Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!


 
  Μια πολύ αγωνιστική βραδιά έζησαν την Κυριακή οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER, με την επίσκεψη των μελών του Διασωματειακού στις εγκαταστάσεις του καναλιού και τη διαβεβαίωση ότι όλοι, από όλα τα ΜΜΕ και όχι μόνο, στέκονται στο πλευρό τους στο δίκαιο αγώνα για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων και το δικαίωμα στη δουλειά.
   Κοντά μας βρέθηκαν και συνάδελφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης που αντιμετωπίζουν το φάσμα των απολύσεων, των περικοπών των μισθών τους και της ανεργίας, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη δύναμη που μας έφεραν.
  Το παρόν έδωσαν οι πρόεδροι της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης, της ΕΤΕΡ Δημήτρης Καμαρινόπουλος, της ΕΤΗΠΤΑ Γιώργος Μυλωνάς, της ΠΟΕΠΤΥΜ Χριστίνα Ζαμπέλα. Από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ παρέστησαν η Α΄αντιπρόεδρος Νανά Νταουντάκη, ο ταμίας Γιάννης Αγγέλης και τα μέλη Σταμάτης Νικολόπουλος, Γιώργος Φιλιππάκης, από την ΕΤΙΤΑ ο πρόεδρος Νίκος Σπυρέας και η ταμίας Ακριβή Κηρύκου, από την ΕΠΗΕΑ ο πρόεδρος Μάρκος Γκανάς και το μέλος του ΔΣ Βαγγέλης Γκιλάκης, ο πρόεδρος των Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, από το Μικτό της ΕΣΗΕΑ οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ, του STAR και άλλων ΜΜΕ, η πρόεδρος του Β/βάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ Μιμή Τουφεξή, η Μαρίνα Μεϊντάνη πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ, από την Εργασιακή Επιτροπή της ΕΡΤ ο Νάσος Μπράτσος, από την ΟΣΝΙΕ η Ειρήνη Ζωγραφάκη, η πρόσφατα απολυμένη από το ΕΘΝΟΣ δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου και πολλοί συνάδελφοι από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και άλλα ΜΜΕ. Ζητάμε συγνώμη αν ξεχνάμε κάποιους…

1 σχόλιο:

  1. EIMASTE ERGAZOMENOI THS AEGEK KATASKEYASTIKIS STO ERGO THS SHRAGGAS TWN TEMPWN,VRISKOMASTE SE EPISXESH KAI PARAMENOUME APLHRWTOI 7 MHNES!!!
    EKFRAZOUME KAI MEIS ME TH SEIRA MAS THN SUMPARASTASH STOUS ERGAZOMENOUS TOU ALTER!KAI ELPIZOUME NA LY8OUN OLA TA PROVLHMATA MAS SYNTOMA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.