κ. Κουρή έχουν εκδοθεί οι εξής αποφάσεις: Η υπ’ αριθμόν 87279/10 του Εφετείου που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών για παραβάσεις του εργατικού Νόμου.
Όμως το ποινικό μητρώο του εκδότη έχει επεκταθεί και άλλο καθώς το 2011 υπήρξε και νέα τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση. Πρόκειται για την υπ’ αριθ. 37686/11 που τον καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκιση για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Ποιος τον καλύπτει;  
Το οξύμωρο της υπόθεσης εντοπίζεται στο γεγονός ότι το τμήμα εκτέλεσης Ποινών της εισαγγελίας έχει ήδη ενημερώσει τις αστυνομικές Αρχές για τις καταδίκες του κ. Κουρή, ο οποίος μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε φροντίσει να συγχωνεύσει τις καταδίκες του.
Ωστόσο ουδείς έχει… ενοχλήσει τον εκδότη ο οποίος μπορεί με άνεση να πηγαινοέρχεται στην Ευελπίδων και να καταθέτει μηνύσεις εναντίον των απλήρωτων υπαλλήλων του Άλτερ. Το ερώτημα το οποίο τίθεται ευθέως είναι: Ποιος τον καλύπτει; Ο κ. Παπουτσής; Ανώτεροι αξιωματικοί; Απλοί αστυνομικοί υπάλληλοι; Όλοι μαζί;
Στην περίπτωση του κ. Κουρή δεν θα έπρεπε να εφαρμοστεί ο Νόμος; Υπάρχει ισονομία; Ή μήπως υπάρχουν ορισμένοι που κάνουν τα «στραβά μάτια» υπό το φόβο του δημόσιου βήματος που έχει ο άλλοτε «κολλητός» του Ανδρέα Παπανδρέου;
Υ.Γ. Φυσικά γνωρίζουμε ότι αυτήν την είδηση δεν θα την αναπαράγουν ορισμένα Μέσα. Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους…

5 σχόλια:

  1. Μια παρατήρηση. Στις δύο τελευταίες κάρτες, που λέτε για τη στήριξη του διασωματειακού και των ενώσεων, παραμορφώνεται η εικόνα στην ψηφιακή, στο κάτω και μεσαίο μέρος, της οθόνης. Μπορεί να παίζει κάτι, με την μπάρα για το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπαρασκέκομαστε τους Εργαζομένους το τηλεοπτικό σταθμό ALTER, που είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εδώ και πολλούς μήνες. Επίσης δεν ξεχνάμε τους εργαζομένους ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" και άλλες επιχειρήσεις που τους έχουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ και θα χάσουν τις ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ. Εμείς ώς Έλληνες Youtubers, πριν μήνες (απ' τον Αυγούστο προς Σεπτέμβριο), βάλαμε ένα από στους 7 στόχους "ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΘΥΣΙΕΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ", διότι είμαστε μαζί τους μέχρι την τελική νίκη των εργαζομένων, όποιαδήποτε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που τους αφήνουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ και ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

    http://asimpiestos.blogspot.com/2011/12/blog-post_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όλα αυτά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική έρευνα σε βάρος του διευθύνοντος συμβούλου του σταθμού Κ. Γιαννίκου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σύλληψή του είχε οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος όπως και όλοι όσοι συνελήφθησαν τον τελευταίο καιρό.Έτσι ακριβώς θα γλιτώσει και ο κύριος Κουρής και ο κάθε κύριος Κουρής, επίσης μια ερώτηση, στο KONTRA CHANNEL πληρώνονται; στον κύριο Κουρή δεν ανήκει η κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re pedia eki sto alter afou etsi kai alios iste aplirotoi tosous mines.......xirotero apo afto pou zite den nomizw na iparxi....toulaxiston gia afto to thema....vgalte afta pou vgazete ston aera tou alter....mpas kai xesti panw tou apo tin ntopi tou pou tha kikloforoi eksw ston dromo kai tha ton koitazi o kosmos kai tha ton fonazi klefti kai apatewna........i mipos fovaste meta apo afto ti tha simvi........??pedia allos tha prepe na fovate kai oxi esis.........ine koino mistiko pos oloi oi megaloepixirimaties exoun klepi gia na megalosoun tis epixirisis tous......makari wsto kapia stigmi na parete t ofilomena sas....lipame poli...........xeretismous apo tin rodo...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.