Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ζητάμε συγνώμη!

Η σημερινή συναυλία στο ALTER ακυρώνεται λόγω τεχνικών προβλημάτων.

17 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Μήπως το "τεχνικών" να το βάζατε σε εισαγωγικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε συλλογικά για όσο χρόνο σαν επιτραπεί την διαχείριση του σταθμού και να πραγματώσετε την ουσία ενός δημοσιογραφικού μέσου, εσείς κάθεστε και λέτε ότι "δεν θα φύγουμε αν δεν μας δώσουν τα χρήματά μας".

    Μετά πάλι θα αναπαράγετε την λογοκρισία και την υπερπροβολή του καρατζαφύρερ το ίδιο εύκολα με το να το παίζεται δήθεν αντισυστημικοί.

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα παιδιά που αντί να στυλώνεται τα πόδια σας,υποκύπτετε σε κάθε είδους τεχνικά ή "τεχνικά" προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιό λόγο όταν μεταδίδονται οι χριστουγεννιάτικες ευχές των εργαζομένων του ΑΛΤΕΡ το σήμα του σταθμού είναι "καμπάνα", ενώ όταν αναφέρονται όλοι όσοι συμπαραστέκονται σε αυτούς η εικόνα αλλοιώνεται και δεν είναι καθόλου ευανάγνωστο το κείμενο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER
    ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΝΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ.

    http://efedria-ethnikon-gymnastirion.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρόταση: όταν κάνετε τη συναυλία (σε κανα 2μερο ελπίζω) τη θέλουμε λαιβ αναμετάδοση για μας που δεν είμαστε αθήνα. Με τη νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδιά είχατε αρκετές προσφορές δωρεάν τεχνικής οργάνωσης της συναυλίας, αν το πρόβλημα ήταν τεχνικό, ας φωνάζατε όσους καθήσατε στον (τεχνικό) πάγκο. Άλλες ήταν οι φοβίες που οδήγησαν στην αναβολή, αλλά ακόμα κι έτσι, μαζί σας για να πάρετε τα λεφτά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όσα ακούω, η διοίκηση του Alter, δεν έχει πληρώσει ούτε το μερίδιό του, στη Digea, και μάλλον γι' αυτό έριξε την ποιότητα. Άλλοι λένε, ότι είναι βρωμοδουλειά του Κουρή (να κάνει τώρα, δηλαδή, ότι του έκαναν παλιά, στο Κανάλι 29). Ποιος ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό θα ήταν να ακούγεται ενώ προβάλλονται οι καρτέλες το "σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ"
    http://www.youtube.com/watch?v=bS-l3DTIGAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα συμφωνήσω με τον 4:34. Καλό θα ήταν, να υπήρχε μια μουσική ανάλογου ύφους, δηλαδή πιο εντεχνο-ροκ, ελληνικό και ξένο, που θα "προσελκούσε", κατά κάποιο τρόπο, τον τηλεθεατή, και μέσω αυτής, θα έβλεπε και τα αιτήματα των εργαζομένων. Γιατί τώρα που υπάρχει μια συνεχής-ξερή κλασσική μουσική, ο τηλεθεατής απλά θα αγνοήσει το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδιά βγάλτε αυτή την απρόσωπη μουσική. το "μου χρωστάς δεν σου χρωστάω" είναι σαφώς καλύτερο. καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είστε εργαζόμενοι στην ανώτερη εξουσία της σημερινής κοινωνίας, έχετε για την ώρα το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ανάλογα! βγείτε στον αέρα και κάντε αυτό που φοβούνται όλοι αυτοί που μας κόλλησαν στο βούρκο..πείτε αλήθειες...πείτε αυτό που μας στερούνε τόσο καιρό,έχουμε χαζέψει από τα ψέμματα των media και αν το κάνετε αυτό θα μας βρείτε και πρακτικά αλληλέγγυους...θα μπορούμε π.χ. να στέλνουμε ένα sms για να υποστηρίξουμε και οικονομικά την κίνηση σας. βρείτε την ελίτ των δημοσιογράφων και αυτοί θα δουλέψουν αμισθί...(αν όχι τότε δεν είναι οι ελίτ) και κάντε κάτι ουσιώδες για τον εαυτό σας και την κοινωνία!! (κάντε κάτι και για την γραμματοσειρά ή το φόντο...βγάλαμε τα μάτια μας).....ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδιά αν βγάλατε το τραγούδι λόγω του σχολίου μου σας ευχαριστώ! επειδή όμως ακούγεται τώρα ένα εκνευριστικό μπιμ, να κάνω άλλες δύο προτάσεις; 1)If you tolarate this your children would be next (Manic street Preachers, άλμπουμ "This is my truth tell me yours", Viva la Vida (ColdPlay από το ομώνυμο άλμπουμ) και φυσικά οτιδήποτε από Mondy Python. δεν είμαι τρελή, απλά δουλεύω από το σπίτι και κάνω συχνά ζαπινγκ. αν υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα θα εκτιμήσουν την ευφάνταστη μουσική και θα καθίσουν λίγο παραπάνω να διαβάσουν και τις κάρτες σας.

    και πάλι καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To http://tvnea.blogspot.com/
    θα ήθελε να εκφράσει την στήριξή του σε όλους
    τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Alter
    οπως και τις ευχές μας να βρεθεί γρήγορα κάποια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνάδελφοι μην τους κάνετε τη χάρη. Μην τους φοβάστε. Αυτό θέλουν. Επίσης προσοχή στις παγιδούλες των κομμάτων ...πάσης φύσεως που μπορεί να σας τριγυρίζουν. Ακούστε τη συνείδησή σας. Ακούστε τη οργισμένη βοή από όλους τους εργαζομένους που βάλλονται. Ακούστε και μη φοβάστε τον κόσμο που εκφράζει την αλληλεγγύη του. Η κινητοποίησή σας μπορεί να δώσει ώθηση για μεγάλα πράγματα. Μην τους πιστεύετε (ξέρετε ποιους λέω) αυτούς που σας μιλάνε για ...φθορές στα κτήρια, για ενδεχόμενα μπάχαλα κ.λπ. Να σας φοβίσουν θέλουν.
    Καθώς αυτό που φοβούνται πιο πολλοί απ' όλα όλοι τους είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
    Εκεί είναι που τρέμουν.
    Το θέμα δεν είναι μόνο να πάρουμε τα λεφτά μας. Κι εγώ απλήρωτος είμαι από αλλού.
    Το θέμα είναι πλέον να σηκώσουμε ανάστημα και να πούμε ΩΣ ΕΔΩ.
    Να πάμε έξω από το Σκάι και οπουδήποτε χρειαστεί. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΑΝ ΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχετε δύναμη στα χέρια σας! Πείτε τις αλήθειες που όλοι γνωρίζετε και κανείς μέχρι τώρα δε βρεθηκρε να τις αποκαλύψει! Αν πάψουμε να κλεινούμε το στομα μας και να γυρνάνε την πλάτη μας στα προβληματα, ίσως γίνει κάτι σωστό. Πείτε αλήθειες, τις έχουμε ανάγκη.
    Καλή συνέχεια, καλή δύναμη, είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ τόσο καιρό δεν έβλεπα Alter...και αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έχει το πιο "ενδιαφέρον" πρόγραμμα από όλα τα κανάλια μαζί!!! Περιμένω κι άλλους εκπρόσωπους του καναλιού να βγαίνουν να μιλάνε και να μας ενημερώνουν για πράγματα που δεν ξέρουμε! Συνεχίστε έτσι και όσο καλύτερα μπορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.