Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"ΟΧΙ" ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΔΟΣ"!!!

Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς της εφημερίδας "ΚΕΡΔΟΣ" οι οποίοι παρά τις συνεχείς πιέσεις από την εργοδοσία για υπογραφή ατομικών συμβάσεων αρνούνται πεισματικά να υπογράψουν. Η δύναμη τους μας δίνει κουράγιο να αντισταθούμε στον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν οι εργοδότες μας. Οι ατομικές συμβάσεις είναι ο τρόπος καταστρατήγησης κάθε εργασιακού δικαιώματος και οι συνάδελφοι στο "Κέρδος" με την εναντίωση τους δείχνουν το δρόμο σε όλους μας! Συνάδελφοι συνεχίστε και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter είναι μαζί σας!

3 σχόλια:

  1. κουραγιο παιδια, ειμαστε μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανει απεργια ο Αυτιας και ο Χατζηνικολαου?Ζητω η λαικη ταξη!Αντε ρε λαμογια τραβατε σπιτια σας που δεσμευετε παρανομα και τηλεοπτικη συχνοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε συνάδελφοι, να ξέρετε ότι είμαστε στο πλευρό σας ΟΛΟΙ ΜΑΣ 100%.
    Είμαστε και εμείς απλήρωτοι, και σήμερα Τρίτη ξεκίνησε νέος κύκλος κλήσεων συναδέλφων ενώπιον της διευθύνουσας συμβούλου και του διευθυντή (πριν από 2 εβδομάδες είχε γίνει πρώτος κύκλος για να υπογράψουμε ατομικές συμβάσεις, τις οποίες αρνηθήκαμε όλοι μας), όπου πλέον ήταν ολοφάνερη η προσπάθεια τρομοκράτησης και απειλής απόλυσης εάν δεν υπογράψουμε ατομικές συμβάσεις, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δε μας πληρώνουν ως μέσο πίεσης για να υπογράψουμε. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, ξεκινήσαμε όλοι μαζί τον αγώνα, και όλοι μαζί θα τον συνεχίσουμε.

    Είμαστε δίπλα σας στον τιτάνιο αγώνα που δίνετε. Σας νιώθουμε και παίρνουμε και εμείς κουράγιο από το δικό σας αγώνα. Συνεχίστε συνάδελφοι, θα μας έχετε δίπλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.